Terkedenler birgün geri döner mi?

Benimki yat partisine gidiyormuş şok oldum hiç öyle biri değildi, üzgündür falan sanıyordum hala.Neyse gezsin eğlensin keyfi bilir,elbet ondan da sıkılınca görürüz.

Gitsin tatlım ya, sen de gezmene eğlenmene bak. Bir partiye gitmesi seni hala düşünmediği anlamına gelmez. Erkekler ayrılık sonrası terkeden kendileri olsa bile bizden daha fazla boşluğa düşerler, bazen saçmalarlar. Bırak ne kadar saçmalarsa o kadar kısa sürede döner. Bu arada onu aramamaya devam et a.s

ben de 2 gün önce tam anlamıyla terk edildim bundan önceki gidişler gerçek değilmiş bunu anladım...bu benim en uzun süreli, hayatımda gerçek ilişkim diyebileceğim tek ilişkiydi ama şunu söyleyeyim hayatıma o ya da bu şekilde giren her erkek hayatımdan çıktıktan sonra illa ki bi yokladı bazısı arkadaşlığa döndü bazısı sırf ben de burdayım diyip kafa bulandırdı ama mutlaka bi aradı sordu... boşlukta kalınca bunu yapıyor bunu arkadaşlar erkekler... Mesela eski erkek arkadaşlarımdan biriyle aylar sonra barda karşılaşmıştım çok içkiliydi bana hala sevgiliymişiz gibi davranmaya çalışmıştı o gece ben o bardan çıktım gittim bi arkadaşımda kaldım, silmiştim numarasını baktım gecenin bir körü tanımadığım numara arıyor, nerdesin gelip seni ordan alıcam diye msjlar atıyor aramalarına cvp vermeyince =) ertesi gün oldu ne ses var ne seda herhalde o da utandı yaptıklarından, sarhoştum hatırlamıyorum da en kocamanından bir yalan bi daha da ne aradı ne sordu =)

gerçekten sevdiğine inancınız varsa ve o da bunu o şekilde yansıtıyorsa gerçek bi dönüştür o, oturup sorunlarınızı adam gibi konuşabiliyorsanız, o da buna yanaşıyorsa, pişmanlığını dile getiriyorsa... o kadar birikim oluşmuşsa aranızda.. yoksa sallamayın derim...

şimdi dönecek mi diye kendimi fallara verdim, geri gelecek çıkıyor her seferinde ama ben gene de pek ihtimal vermiyorum çünkü olmayacak şeyler söyledim, aldatmaktan konuştuk daha dogrusu ilişkimiz bittikten sonra kim daha önce biriyle olura geldi mevzu.. o o kişinin ben olucağımı iddia etti ben de tersi =)
sonra ben aldatmak bana göre sevgiyle, aşkla alakalı bi durum yoksa sevmediğin insanı aldatmamanın bi manası yk gibisinden bi cümle kurdum o da daha önce aldattın yani birini dedi ben de gerçek bi ilişki değildi ama evet dedim (1,5 yılda daha önce bundan ona hiç bahsetmemiştim ama eğer beni gerçekten seviyorsan aldatmazsın sevmiyorsan zaten aldatsan da aldatmasan da farketmez gibi cümleler kuruyordum gene) o da bunu öğrendiğim iyi oldu dedi... ben de senden sonra uzun süre başkası olmaz sen kalbimden çıkana kadar çünkü sana aşığım dedim ama o buna inanmıyor güvenini baya sarstım galiba... o yzden bu sefer döneceğini zannetmiyorum başkasıyla olacağıma veya yeniden bir araya gelirsek aldatıcağıma şartlıyor kendini... onun dışında sorunlarımz onun hayatının zor olması, okuluyla baş edemiyor, ailesel sorumlulukları çok büyük ve ben de şımarık sürekli ilgi bekleyen bir sevgiliyim.. hayatımı toparlayamam sennleyken diyor...çünkü ben ona destek olamıcak kadar çocuğum, en azından ilişki boyunca o kadar çocukca davrandım :/ tabi başka meseleler de var onun yaptığı bazı hatalar vs.
ama ayrlmamızın temel sebebi bu...

ne dersiniz kızlar? sizce geri döner mi? tekrar söylüyorum napıyorsun ne ediyorsun yoklamasını her erkek çeker... istisnası çok azdır.. ama sizce gerçek bi geri dönüş olur mu??

