Terkedenler birgün geri döner mi?

bende terkedildim. ama bizim ilişkimiz çk karışıktı. belki tek taraflıydı belki sadece ben sevdim bilmiyorum ama bitti işte. ilk başta ben sölemiştim sevdiğimi oda bana olumlu cvp vrrdi 1 ay sonra başka bi kızla facede konuşurken gördüm. ikiside birbirine aşklarını ilan ediyordu. yazılanları görünce deliye döndüm. anında mesaj attm "bitti" die. öle ayrıldık sonra 4-5 gün sonra mesaj attı. "ben ondan intikam almak için öle söledim. ben aslında seni seviyorum. senin dinlemeyeceğini bildiğim içinde o an açıklama yapmadım" die. her neyse ben kabul ettim ama bu sefer eskisi gibi olamadık tabi. arada bi soğukluk vardı. bana bir gün aşkım canım ciğerim diyor bi gün çok farklı şeyler sölüodu. ben her seferinde arkadaşmıyız yoksa sevgilimiyz die soruyordm bana bilmediğini sölüyordu. sonra bi gece mesaj attı. " seni seviyorum ama aşık değilim olamamda. ben seni bi kardeş olarak görüyorum. ben aslında bi başkasına aşığım onsuz yapamam edemem. sennle ark. kalalm" vs vs. yıkılmıştm tabi ama ynede "tmm dedim ark. olark kalalım." 1 ay boyunca ark olarak kaldıktn sonra bnden tekrr özür diledi. bu sefer çook büyük yemnler etti. ve inanmııştım bni sevdiğine. ben yine affettim. 4 ay sonra ise yine bıraktı ( şimdide merak ediyorum yine döne mi die. affetceğimden değil intikam almak için dönmesini istiyorum. arkadaşlar siz fikir verin sizcee böle karaktersz bi insan tekkrr tekrr döner mi???

bence döner ama sevdiginden değil kusura bakma ama onda alışkanlık olmuş zikzak cizmek.umarım döner ve busefer onu reddettiginde dumur olur

öyle karışık bi durumki. bide kendisi akrabamızın oğlu oluyor bayramlarda falan istemesekte görüşüyoruz ve bni her gördüğünde içi gidiyor. bunu biliyorum en azından hissediyorum. ama niye böyle yaptığını anlamıyorum. :S ne bnle olabiliyor nede bnsiz yapabiliyor zaten bi daha döndüğünde bir çift sözüm var ona. ondan sonra ister sevsin ister sevmesin. umrumda değil. yeterki dönsünn

umarım cnm umarın döner de o bi çift lafın içinde kalmaz .bende terkedildim tam 4.yılımıza gircektik ama kısmet olmadı.bnmde icimde bi cift lafım var umarım o da pişman olur döner.yoksa ömrü billah icimde büyücek o laflar ...

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşa dememişler. Rabbim elbet bir gün ilahi adaletini göstercek. İşte o zaman gülen taraf biz olcaz. ben buna inanıyorum cnm.. Sonuçta sevipte terkedilen taraf biziz . Yani mazlum biz oluyoruz. O yüzden ben eminim ki bir gün olacak bu isteklerimiz. Sadece sabır gerek. Hem sana hem bana

karaktersizse başka biri için bırakıp gitmişse kesınlıkle gerı doner ama ayrılık nedenınede bağlı karakterli biri ise tekrar dönmez bence

terkeden ben oldum çok basit ve çok saçma bir sebepten tartışmıştık sonucuda ayrılığa kadar gelmişti..bana çok soğuk davranıyordu buna dayanmadım bir anda bitti dedim sebepte sebep olsa yüreğim gam yemezdi ama neyse oldu bir kere...tekrar döndü terkettiğim halde bana aramızda yine bir şey oldu bu sefer ben çok kırıldım..bu yüzden kabul etmedim onu reddettim sevdiğim halde..sonra ben adım attım gururr kırıldı..oda hayır dedi..anlıcanız bir türlü barışmadı olmadı..son olarak içimi döktüm nasıl bu iş hayatımda var mısın yok musun belli değil kızgın anımda atmıştım mail ilk defa ona afedersiniz ök.z demiştim..1,5 sene o kadar tartışmamız oldu..neyse özür diledim..hatta kaybetmemek uğruna asıl ök.z olan benim dedim..ama ne oldu cvp yok yokmuşum gibi davranıyor..en kötüsüde bu olsa gerek cvp vile vermedi maillerime..bundan sonrada döner mi dönmez mi bilemem ama..ki bence dönmez.....yürek ne kadar istesede gerçek acıdır ama öyle dönmicek biliyorum

