iyi ki varsıneee bizimki de tecrübe
İyileştiysen dönmeyi düşünüyor.Ben olsam terkettiği anda engeller numarasını silerdim bir daha iletişim kuramazdı benimle.Yapmışlığım da var.Selam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.
O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?
Görüldü de kapalı bende zaten.Ben olsam görüldü atıp cevap vermezdim.
Aynen öyle yokluyor işte pislik. Aslında ben direkt numarasını sildim mesajları filan öyle olunca engelleyemedim. Ama sonra araması düşmüştü o zaman engelleyebilirdim ama sanırım mesaj atacağından emindim ve merak ettim. Yoksa en güzeli dediğiniz gibi yapmakİyileştiysen dönmeyi düşünüyor.Ben olsam terkettiği anda engeller numarasını silerdim bir daha iletişim kuramazdı benimle.Yapmışlığım da var.
Hastalığımın yeni başladığı dönemdi tamamen geçici değil ama en azından toparlanabilen bir hastalık. En pik en kötü dönemimde yaptı bunu. Bana dediği şuydu senin gibi evde durup ben de depresyona mı gireyim. Gezmek yerine yanıma gelebilirdi gelme dedim evet ama gelebilirdi
Özür mü dileyeyim sizce anlamadım?İlişki içinde sizinle ilgilenmeyen yada hastalığınızı hiç umursamıyor olsaydı haklı olabilirdiniz, ama gezmesinde bir sorun görmüyor açıkçası. Benim annemde hasta ilgileniyoruzda ama annem hasta diye de hiç eğlenmeyeyim diye bir şeyde yapmıyorum. Erkek arkadaşım yada eşimde olsaydı aynısını yapardım.
İlişki içinde sizinle ilgilenmeyen yada hastalığınızı hiç umursamıyor olsaydı haklı olabilirdiniz, ama gezmesinde bir sorun görmüyor açıkçası. Benim annemde hasta ilgileniyoruzda ama annem hasta diye de hiç eğlenmeyeyim diye bir şeyde yapmıyorum. Erkek arkadaşım yada eşimde olsaydı aynısını yapardım.
Özür mü dileyeyim sizce anlamadım?
Hastalığımla ilgilendiğini hissedemedim ben ne olursa olsun yanıma gelmesi gerekmezmiydi gezmeden önce?
Evet maalesef soğukluk oldu artık yapacak bişey yokOrtada sizin özür dileyeceğiniz bir durum yok. Öncesinde başka sorunlarınız yokken böyle bir tepki verdiyseniz bana göre biraz abartılı bir tepki olmuş. Ama size söylediği sözde hoş değil bunu da kabul etmek lazım.
Sağlığınız şimdi nasıl. Geçmiş olsunSelam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.
O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?
Sağlığınız şimdi nasıl. Geçmiş olsun
Yazacağından çok emin olduğum halde sinirlerim zıpladı yada üzüldüm bilmiyorumSinirlerimi ziplatmam ilk olarak.yerimde aynı tuzakta onu beklemedigim için tepki vermem ben.Mantikli bir insan olarak bunun sevgiden olmadigini bilerek kimsenin can sıkıntısını giderecek yada istediği zaman gidip geleceği veya istediğinde yazıp cevap alacağı biri olmadığım o rahatlığı vermeyecek kadar kıymetli oldugum için üzerine bile düşünmem.Hatalari iki kere yapmıyorum neredeyse her zaman.
Özlemiş olabilir misin?Yazacağından çok emin olduğum halde sinirlerim zıpladı yada üzüldüm bilmiyorum
Özlemiş olabilir misin?
merak ettim konuyu gelişmeleriDaha iyiyim çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?