Terkedenler birgün geri döner mi?

aslında olay burda başlıyor..o bana adım attı ben kaçtım sağuk davrandım..şimdide ben adım atınca o kaçtı soğuk davrrandı.benim ona yaptığımı yaptı ancak...
tek bir farkla o daha beterini yaptı son sözlerimimi yazmama rağmen bir şey demedi cvp bile vermedi.bunun yanında tamamen kayboldu.msn tel hiç bir şekilde yok..

Bizim yapmaya çalıştığımızı o yapıyor baksana, özellikle yapılmış bir şey ortadan kaybolmak.Kaçıyor ki kovalayasın ama kovaladıkça da da kaçmış en son seferde.Bence bu ayrılıkta düşünsün de aklı başına gelsin, ne yapacağını bilemiyor belli yani.

bilemem canım aklına gelirmiyim..sanırım o halinden memnun bugün bir özelden arıyım dedim telefonu kapalıydı msne hiç girmiyor..çevrimdışı takılıyorsa onu bilemem..ama durum böyle..ne diyeyim kendi bilir..gidene kal diyemem ki....giden gidiyor zaten ben ister tutıyım ister tutmıyım...

Emin ol gelirsin aklına, ben ilk başta diyordum düşünmüyordur diye.1,5 ay sonra içip msnde karşıma geldiğine göre demekki fazlasıyla aklına gelmişim.Ve diyorumya biz öncesinde sadece bir defa konuşmuştuk, hiç ses vermiyordu.Bu adam bile beni düşünüyorsa seninki eminim düşünüyordur.

bugün öğretmenler günüydü öğrenciler bir sürü çiçek getirmişlerdi..o kadar mutlu ettiler ki beni biraz olsun yüzüm güldü..ama eve geldim yine aynı bendim..unutmaya çalıştıkça onu bana hatırlatan şey daha çok oluyorr..o yüzden hiç bir şey yapmıyorum artık...unutmaya çalışmıyorum...

O zaman bir şarkı da benden=) Aşk insana neler yaptırır hiç tarzım olmadığı halde bu şarkıyı beğendim.
Dayanamadığın anda, katlanamadığın zamanda, gururun son bulduğunda umarım orda olurum!

yok yha sende damardan vurdun..senin yazdığın sözü bende nickime yazmıştım sırf ona laf atmak için..anlıyordu..zaten ki senin yazdığın sözd ebenimde çok hoşuma gitmişti. ne kadar anlamlı bir söz...

şarkının ismide murat dalkılıç....KIYAMADIM İKİMİZE..gerek var mı sence kaçıp gitmek ne çağre ah ah tam beni anlatıyor....

benimki döndü ama başka biri için gitmişti ve affetmedim...yani bikere gittikten sonra dönmesi okdr da mutlu etmiyo insanı

Hele ki başkası için gitmişse... Ayyy Allah korusun. Başkası için beni bıraktıysa ebediyen görmek istemem yüzünü.
Allah kimseye vermesin. Çok kötüüü bir şeydir.

Evet bu aralar bunu dinliyorum çok anlamlı.

Başkası için terkettiyse affedilmez zaten.Başıma gelmeden nasıl bir şey olduğunu bilemem tabiki ama kimsenin başına gelmesin.Başına gelenler için de diyorum ki bir an önce kurtulmuş oldunuz öyle bir adamdan, daha ilerde de yapabilirdi.

Ben aslında böyle bir şeyi savunan ya da buna katılan biri değilim ama üstüne düştüklerim beni takmadı, aşağıda anlattığım üzere umursamadığım da tıpış tıpış peşimden geldi. :97:

Bir erkek arkadaşım vardı birkaç hafta çıkmıştık. Birkaç defa tartışmıştık. Benim rahatsız olduğum bir gün beni MSN'e çağırdı ve benim ne hissettiğimi hiç düşünmeden sürekli didişiyoruz, anlaşamıyoruz ayrılalım dedi. Bendeki de salaklık olacak ya ertesi gün doğum günüydü, hediyesini falan da almıştım, suçluluk hissediyordum doğum günü mahvolmasın benim yüzümden diye, son bir kez görüşelim dedim, niyetim vazgeçirmek falan değildi sadece hediyesini verecektim ama sudan bir bahane uydurdu, yok deyip gitti. Ben de o gittikten sonra onu hayatımdan yok ettim, cep numarası, Face'i her şeyi sildim ve bir daha da arkama bakmadım. Ayrıldıktan 2 ay sonra tak bir mesaj geldi ondan. Beni unutamıyormuş falan filan. Benimle bir kere görüşmek istediğini söyledi, ben de buluştum, niye kabul ettin buluşmayı deyince de lafları birer birer soktum. Dedi ne desen haklısın, aslında ayrıldıktan 1 ay sonra falan pişman oldum ama aramaya cesaret edemedim, senin de aramayacağını biliyordum gururundan dolayı vs. Bir de görsen nasıl ilgileniyor benimle kıskanıyor falan... En sonunda da görüşelim yine dediğinde dedim yol orda, hadi güzelim aynı yoldan. Ondan sonra yine birkaç defa mesaj attı aradı, daha birkaç saat önce yine mesaj attı nasılsın diye. Böyle bir şey işte...

canım sen neden bunları yazdın ben anlamadım...yazdıklarının benim yazdıklarımla alakası yokta o yüzden dedim.

Son düzenleme:
Gitmiş bir kere bahanesi ne olursa olsun gitmiş işte ..
Bırak dönmesin ki değsin gittiğine ..
İstemem artık gelmesini onunla uyuyup onunla uyansam bile ...

offff çok moralim bozuldu çok canımı yaktı yazılanlarben terkettim ve şimdi yine ben döndüm..herşey eskisi gibi güzel olsun istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…