15 aylık ilişkimiz 3 gün önce bitti sebep en ufak şeye sinirlenip parlamam bu çok kez oldu en sonunda sıkıldı bunlardan mutlu değilim hayatımdan zevk almıyorum demeye başladı. bu 2 hafta sürdü çok soğuktu hep şikayetçiydi ama ayrılamıyordu da neden ayrılamıyosun bensiz mutlu olabilecek misin dediğimde de bilmiyorum diyodu. en ufak bi soru sorduğumda üstüme geliyosun diyodu. en son 4 gün önce ben böyle devam etmek istemiyorum ya ayrılırız ya da aramız düzelir dedm düşünmek istedi 1 gün sonra da ayrıldık. tek tek devam edelm bundan sonra dedi çok üzüldüm arkadaş kaldık. sevgili olmadan önce de 4 yıllık bi arkadaşlığımız vardı ztn. dün benim en özel arkadaşımsın dedm o da sen de benim en özel arkadaşımsın dedi. yüzünü asma üzülüyorum dedi bide ama asmamak elde deil seni hep sevecem derdi bana bisürü hayalimiz vardı geri döner mi bigün

Gitmemiş ki dönsün...

Elbette iletişimiz devam edecek...

Fakat aynı tatsızlıklar devam ederse onu tamamen kaybedebilirsiniz, beraberliğiniz sürsün istiyorsanız özverili ve anlayışlı davranın; herkes aşık olabilir ama kimse bıktırıcı davranışlara sonsuza dek dayanacak kadar sabırlı değildir, bir gün muhakkak yerinde yeller eser her nazınızı çeken adamın...

Terk edenler döner mi sorusuna gelirsek...

Diyecek bir şeyler kaldıysa, aynı şeyler tekrar tekrar başa sarılmadıysa, her iki taraf da denemeye değer görürse döner... Mesele dönmesi değil ki zaten... Yoksa çok mu zor seven kadının erkeği döndürmesi? Bir sıcak gülüş, birkaç tatlı söz ve hakiki bir özleme her erkek "istisnasız" yanıt verir... Fakat dönmekle bitmiyor iş, mesele "kalmak"... Sadece kalmak da değil hani, "kopmadan" evvelki tatlı tatlı tatlı bakmalarını, sizi kendinden çok düşünür hallerini geride bırakıp gelen adamı ne yapacaksınız... Kaderiniz o olsun, yaşanacak zamanınız, paylaşacak mutluluğunuz olsun; siz kılınızı kıpırdatmadan Allah dünyanın öbür ucundan burnunuzun dibine düşürür... Kara büyüler, kendinize ısındırmak için yapılan fal, muska işlerini bu yüzden yasak etmiş Allah zaten... Sizin için hayırlı olanı -siz hak ettikçe- sizden koparmayacağı için hiçbir şüpheye yer bırakmadan O'ndan isterseniz ya kaldığı yerden ya da da bir başkasıyla daha katmerli sürer mutluluğunuz...

bnde ayrıldım 2 ay oldu ve onu çok seviyodum. sevdiğine beni inandırmıştı ayrlmadan önce bana ben artk senleyim seni brakamam hayatma çeki düzen verdim sevdiğpim kız yanmda evlencgm kşisin falan demiştiş diğer gün bana ben ara vermek istyrum 15 gün beni arama dedi ama srekli msnden yazıodu ben senin arycam yüzyüze grüşcez falan diodu ben içip onu aradm snra beni tamamen sildi ben de kendmi tamamen fallara verdim hepsi dönücek dio ama artık hiçö sanmıyorum siz ne diosunz yardım edinn

Canım sana inanmayan birini ne yapacaksın 3 aylık degil 3 yıllık bir iliskiniz varmıs yeterince tanıyamamıs seni bence. İnsan sevdigine kolay kolay böyle bir yakıstırmada bulunamaz ki. Ben olsam geri dönse affetmezdim.