Evet sonunda haber var!
1 ay sonra msnde yazdı sonunda, nasılsın muhabbeti ettik 5 dk sadece, hatta gülen suratlar bile yaptım ki eğlendiğimi anlasın.Geç cevap verdim hep bide.Onun arkadaşıyla görüşmüştüm Ankara'ya gidip, kıskandı heralde oh iyi de oldu.Dayandım inat ettim ben yazmayacağım diye, sonunda o yazdı=) Devamını bekliyoruz artık umarım tekrar yazar=)

Canım önceki kısımda birbirinizi biraz kırmışsınız fakat sonraki kısım bizimkine benziyor.Fazla ilgi beklediğimden benden sıkılmış, başka dertleri varken benimle uğraşamazmış vs vs.
Bizimki 3 yıllık ilişkiydi ve böyle oldu bir anda.1 aydır hiç ses yoktu işte 2 gün önce yazdı msnde, yukarda bahsettim.Fazla olumlu düşünüyorum farkındayım ama hala akıllarındayızdır biliyorum insan hissederya hani.Onlar da düşünüyorlardır bizi, direk silip atılamazki..Günü gelince hatalarını anlayacaklarını düşünüyorum.

bende bunu merak ediyorum..cidden dönüyorlar mı ben yapıcağımı yaptım adımı mı attım birlikte olmak istedim hayır dedi.kaldım zaten hayır diyince şok oldum..ve son olarakta yolun açık olsun artık daha fazla gururumu ayaklar altına almıcam merak etmde bundan sonrada yazmıcam ii geceler yazdım..cvp yok tabi.bugünde msnde vakit tamam seni... yazmış yani vakit tamam seni terkediyorum..kuzenide beni evine davet etti eşiyle birlikte..ne alakaysa kafam karıştı onada..kuzenide nickine yazmış yıolun açık olsun kardeşim diye..tabi bende bir şey demedim..kısacası önce reddedildim sonra terkedildim...

Diğer başlıkta daha detaylı cevap yazdım canım.Bir de cevap vermediği için vicdan yapacak o içten içe, o zaman gör sen onu.Tabi zamanla dank ediyor erkeklerin kafası.Biz ilk başta üzülüyoruz onlar zamanla anlıyorlar.

doğru diyorsun canım bundan öncede hiç umudum yoktu 2 ay sonra msj attı seni seviyorum diye..ters tepki verdim kırgındım ona bir olay olmuştu..yalnız kime anlatsam herkez diyor ki senin onu terketmen gururuna dokunmuş oda sana aynısını yapmış..aynısı yaptı ama daha beterini ben hiç olmazsa.sert davranınca pişman oldum özür diledim açıklamamı yaptım..o ne yaptı cvp vermeye bile gerek duymadı......

Aynı şeyi yaşamışız cevap vermeden giden erkek konusunda. Ama benim durumum farklı. Önce ben terkettim, sevmiyordum. Sonra geri döndüm kendisine. Bu kez arkadaşlık kurmak istedim, çünkü aşık değildim ama varlığı iyi geliyordu vs. Tabi o bana hala aşıktı ve en sonunda benim pişkinliklerime, onun duygularını cevapsız bırakmama dayanamadı sanırım ve hiçbir şey demeden kayboldu ortadan. Mesajlarıma cevap vermedi hiç. En azından ben ayrılırken konuşmuştum, açıklam yapmıştım. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Demek ki gururu çok kırıldı. Ben de senin gibi düşünüyorum ama bilemiyorum yine de belki de başka sebebi vardır çünkü yanımda kendinden geçen, bana bayılan bir insandı. Aklı başına gelir belki sonradan. Ben hiçbir zaman sevemicem onu, o da ayrı mevzu fakat dokunuyor insana işte...

