Yeni gördüm mesajı görüldü de yapmadım zaten asla ve asla barışmam. Ama cevap verip vermeme konusunda emin değilim sadece. Çok daha iyiyim sağol yazıp bıraksammı bilmiyorum.Ne cevap yazdın
Bence hiç yazma, hastalıkta yanında olmayan birini def et hayatından ...
Engelleyeydin?Selam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.
O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?
İstemem, yan cebime koy... bu imajı uyandırıyorsun bizeYeni gördüm mesajı görüldü de yapmadım zaten asla ve asla barışmam. Ama cevap verip vermeme konusunda emin değilim sadece. Çok daha iyiyim sağol yazıp bıraksammı bilmiyorum.
Yok hiç öyle değil bu tarz ayrıl barış ilişkilerden zaten hayır gelmez hele bu adamdan hiç gelmezİstemem, yan cebime koy... bu imajı uyandırıyorsun bize
Önce konuşmaları ve numarasını sildim bir hışımla numara gidince engelleyemedim. Engellesemde başka numaradan yazacaktı biliyodum yazacağınıEngelleyeydin?
En en mantıklısı bence deŞimdi bas engeli hiç yazma.
Yazma.En en mantıklısı bence de
Sadece beni en kötü zamanımda bıraktı uhde kaldı içimde çok daha iyiyim diyip mi bassam engeli bilmiyorum.
Yazılır mı yazılır böyle ama tartışma çıkar.Neden için de kalsın ki...asıl ihtiyacim varken gittin şimdi de sorma yaz....oyle bi mesaj olsun ki o tekrar yazdiginda cevap vermene gerek kalmasin uzatmadan kısa ve net
Haklısın.Yazma.
Bir insanı cevapsız bırakmak en kötü intikamdır. Psikolojide yeri bile var. Bırak merakta kalsın. Beni dinle
Acınası bi mesaj. Çok klasik. Alt metinde yalvarış var. Olmaz. Yazma.Haklısın.
Hastayken bıraktın ama iyileşiyorum ben demek istiyorum neden bilmiyorum sanki hastayken terkedilmek çok içime oturdu
Hani ben senden ayrıldın ama iyiyim demek. Ama bu bile bir his iması işte gerek yok evet.
Yalvarış mı ciddi misin kız. Hiç anlamıyorum desene bu işlerden.Acınası bi mesaj. Çok klasik. Alt metinde yalvarış var. Olmaz. Yazma.
Sana ihtiyacım vardı hissi uyandırıyor. Totosunu kaldırma. Cevap yazmamak daima insanı değerli bi konuma çıkarır. Beyni hep bunu merak edecek. Sen kolay lokmaydın. Normalde cevap yazardın. Acaba niye yazmadın..... merak hiç bitmez. Sessizce kaybol. Kaybol ki beyni hep merakta kalsın. Psikolojiden anlayın azcık daaaaYalvarış mı ciddi misin kız. Hiç anlamıyorum desene bu işlerden.
Peki iyiyim herşey yolunda teşekkürler desem.Acınası bi mesaj. Çok klasik. Alt metinde yalvarış var. Olmaz. Yazma.
Bravo işte buSana ihtiyacım vardı hissi uyandırıyor. Totosunu kaldırma. Cevap yazmamak daima insanı değerli bi konuma çıkarır. Beyni hep bunu merak edecek. Sen kolay lokmaydın. Normalde cevap yazardın. Acaba niye yazmadın..... merak hiç bitmez. Sessizce kaybol. Kaybol ki beyni hep merakta kalsın. Psikolojiden anlayın azcık daaaa
Çok iyi haklısın doğru.Sana ihtiyacım vardı hissi uyandırıyor. Totosunu kaldırma. Cevap yazmamak daima insanı değerli bi konuma çıkarır. Beyni hep bunu merak edecek. Sen kolay lokmaydın. Normalde cevap yazardın. Acaba niye yazmadın..... merak hiç bitmez. Sessizce kaybol. Kaybol ki beyni hep merakta kalsın. Psikolojiden anlayın azcık daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?