SÖZ: Hüseyin Sami ÇAPRAK

sizin başlığınızı alarak cevap vericem terkedenler bir gün geri dönermi dönsede her şey aynı olurmu ???
bundan yıllar önceydi bende aynı soruyu soruyor hatta acabalarla kendimi yiyiyordum. sonra bir gün kader tarih tekerrür etti. ama şimdi keşke etmeseydi diyebiliyorum. çünkü insan her gün değişen kendini değiştiren, yenileyen, öğrenen, ders alan hatta saniyelerde bile farklılıklar uayndıran bir varlık. terkedende kerkedilende hep karşısındakinde eskiyi arar bıraktığı insan aynı duruyor diye düşünür ama kendiside aynı değildirki. belki tekrar birleşir bu iki kişi ama beklentilerle yaşananlar o kadar farklıdırki !!!
bu yüzden keşkeler başlar çok kısa bir süre sonra keşke hiç tekrar denenmeseydi ve hep ayallerdeki gibi kalsaydı olur. ama iş işten geçmiştir yola tekrar çıkılmıştır artık ve o beklenen en büyük hata halini almıştır bile. bu sebeple dündekini bu güne taşımak hayalleri çürütmekten başka bir şey değilridir. dündekini dünde bırakın. bırakın acı yada tatlı bir anı olarak kalsın ama yarınınızda yer almasın. yada acaba dememek için bir kez daha deneyin şansınızı ama sakın dündekini bu gün karşınızda aramayın ve bittiğinde sensiz hayatım daha güzel diyebilin.

(tecrübeyle sabittir )

Kısmetse gelir yemenden çinden ,
Kısmet değilse ne gelir elden..

yerimseniben

ben de terkedildim bir hafta oldu dün benim msn açıktı o açtı gerisin geri çıktı beni görünce sonra geri girdi yokum yazmış durumuna çok kötü oldum hiç umudum kalmadı
ben çok yalvardım gitme diye gitti 5 gün yalvardım en sonunda defol dedi küfür etti ben hala o kadar ısrarcıydım ki ona en son çok sıkıldıysan 2 ay ara verelim dedim o gün de ayrıldık 2 ay sonra görüşürüz dedi çok kırdı beni başka biri mi var ondan mı böyle yapıyorsun dedim kimse yok kafamı dinlemek istiyorum dedi artık seni rahat bırakıyorum dedim bir şey demedi dün de öyle yaptı işte çok kötü oldum demek ki silmiş beni çoktan o beni aldatmasına rağmen affetmiştim ama burnundan getirdim galiba ama o beni bir kalemde sildi bu kadar basit işte daha önce de terketmişti yazın 40 gün sonra geri dönmüştü ama bu sefer bitti çok mutsuzum

bikaç günönce terkettim.kesinlike birdaha sakın karşıma çıkma dedim.dönsede asla olmaz bu iş..hakaret vs. de ettim.haketmişti kızlar...hakarete bile cevap vermedi.hep sus hep sus.....dönerse gebertirim....o kadar yani....kesinlikle dönmesin ama acı çeksin diye çokkkk beddua ettim...!!!!

Ben şuna o kadar eminimki.
Terkeden, ayrılan, bırakıp giden, birgün ne olursa olsun, ne sebepten olursa olsun, hiç beklemediğin bir anda dönüverir. Bu hep böyledir. Sırf sevdiğinden döner demiyorum. Sevmese de, bir takım nedenlerden her terkeden mutlaka geri döner. 1ay geçer döner belki, belkide 1yıl 2yıl geçer döner. Ama mutlaka döner. Ben de çok şaşırıyorum bazen. Ama herkeste mi böyle olur ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…