Terkedenler birgün geri döner mi?

Sanırım yok..
ama benim bi şekilde içimi dökmem gerek yoksa saçma sapan işler yapıyorum.Ben Pazar günü terk edildim..8 aydır birlikteydik.Hiç bi zaman öylesine bi ilişki diye bakmadık hep hayallerimiz oldu başından beri..evlilik planlrımız oldu.Ancak benim geçmişimden dolayı hep yargılıyodu.Ben 4 yıl Üni okudum şehirdışında,ailemden uzak.Geri dönüşü olmayan hatalarım oldu..o zamanki çocuk aklımla bu günleri göremedim.Birbirimizi deli gibi seviyoruz ama o beyni ve kalbi arasında gidip geliyo.'Seni tanımadığım adamlarla paylaşıyorum,aslında benim değilsin,düşündükçe çılgına dönüyorum' diyo.Beni faceden sildi ama msnden hala iyi bi şekilde muhabbetimiz var.Düşünmediğim sürece sorun yok..ama yanlız kaldığımda ve geceleri özellikle aklıma bişey geliyo ve saldırıyorum telefona.Beni gerçekten sevse olduğum gibi kabullenirdi diyorum bazen..bazende acaba devam etseydik el ele aşarmıydık herşeyi mutlu olurmuyduk diyorum.Onun çok güçlü bi karekteri var..acısını asla belli etmez ama bazen oda yenik düşüyo.Dün akşam msnde 'Seni özlüyorum' dedi.Ama bu dediğimi duymadın farzet ve unut dedi.Nasıl unutayım ki? İş yerindeyim ve sabahtan beri yazılanları okuyorum,bende herkes gibi umursamama yolunu seçmeliyim galiba..o beni seviyo eminim bundan asla yalanı olmaz bu konuda neyse o dur ama döner mi ne dersiniz? Ne yapmalıyım? Boğazımdan düğümcük eksik olmuyo hiç Apatllığım yüzünden sevdiğim adamla yuva kuramicam sanırım bunun yıkımını yaşıyorum..Nolur bişey söyleyin bana..

canım geri dönülmez hata derken neyi kastettin acaba ..nasıl onun değilsin ki..seni tanımadığı adamlarla neden paylaştığını söylüyor...

ne yaşadınki üni döneminde onun kabullenemiyeceği bişeymi

haklısın bizim ilişkimiz yeniden başlamayı kaldırmıyomuş bana intikam için geri dönmüş ben onu terk ettim diye şimdide o beni terketti oyun oynuyo heralde

yok artık dicem ama erkekler böyle canım bende terkettim 2 ay sonra bir daha adım attı..ama aramızda bir şey olmuştu..baya kötü oldum o yüzden soğuk davrandım.ama pişmanım ben adım atınca haliyle gururu kırıldı kabul etmedi...

Son düzenleme:
kişiye baglı bi durum
bana döndü ama döndükten snrada cok bsey farketmıyor artık malum kopmus bseyler yapıstırsada eskısı gbı olmaz olsada sen ıstemezsın

ben de 3yıllık ilişkimde terkedildim.hem de onu aldattığıma inanarak.söylediğim herşey yalandı ona göre.aldatmadığım halde bana inanmadı ve bıraktı.beni çok seviyor biliyorum ama gitti.peki sizce bir gün bana inanıp döner mi?

bence seni terketmek için bahane uydurmuş o. ve sen sana inanmayan birinin geri dönmesini mi istiyosun? ben olsam adını bile anmam gene üzülen sen olursun

bahane değil aslında yani öyle düşündü çünkü 7 yıl sevdiğim biri vardı onunla facede arkadaş olmuştum bi kaç yorum falan yapmıştık birbirimizin bağlantılarına yorum yapmıştık ..işte o bunları görünce delirdi ve ayrılık döneminde onunla teselli bulduğumu düşündü ama asla öyle duygusal bişey yoktu ama o mesajları farklı yorumladı ve gözü döndü herşeyi bitirdi ağlayarak bitirdi hem de...ben onu çok seviyorum o yüzden dönsün istiyorum

Bu soruya verilmiş en güzel cevap Sessiz Gemi şiirinde verilmiştir.

Bir çok giden memnunki yerinden çok seneler geçti dönen yok seferinden...

