Terk ettiginiz erkek arkadasiniz, hic donen oldu mu?

Nisanlimdan ayrildim bazi sebeplerden dolayi, ayrildiktan bir ay sonra bana mesajlar atmaya basladi iste yok evlilikten korktun fln gibi, bi kac hafta sonra gorustuk iki gun ust uste, kaldigi sehirden geldi beni gormeye (ikimiz farkli sehirlerde oturuyoruz), sonra dondugunde degisti iste yok istemiyorum fln.
Bu Sefer ben msjlar ustune msjlar attim, bize bi sans daha ver, bir ay zaman ver olmazsa yolumuza bakariz fln dedim. Sonra pat diye haftaya geliyorum dedi, neyse gorustuk yine iki gun ust uste, agladi seni ne kadar cok ozlemisim, niye bunu bize yaptin fln dedi, uzuldum beraber agladik.
Gorustugumuz ikinci gun cok agir bi ithamda bulundu, bende cok kirildim ve bence sen bir iki ay fln dusun eger emin degilsen dedim, hem cok agir konustu hemde kirilmama kizdi ve yok birdaha gelirsem ne olim, babamin basina birdaha gelmem, ancak olum gelir buraya fln fln diyip gitti bende kal demedim cunku coook kiriciydi dedigi, yoksa bir gun daha kalacakti.
Ama donmek isteyen yine ben oldum, surekli aradim msj attim, ve verdigi cevaplar hep yok benim icin bitti, seni sevmiyorum, kafamdan bittirdim seni fln fln.
Bende dayanamayip kaldigi sehire gittim, msj attim burdayim diye ve oda geldi, arabama binerken bi gulumseme vardi yuzunde ama hemen degistirdi, niye geldin fln dedi, bende ben cok acim kac gundur bisey yemedim dedim, oda banane ol fln dedi.
Neyse bi resturanta gittik, yuzume bakmamaya calisiyordu, neden kararin degisti dedim hani seviyordun bi sans verecektik birbirimize dedim, oda cunku inandim sana ama intikam almak istedim dedi.
Birden dur bi kiz arkadasima msj attim dedi, bende hic orali olmadim, guya icindenen soyluyor ama bana da duyuracak ya telefonuna bakarak su garson kiz beni yiyecek gibi bakiyor dedi ve der demez hemen yuzume bakti, bende garsonlar her masaya bakiyor sende ustune mi aldin dedim, yok ben anladim bakisindan beni yiyecek gibi bakiyordu, gidip numarasini istesem alamazmiyim saniyorsun dedi, bende e git al cok istiyorsan dedim, bu seferde sanane dedi, bi anlam veremedim ne yapmak istedigine.
Neyse ciktik resturantdan, olde helvani yiyelim dedi, sen olsen kimse aglamaz bi annen aglar dedi, bende bitmis kizim seni sevmiyorum, sevsem donerdim hic kimseyi dinlemezdim dedi. Dondum ve o son gorusumdu, 3 ay oldu tamamen ayrilali.
Sana bunları yapan insandan hala soğumadıysan sevgi sandığın şey terk edilme acısı,saplantı vs gibi başka bişey olabilir.
Bırak gitsin,önüne bak.Ayrılık sürecinde sıkıntı yaşıyosan yeni meşgaleler bul kendine.
Spordur,hobidir vs.
Haddimi aşmıyosam,bitmesi bence senin için daha hayırlı olmuş.Zaman geçtikçe sen de daha iyi anlarsın bunu.
Bütün mesele yeni birini bulmaya bakar.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

arkadaşım bende bekarken başımdan böyle bişey geçti.. aldattı bile beni.. ve ben hep donmesini bekledim.
Ve döndü bana evlenme teklifi etti. fakat 1 ay bile sürmedi ilişkimiz. Çünkü kalp kırıklıkları unutulmuyor.
hani diyorlarya hataları geride bıraktık onumuze bakıyoruz diye yok oyle bişey işte. Hep bi güvensizlik oluyor.
Şu an evliyim başka biriyle ve inan banaa çok ama çok mutluyum.Şükrediyorum iyikide onunla olmadı diye.

Sende böyle tutarsız birini bekleme bence.. İllaki uzulursun ama unutuyorsun arkadaşım..
Kendini yalnız bırakma. gez eğlen....

arkadaşım bende bekarken başımdan böyle bişey geçti.. aldattı bile beni.. ve ben hep donmesini bekledim.
Ve döndü bana evlenme teklifi etti. fakat 1 ay bile sürmedi ilişkimiz. Çünkü kalp kırıklıkları unutulmuyor.
hani diyorlarya hataları geride bıraktık onumuze bakıyoruz diye yok oyle bişey işte. Hep bi güvensizlik oluyor.
Şu an evliyim başka biriyle ve inan banaa çok ama çok mutluyum.Şükrediyorum iyikide onunla olmadı diye.