yok canım ben seviyordum onu sadece ters tepki vermemin sebebi beni çok kırmıştı bir olay olmuştu..hiç beklemediğim bir tepki verdi...ondanda msj atmıştım cvp bile vermemişti..ta ki 2 ay sonra kendisi adım atıncaya dek...sanırım benimkininde gururu çok kırıldı..kırılmasınında sebebi ben onu terketmiştim istemeyerekte olsa..birde adım attığında soğruk davrandım serttim.ama sonra açıklamamı yaptım bana dediği herkezden çok ben sana yakın olmak isterdim..ben sana her şeyimi anlattım..ama sen benden kaçtın dedi.korktun..ki korkmadım ondan kendisinede söyledim.sadece onun durumu çok iyiydi benimkisi orta..bu onun için sorun değildi ama ben kız olmama rağmen gurur yaptım kendimce ailem nasıl başa çıkıcak dedim kaldırabilcekmiyiz,bu durumu içimde çok büyüttüm ona söyleyemedim..o yüzden hep kaçtım halledilebilir bir durumdu ama ne diyim ki hayırlısı buymuş..şimdi o hayatına bakıyor yolunu çizdi..yolu açık olsun ne diyebilirim ki bende kendi hayatıma bakıyorum..ama bir daha olmıcaz biliyorum..hani umudum yok gelirmi gelmez mi diye...gelmicek kendisi çok gururlu bir insan çünkü.sadece kendimi toplamaya çalışıyorum..

Zaten durumumuz o noktada ayrılıyor seninle. Senin onu sevdiğini biliyorum. Cevap alamamak konusunda aynı kaderi paylaştık diye yazmıştım. Gurur meselesi ortak mevzumuz. Ben sevmediğim halde üzülmüştüm bu duruma. Senin durumun daha kötü ama zaten sen de kaçmışsın ondan. İki taraflı hata var galiba. Neyse... Dediğin gibi hayırlısı olsun. Biz de yolumuza bakıcaz artık, yapılacak bir şey yok.

Ben erkeklerin çok gurur yaptığına inanmıyorum kızlar. Ben çok gördüm öyle gururundan ölen ama günün birinde geri dönmek isteyip de gururunu sıfırlayan erkekleri.

Seviyorsa ayrı duramıyorsa elbet bir gün döner tabi orası ayrı mevzu. Bir de yaşanılanlar önemli. Ben bahsettiğim insanı reddettim, hiç karşılık vermedim duygularına, e doğal olarak pes etti kendisi de. Böyle bir durumda geri gelmesini bekleyemem.

yorum yapmışım ama yine yapmak istedim bu başlığa:terkeden gerçekten sevseydi zaten terketmezdi be güzelim..

Ben erkeklerin çok gurur yaptığına inanmıyorum kızlar. Ben çok gördüm öyle gururundan ölen ama günün birinde geri dönmek isteyip de gururunu sıfırlayan erkekleri.

o geri döndüğünde bakalım ben o zaman kabul edicekmiyim erkeklerin aklı başına ne yazık ki çok geç geliyor......

canım kaçtım ama ona çok kırgındım 2 ay sonra adım atmıştı...2 gün sert tepki verdim 3 gün dayanamadı.resti çekti..bende açıklamamı yaptım neden sert davrandığımın sonra ben çabalamaya başladım..ama msjlarıma zar zor cvp veriyor..bende arada verdim yaklaşık 1 ay sonra adım attım..ama attığımla kaldım meğerse o çoktan kararını vermiş...beni bitirmiş...

Aslında belki de geri dönecekti ama adım attığın için havaya girdi.Erkekler direk kovalayandan kovalanan moda geçip havaya giriyorlar sanırım.Ben bu yüzden hala ona yazmadım ve ondan bekliyorum, bir defa taviz verirsem bu sefer hep benim yazmamı bekler belki diyorum

canım ben zaten yazmıcaktımm..yine ondan adım beklicektim ne olursa olsun..dana düne kadar msne giren kişi her akşam ben adım attıktan sonra ortadan yok oldu..
bu adımıda ortak arkadaşımız var o at dedi.ortak arkadaşımızda onun kankası zaten çok iyi tanıyor onu 15 yıldır..o dedi adım at neden kaçıyorsun bende o adım attı sen ters tepki verdin.. o yüzden bekleme dedi..bende adım attım bunları düşünerek ama attığım bir yandan pişmanım.bir yandan da değilim.pişmanım resmen benden kaçtı..yok oldu şu an..pişman değilim.ben elimden geleni yaptım..son sözlerimide söyledim kendi bilir artık...

Son düzenleme:
Evet haklısın için rahat elinden geleni yaptın, benim içim içimi yiyor adım atarsam düzelir mi diye.Sonuçta o kaçtıysa şimdi de sen kaçarsın o attığın adımın acısını çıkarırsın o yüzden pişman olma hiç=) Ben sadece olası ihtimali belirtmek için yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…