- Konu Sahibi akli_karisik
-
Evet haklısın için rahat elinden geleni yaptın, benim içim içimi yiyor adım atarsam düzelir mi diye.Sonuçta o kaçtıysa şimdi de sen kaçarsın o attığın adımın acısını çıkarırsın o yüzden pişman olma hiç=) Ben sadece olası ihtimali belirtmek için yazmıştım.
Bizim yapmaya çalıştığımızı o yapıyor baksana, özellikle yapılmış bir şey ortadan kaybolmak.Kaçıyor ki kovalayasın ama kovaladıkça da da kaçmış en son seferde.Bence bu ayrılıkta düşünsün de aklı başına gelsin, ne yapacağını bilemiyor belli yani.
Emin ol gelirsin aklına, ben ilk başta diyordum düşünmüyordur diye.1,5 ay sonra içip msnde karşıma geldiğine göre demekki fazlasıyla aklına gelmişim.Ve diyorumya biz öncesinde sadece bir defa konuşmuştuk, hiç ses vermiyordu.Bu adam bile beni düşünüyorsa seninki eminim düşünüyordur.bilemem canım aklına gelirmiyim..sanırım o halinden memnun bugün bir özelden arıyım dedim telefonu kapalıydı msne hiç girmiyor..çevrimdışı takılıyorsa onu bilemem..ama durum böyle..ne diyeyim kendi bilir..gidene kal diyemem ki....giden gidiyor zaten ben ister tutıyım ister tutmıyım...
veee Sıla'dan geliyoooorrr
acısa da öldürmez
cehenneme döndürmez
hayatını söndürmez
gideni de döndürmez artık
Emin ol gelirsin aklına, ben ilk başta diyordum düşünmüyordur diye.1,5 ay sonra içip msnde karşıma geldiğine göre demekki fazlasıyla aklına gelmişim.Ve diyorumya biz öncesinde sadece bir defa konuşmuştuk, hiç ses vermiyordu.Bu adam bile beni düşünüyorsa seninki eminim düşünüyordur.
O zaman bir şarkı da benden=) Aşk insana neler yaptırır hiç tarzım olmadığı halde bu şarkıyı beğendim.
Dayanamadığın anda, katlanamadığın zamanda, gururun son bulduğunda umarım orda olurum!
Evet bu aralar bunu dinliyorum çok anlamlı.yok yha sende damardan vurdun..senin yazdığın sözü bende nickime yazmıştım sırf ona laf atmak için..anlıyordu..zaten ki senin yazdığın sözd ebenimde çok hoşuma gitmişti. ne kadar anlamlı bir söz...
Evet bu aralar bunu dinliyorum çok anlamlı.
Başkası için terkettiyse affedilmez zaten.Başıma gelmeden nasıl bir şey olduğunu bilemem tabiki ama kimsenin başına gelmesin.Başına gelenler için de diyorum ki bir an önce kurtulmuş oldunuz öyle bir adamdan, daha ilerde de yapabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?