illa yazacak olsaydım. hasta olan zamanlarımdan her anlamda daha iyiyim yazardım
Direk engelle muhatap da olma ne gerek varSelam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.
O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?
Yazmayın.
Engelleyin.
Sen artık bana yazabilecek adam değilsin, ben bunun gayet farkındayım, sen de farkında olduğumun farkında ol, duruş neymiş gör, neyi kaybettiğini otur sen düşün, mesajını yorulmadan vermiş olursunuz.
Canım şimdi sormak istedi şimdi soruyorum, ne olmuş...Çünkü biliyorum ki istediğim zaman sorarım, sen de iki sitem edersin, ama cevap veririsin illâ, ben bilirim seni... mesajına verilecek en doğru cevap bu bence.
Söylediğini yapıcam hiçbirşey yazmıycam. Muhtemelen hastalıkla ilgili kötü bir halde olduğumu sanacak sadece bu sinirimi bozuyor biraz ama ne zannettiğinin ne önemi var ki dimi farkındayım bunun.ne yazarsa yazsın iletişime geçmiş oluyor ve hakkında bilgi vermiş oluyor. Psikolojide bir insana verilen en ağır ceza onu yok saymaktır. İnsan yok sayıldığında bunalıma girer. Yok sayılmak sinir bozucudur. Verilecek tüm cevaplar bir anlamda onu adam yerine koymaktır. Onu adam yerine koymayacaksın ve cevapsız bırakacaksın. bak bakalım sinirleri nasıl bozuluyor..
Bu da bir seçenek evet ama bilmiyorum hiç iletişime geçmemek bana daha iyi gelecek sanırım.ihtiyacım varken yanımda olmayan birine şimdi benim hiç ihtiyacım yok. Vicdan mastürbasyonu yapmana da gerek yok. Hem sağlığım, hem keyfim yerinde. Senin gibi birinden ayrılmak bana her anlamda çok iyi geldi. Benden uzak, Allah’a yakın ol diye yaz. Sonra da telefonunu engelle, cevap yazamasın.
Kesinlikle cevap verme boslukta bence ve senin hastani bahane ediyor sanki ilgili duruyormus gibi her yerden engelle bence unut gitsinSelam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.
O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?
Sana helal olsun kızne yazarsa yazsın iletişime geçmiş oluyor ve hakkında bilgi vermiş oluyor. Psikolojide bir insana verilen en ağır ceza onu yok saymaktır. İnsan yok sayıldığında bunalıma girer. Yok sayılmak sinir bozucudur. Verilecek tüm cevaplar bir anlamda onu adam yerine koymaktır. Onu adam yerine koymayacaksın ve cevapsız bırakacaksın. bak bakalım sinirleri nasıl bozuluyor..
Hastalığımın yeni başladığı dönemdi tamamen geçici değil ama en azından toparlanabilen bir hastalık. En pik en kötü dönemimde yaptı bunu. Bana dediği şuydu senin gibi evde durup ben de depresyona mı gireyim. Gezmek yerine yanıma gelebilirdi gelme dedim evet ama gelebilirdiSiz hastasınız diye adam gezmeyecek mi? Geçici bir hastalık olsa yine size hak verirdim ama değilmiş.
Cevap vermedim zaten haklısınız.Çok geçmiş olsun. Keşke cevap vermeseydiniz. Yok sen beni bıraktın gittin iyileşmeye çalışıyorum gibi mesajlarla şımartmayın. Siz hastayken terk eden biri nasılsın dese ne demese ne. Hiç sallamayın, kendi kendine kudursun
EkleyememişimSana helal olsun kız
Chat gpt nin cevaplarını paylaşıyorum
Hiçbişey yazmadım yazmayı da düşünmüyorum haklısınız doğru olan bu bence de. Her türlü cevap iletişimi başlatmak demek. Ve ben ayrıldıktan sonra çok huzurluyum hastalığım bile toparladı.Yazmayın direkt engelleyin. Ne yaptınız son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?