Terkeden sevgilimden mesaj atmış.?

İyileştiysen dönmeyi düşünüyor.Ben olsam terkettiği anda engeller numarasını silerdim bir daha iletişim kuramazdı benimle.Yapmışlığım da var.

İyileştiysen dönmeyi düşünüyor.Ben olsam terkettiği anda engeller numarasını silerdim bir daha iletişim kuramazdı benimle.Yapmışlığım da var.
Aynen öyle yokluyor işte pislik. Aslında ben direkt numarasını sildim mesajları filan öyle olunca engelleyemedim. Ama sonra araması düşmüştü o zaman engelleyebilirdim ama sanırım mesaj atacağından emindim ve merak ettim. Yoksa en güzeli dediğiniz gibi yapmak

İlişki içinde sizinle ilgilenmeyen yada hastalığınızı hiç umursamıyor olsaydı haklı olabilirdiniz, ama gezmesinde bir sorun görmüyor açıkçası. Benim annemde hasta ilgileniyoruzda ama annem hasta diye de hiç eğlenmeyeyim diye bir şeyde yapmıyorum. Erkek arkadaşım yada eşimde olsaydı aynısını yapardım.

Özür mü dileyeyim sizce anlamadım?
Hastalığımla ilgilendiğini hissedemedim ben ne olursa olsun yanıma gelmesi gerekmezmiydi gezmeden önce?

Üstelik yeni hastalandığım dönemdi şu an kendimde iyiyim hastalığımda iyi gezse koymazdı ama o zaman doğru zaman değildi bence. Evet çok yansıttım hastalığımı ama kötüydüm o zamanlar da herkesin başına gelebilir. En kötü zamanımda yanımda mıydı değildi. Ben normalde yurtdışına gidicektim onun yanına ama oralarda bana destek olacağını hissedemedim. Kim napsın hasta birini herkes sağlıklı ister ona da bişey diyemedim yani ve oraya gitmek istemediğimi söyledim hastalığım için. O da ben de oraya gelemem dedi ve bitti.

Özür mü dileyeyim sizce anlamadım?
Hastalığımla ilgilendiğini hissedemedim ben ne olursa olsun yanıma gelmesi gerekmezmiydi gezmeden önce?

Ortada sizin özür dileyeceğiniz bir durum yok. Öncesinde başka sorunlarınız yokken böyle bir tepki verdiyseniz bana göre biraz abartılı bir tepki olmuş. Ama size söylediği sözde hoş değil bunu da kabul etmek lazım.

Evet maalesef soğukluk oldu artık yapacak bişey yok

Sinirlerimi ziplatmam ilk olarak.yerimde aynı tuzakta onu beklemedigim için tepki vermem ben.Mantikli bir insan olarak bunun sevgiden olmadigini bilerek kimsenin can sıkıntısını giderecek yada istediği zaman gidip geleceği veya istediğinde yazıp cevap alacağı biri olmadığım o rahatlığı vermeyecek kadar kıymetli oldugum için üzerine bile düşünmem.Hatalari iki kere yapmıyorum neredeyse her zaman.

Sağlığınız şimdi nasıl. Geçmiş olsun

Tebrik ederim kararınızı iyilestiginizde sizinle olmaya değil sizi daha çok hasta etmeye yönelik bir adim olurdu görüşmeniz .Çok geçmiş olsun .

Yazacağından çok emin olduğum halde sinirlerim zıpladı yada üzüldüm bilmiyorum

Özlemiş olabilir misin?

en zor dönemimde bıraktı yani ayrılmama izin verdi, onun nasıl desem siniri yada üzüntüsü var hala. Aşık değildim. Ben ayrılmak istedim zaten istesem devam ederdim ilişkiye. Ama desteğini hissedemedim gelecek göremedim. Ondan kaynaklı sebepler tabi daha farklı biri olmasını isterdim. Ama değişmez bencil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…