- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Üstelik yaşınız henüz 20 öyle mi
Ciddi bir ilişki yaşadığınızı söylüyorsunuz.
Ciddi yaşanılan bir ilişkide erkeğin sevgilisine böyle bir teklifte bulunması
bence hiç affedilemeyecek bir şey..
İyisi mi siz yol yakınken vazgeçin bu işten..
tabiki öle bende kabul edemedim ama vazgeçemiyorum ki ondan böle birşey var işte kahetsinkİ
Vazgeçemiyorum diye bir şey olamaz arkadaşım..
Henüz 20 yaşındasın.
1 ay görüşmüşsün,askere gitmiş.
15 ay beklemişsin,gelmiş ve bir sürü sorun..
Neden katlanmak zorunda hissediyorsun ki kendini?
Çok gençsin henüz,lütfen mantıklı davran.
Bilmiyorum gerçekten onunlaykende çk üzülüyorum fakat neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum.
Canım benim...
Bu zmana kadar hep söyledim boşuna üzülüyorsun.. Erkekleri anlamak zor belki gerçek belki deneme amaçlı sendne böyle birşey talep etti.. Her ne sebeple olursa olsun sana bunu sorması çok saçma.. Sakın üzülme.. Bugüne kadar fazlasıyla üzüldün zaten.. Senden talepte bulunuyorsa bişeyler istiyorsa onun ciddi adımlar atması gerekir.. Bak hala işe girmiş değil.. sen çalışıyorsun anlaması gerekir.. Her fırsatta zmanını ona ayıramazsın neticede sende insansın...Seninde işlerin olabilir öyle değilmi..Seven adam 1 dk bile olsa ona rağzı olur.. Kuru laflar etmez
Böyle adam terk etse ne olur yahu... Ne büyük terbiyesizlik sunduğu teklif.
Senin bulunduğun koşulları düşünüp de ona göre hareket ederdi seven bir erkek.
Bu resmen zorlama yürütmek istiyor işleri herhalde.
Daha 20 yaşındaymışsın hiç uğraşmaya değmez böyle bir insanla.
Terk edilmek gururunu inciten bir mevzu olmuş burada, yoksa sen de yanlış bir adamla olduğunun
bilincindesin belli ki. Hiç üzülmeye değmez.
En iyi sen beni biliyorsun nelerle mücadele ettim.ya bak nişan olurdu ama gitmiyim bununla buluşim derdim hep fedakarlığı ben yaptım o bişey yapmadı ki sadece emir verdi buluşalım,görüşelim dedi .bana yetmnez diyrdu zehram bende seven insan ne olursa olsun görür 10 dak.bile olsa dediğimde ben sen çk seviyorum ben seni sürekli görmek istiyorum derdi.bilmiyorum o zaman böle sölediğinde bu benim aklıma gelmemişti.bana bu teklifle geldiğinde sölediğine ,sölüceğine pişman ettiydim ama nafile.
Günaydın kızlar,
Yine ben :)
Biz sevgilimle 1 ay konuştuk askere gitti 12 ekimde tezkeresini aldı.Arada bir ayrılıklar oluyordu,fakat sonra yine barışıyorduk ve en büyük sorunumzda Benim evden çıkamamamdı.2 hafta önce anlayışla karşılıcağını söyledi bana.fakat sadece o hafta için geçerli oldu yine başladı buluşucak mıyız çıkabilcen mi çık demeye.
Bu benden yapamıcağım bir şey istedi olmaması gereken bu konu yüzünden çok tartıştık bana benimle birlikte olur muusn dedi ?(anal ilişki ve zararı olmucağını söyledi )bende hayır cevabını ve ancak ben gelinliğimle bu evden çıktıktan sonra olur dedi bu konu üüzerinde baya tartıştık sadece o güne kaldı.konu kapansa bile ertesi günü yine konuyu bu noktaya getiriyordu ve sonrasından tamam senden bişey istemedim farzet demeye başlamıştı ona nasıl inanabilirdimki belki zorla olucaktı bu bilemezdimki.ben eğerki sen bir daha konuyu açarsan benim cevabımın hayır olduğunu bile bile yine ısrar edersen bu ilişkiyi bitireceğimi söyledim.neyse konuyu kapattık ve eskisi gibi bu konuşulmamış gibi farzedip başladık.