Sende böyle tutarsız birini bekleme bence.. İllaki uzulursun ama unutuyorsun arkadaşım..
Kendini yalnız bırakma. gez eğlen....

Cok haklisin, bi taraf unutsa bile bi taraf unutmaz.
Sevdindim senin adina, umarim mutlulugunuz daim olur :)).
Belki bir gun bende olmadigina sukrederim. Cok tesekkurler onerilerin icin.

Sana bunları yapan insandan hala soğumadıysan sevgi sandığın şey terk edilme acısı,saplantı vs gibi başka bişey olabilir.
Bırak gitsin,önüne bak.Ayrılık sürecinde sıkıntı yaşıyosan yeni meşgaleler bul kendine.
Spordur,hobidir vs.
Haddimi aşmıyosam,bitmesi bence senin için daha hayırlı olmuş.Zaman geçtikçe sen de daha iyi anlarsın bunu.
Bütün mesele yeni birini bulmaya bakar.

Haklisin olabilir, bilmiyorum.
Yok cnm ne demek, dogru....belli bi zaman sonra anlarim belkide.
Tesekkurler onerilerin icin.

Cok haklisin, donecegini hic sanmiyorum cunku onun istedigi oldu ve dedigin gibi oyle birakir. Benim bi plan yaptigim yok aslinda, oyle dedigime bakma....suan gel dese hic bir kotu dusunce olmadan, yani ne niyetle cagiriyor fln demem, kosa kosa giderim ona, pisman oldugunu gormek istiyorum dememin sebebi, sinirden galiba, kabullenmek istemiyorum hala onu sevdigime ve gelmiyecegini bildigim icin, yani bi sitem benimkisi, yoksa ben oyle birsey yapamam.

Kötü niyetle söylemedim, gerçi sen de anlamışsın niyetimi, Allah'a havale yola devam. "Benden uzak Mısır'a sultan, ABD'ye başkan olsun" derim ben. :)

Ayyy canim sanki benim eski nisanlimi anlatiyorsun, aynen oda oyleydi, yanina gittigimde sunu da soyledi bana, ben benim icin buraya gelen her kizi kabul etseydim oooo.
Cnm benimkisi 27 yasinda ama kardesimin dedigi gibi akli 12 de durmus, aynen yani yasinin adami degil.
Vallah canim keske sunu soyleseydim keske bunu soyleseydim diyorum ama gecti artik, ben hep sonradan aklina gelenlerdenim.

Canim boyleleri mutlu olurlar ama karsiyi mutlu edemezler.
Ah silebilsem keske, cok istiyorum gercekten. Vallah bilmiyorum kosarmiydi ama evet ne kadar cok sevdigimi gosterdiysem o kadar cok havaya girdi, kendini ne saniyorsa.
Bende cooook ayrilip baristim, herzaman birakanda hep ben oldum ama o guzel bi final yapti.
Kendi hikayemi okuyorum sende canim, aynen bende oyle biri oldum.
Sen hala onunla misin?
Ben sana söyliyeyim asıl finalin ne olduğunu, asla ve asla geri dönme!! Sen sanıyor musun ki o çok mutlu, deli gibi peşinden gelmeni güzlüyo, o gözler yollarda kalınca asıl topu doksana yollamış olacaksın. Belki geri döner merakını yenemeyip ama belki dönmez gururuna yediremez. Hayırlısı..

Ben sana söyliyeyim asıl finalin ne olduğunu, asla ve asla geri dönme!! Sen sanıyor musun ki o çok mutlu, deli gibi peşinden gelmeni güzlüyo, o gözler yollarda kalınca asıl topu doksana yollamış olacaksın. Belki geri döner merakını yenemeyip ama belki dönmez gururuna yediremez. Hayırlısı..

Donmemek en mantiklisi, ama gelecegini de hic sanmiyorum.
Vallah bilmiyorum mutlu mu degil mi ama mutlu oldugunu soyluyor, bi kizla konustugunu soyledi, ciddilermis ve nisanlanacaklarmis yakinda.
Ve bunlari bana soyluyor, niye bana anlatma geregi duyuyor anlamadim.
Evet hayirlisi neyse o olsun. :)

Back
X