Terkeden sevgilimden mesaj atmış.?

illa yazacak olsaydım. hasta olan zamanlarımdan her anlamda daha iyiyim yazardım

Direk engelle muhatap da olma ne gerek var

Yazmayın.
Engelleyin.

Sen artık bana yazabilecek adam değilsin, ben bunun gayet farkındayım, sen de farkında olduğumun farkında ol, duruş neymiş gör, neyi kaybettiğini otur sen düşün, mesajını yorulmadan vermiş olursunuz.

Canım şimdi sormak istedi şimdi soruyorum, ne olmuş...Çünkü biliyorum ki istediğim zaman sorarım, sen de iki sitem edersin, ama cevap veririsin illâ, ben bilirim seni... mesajına verilecek en doğru cevap bu bence.

Son düzenleme:
ihtiyacım varken yanımda olmayan birine şimdi benim hiç ihtiyacım yok. Vicdan mastürbasyonu yapmana da gerek yok. Hem sağlığım, hem keyfim yerinde. Senin gibi birinden ayrılmak bana her anlamda çok iyi geldi. Benden uzak, Allah’a yakın ol diye yaz. Sonra da telefonunu engelle, cevap yazamasın.

ne yazarsa yazsın iletişime geçmiş oluyor ve hakkında bilgi vermiş oluyor. Psikolojide bir insana verilen en ağır ceza onu yok saymaktır. İnsan yok sayıldığında bunalıma girer. Yok sayılmak sinir bozucudur. Verilecek tüm cevaplar bir anlamda onu adam yerine koymaktır. Onu adam yerine koymayacaksın ve cevapsız bırakacaksın. bak bakalım sinirleri nasıl bozuluyor..

Daha önce bir kez daha bitti demişti ama o zaman ben de çok zorlamıştım sürekli olumsuz konuşuyodum hastalık psikolojimi çok bozmuştu buradaki eski konularımdan da belli. Ben bu psikolojiyle uğraşamam demişti sonra da özür dilemişti ben de devam etmiştim. Ama benzer şekilde bezdirmeye de devam ettim çünkü o dönem öyle hissediyodum yapacak bişey yok yanımda olmadı.

Evet yazdığı mesajda o şekilde son zamanlarda seni merak ettim yani şu cümle bile başlı başına saçmalık üstünlük kurmaya çalışmak değil de ne

Söylediğini yapıcam hiçbirşey yazmıycam. Muhtemelen hastalıkla ilgili kötü bir halde olduğumu sanacak sadece bu sinirimi bozuyor biraz ama ne zannettiğinin ne önemi var ki dimi farkındayım bunun.

Bu da bir seçenek evet ama bilmiyorum hiç iletişime geçmemek bana daha iyi gelecek sanırım.

Kesinlikle cevap verme boslukta bence ve senin hastani bahane ediyor sanki ilgili duruyormus gibi her yerden engelle bence unut gitsin

Sana helal olsun kız

Chat gpt nin cevaplarını paylaşıyorum

Siz hastasınız diye adam gezmeyecek mi? Geçici bir hastalık olsa yine size hak verirdim ama değilmiş.

Umutlu ya katılıyorum olumlu ya da olumsuz kısa ya da uzun attığın mesaj karşı tarafa yeşil ışık yakar.En güzeli engellemek yok saymak şimdi o düşünsün ne oldu diye hatta sevgilisi var o mu engelledi desin çatlasın patlasın.

Çok geçmiş olsun. Keşke cevap vermeseydiniz. Yok sen beni bıraktın gittin iyileşmeye çalışıyorum gibi mesajlarla şımartmayın. Siz hastayken terk eden biri nasılsın dese ne demese ne. Hiç sallamayın, kendi kendine kudursun

Siz hastasınız diye adam gezmeyecek mi? Geçici bir hastalık olsa yine size hak verirdim ama değilmiş.
Hastalığımın yeni başladığı dönemdi tamamen geçici değil ama en azından toparlanabilen bir hastalık. En pik en kötü dönemimde yaptı bunu. Bana dediği şuydu senin gibi evde durup ben de depresyona mı gireyim. Gezmek yerine yanıma gelebilirdi gelme dedim evet ama gelebilirdi

Yazmayın direkt engelleyin. Ne yaptınız son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…