Geçen hafta cuma işyerinde kokteyl vardı ben gitmedim bununla buluştum.Gayet güzel ileriyr dönüük konuşmaya başladı işte işe girdiğinde hemen söz olucağını söyledi ..Sonra cumartesi gecesi saat 1.30 da uyuyup kalmıştım ve telin şarjı bitmişti pazar sabahı koydum öğlen 2 de açtım.Baya bir mesaj atmış ve aramış
Ben napıyosun canım dedim tabi bu aşladı ben salağım seviyorum,bağlandım dedi sen sevdiğiğin bende seviyorum dedim.Tek taraflı değil bu ilişki dedim.Madem buluşalım diyorsun 2 saat için buluşalım dedim oda sen beni mi kandırıyorsun saat olmuş 2 ve sen 2 saat için görüşmek istediğini sölüyorsun ne de olsa çıkamıcaksınki evden öğleden sonra bu çocuk gelmez diye düşündün felan ,sen ne istediklerimi yapyrsun,nede bluşmaya geliyorsun bu aralar işlerin içine etmiyi çok seviyorsun anlamıyorumki ben dedi.bu sefer bende nankör olduğunu ve her fırsatı değerlendirip onunla buluştuğumu ve buluşmak istemesem cuma günü senin yanında değil kokteylde olucağımı söledim.Bu sefer o zaman gitseydin nankörüm dimi seni sevdiğim için sana bağlandığım için dedi.
Zaten bundan sonra bu fırsatları değerlendirmek yerine gidicem dedim.Güselim günü heba ettin ama eskisi gibi olmucam merak etme dedi bu son mesajıydı ve birdahada ne mesaj attı ne de aradı
ben o kadar mesajlar çektim aradım açmadı
sizce bu beni terk mi etti bu kelime öle gücüme gidiyorki yardımınıza ihtiyacım var
Bilmiyorum gerçekten onunlaykende çk üzülüyorum fakat neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum.
Terk edildim mi gerçekten mantıksız bir düşünce ama bunu konduranıyorum kendime bir anda aramaması,sormaması ne bilim.
Anal seks konusuna gelince gerçekten bu beni şokk etti böle bişey istemesi .ama sonrasından konuyu kapatıp istemediğimi farzet demesinden sonra dedim askerliğinden kaynaklanan bişeydir gelip geçicidir diye düşünmüşken konunun yine açılması beni üzdü beklemiyordum sonuçta ve ona bu çok normal geliyordu.
aman tanrım burcu neler okuyorum böyle ben şok oldum şuan kitlendim hiç birşey diyemiyorum bu nasıl bir ahlaksızlıktırve sen hala ona msj atıyosun arıyosun öylemi hiç mi gururun yok senin burcu neden bu aşşağılık şeyi kendine yapıyosun inanamıyorum sana :44:
Tatlım düşün bak siz birde aynı şehirdesiniz.. Ne varki gelsin işi gücü yok zaten 10 dk da olsa rağzı olsun.. Biz farklı şehirlerdeyiz buna rağmen aşkım askere gitmeden önce cebide parası olmadığını bildiğim halde o kadar yolu geldi yarım saat görüşebildik sadece ve gitti... Bende çok isterim elbette uzun uzun görüşmeyi ama olmayınca da olmuyor.. Hakkınızda hayırlısı Burcum.. Takma kafana onun seni haketmediğini her zaman söyledim.. Düşüncelerimde haklı olduğumu bir kere daha öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?