Her ayrılık zordur. Aşktan,dosttan,sevdiğinden,sevdiklerinden,sevenlerindenden ayrılmak yorar yürekleri ve hep merak edilen "Bir gün döner mi?"dir. Önemli olan dönmesi midir yoksa döndüğünde nelerin değiştiği mi? Neden gidildiği de önemlidir tabi. Zorunluluk,bıkmışlık yada bitmişlik sebepler değişebilir ama sonuç aynıdır gidilmiştir. Giderken gözler kaçacak yer aramış ve göz kapakları kırpılmamak için zorlanmıştır çünkü kimine göre acizlik bana göre meziyet olan gözyaşlarının görülmesi ve daha önce bakıldığında içimize aşk dolduran o yüzün o anki hali hatırlanmak istenmemektedir.. Bir kaç klişe söz (daha iyilerine layıksın, iyi bir insansın, umarım mutlu olursun vb..) dökülür dudaklardan ve gidilir. İki yalnızlığın birleştiği yalnızlık ortaklığı bitmiştir. Terkeden ve terkedilen vardır artık ortada.. Aslında iki taraf içinde kolay değildir bu durum ama birlikteyken mutlu olunsa ayrılığa ihtiyaç olmazdı bu yüzden üzlümemeli "bundada vardır bir hayır.." diyebilmeli ve beklemeli vuslat vaktini.. Eğer kaderde varsa, giden gelir gerisin geriye ve ayrılırkenki kararlı bakışlar bu sefer acınası bir umutla doludur.. İşte bu noktada durup düşünmeli iki tarafta neden bitmişti, neden başlıyor ve ne değişti?? Genelde o anın büyüsü kaplar ve bozmak istemezler o tılsımı, görmezden gelinir geçmiş, iyi anılara odaklanılır ve "dikkat et" diye uyaran dostlar terslenir. Terkedende çekmiştir belki ettiğimiz veya içimize attığımız beddualar binmiştir hayatına, belki haklıymıştır zaten ve gerek kalmamıştır çekmesine..Onun da rüyalarına girmiştir hatıralar ve o da gözyaşı dökmüştür, keşkeler sarmıştır dört bir yanını ve "bir kez daha denesek ne kaybederiz ki?" demiştir ve ona göre ayrılığa sebep neyse artık yoktur...Peki terkedilen içinde sebepler aynı mıdır? Onun içinde engeller kalkmış mıdır? Hala bırakıldığı yerde mi yoksa çooookk uzaklarda mıdır?

Ne olursa olsun giden gelir geri.. belki aynı bırakıp gittiğiyle belki farklı biriyle karşılaşır bu bizim elimizde.. Önce ne istediğimize karar vermeli ve o an orada bekleyip beklememeyi ondan sonra düşünmeliyiz..

gerçekten sevdiyse geri dönecektir. tabi bu ilk sefer ise...
ben terk ettiğimde 2 kez geri döndüm... ama bunun karşı tarafın ayrılıktan sonraki aramaları ile pek ilgisi yoktu. daha doğrusu şöyle. sürekli arayıp yeniden başlamak istediğinde yüreğim yana yana "hayır" cevabını verdiim, karşısında güçlü durdum hep. ama ne zaman vazgeçti, aramamaya başladı, işte o zaman bir korku düştü içime: kaybetme korkusu... o zamanlarda zayıf bir anımda geri döndüm hep...
ama üçüncüsü olmayacak dönüşün... her şeyin bir sınırı var çünkü... artık o da biliyor olamayacağımızı, sevginin bazı şeylere yetmediğini.
yani seviyorsa her şeye rağmen bir kez daha dener, denemeye de değer... ama hala olmuyorsa, ayrılığın öğrettikleri, yeniden başlarken verilen sözler birkaç ay sonra unutuluyorsa, ayrılık hiç yaşanmamışcasına hoyratça harcıyorsanız aranızdaki sevgiyi. BİTMİŞ demektir. tekrar tekrar döner mi bilmem ama dönmemesi iki taraf için de iyi olandır...
insanlar değişmiyor çünkü. karşınızdaki de değişmez, siz de değişemezsiniz. "artık böyle olmayacak" derken kişiliğinize ters, sırf karşınızdakini kaybetmemek için bazı şeyler yaparsınız, ya da bazı şeylerden vazgeçersiniz. ama bu kendiliğinden olmadıkça bir süre sonra rahatsız etmeye başlar... verdiğiniz ödünler batmaya başlar. karşınızdaki de tekrar eski haline dönmeye başladıysa ilişkide çatırdamalar başlar... 10 yıllık bir hikaye bitirdim, defalarca kez. belki 5 belki 6 kez... tüm yollar aynı yere çıkıyor, bu iş yürümüyor...

bence dönmez..bahane aramış
3 yılı nasıl bu kadar kolay çöpe atabildi..

terk edenler döner mi?
kişiye göre değişir duruma göre neden terk ettiklerine göre değişir
terk ettiklerime dönmedim hiç
terk edenler geri döndü ama hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
farklı hayatlar için belki durum deişir ama benim için bu şekilde...
zaten sevse gitmez derler aynen öle..

İlk parağrafa bi sigara yakılır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…