- Konu Sahibi akli_karisik
-
ya canım anlasılmıcak gibi değil ki suan sen herseyi olumsuz görmeye öyle meğillisinki çevrendekilerin olumsuz yorumları bile dikkatini ceker daha da kötü görürsün herseyi.öncelikle bunu tavsiye ederim.kimseye anlatma.ailelere hatta en basta.gönül soguklugu 3.kişilerle oluyor. gelelelim nerden anladıgıma adam bitti he hü geveliyo ama sokaklara geliyor seni takip ediyor aglamana dayanamıyor.o canı cok yandıgı için senin canını yakmaya cabalamak baska bişey değil.olucak böyle seyler anladıgım cok eski bir evlilik değil.daha anca birbibrinizi tanıyıp ögreniosunuz aynı evde olmak cok farklı bişey.kalbini ferah tut.sen bu sürecte ne kadar az yara alırsan okadar iyi..
Peki canım ya gerçekten bittiyse ve bunları sadece suçluluk duygusundan yapıyorsa? Çünkü bana "ayrılmak istiyorum ama vicdanım da rahat olsun istiyorum" dedi. Ve dediğin doğru, olumsuz görmeye meyilliyim herşeyi ama o da aynı durumda değil midir zaten? Daha 15 ay oldu evleneli canım benneyaptımki Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum. Keşke birazcık umudum olsaydı, keşke barışma ihtimali olduğunu bilseydim ama yok işte senağlama Neden böyle düşündüğümü sorarsan da, barışacağımıza dair en ufak bir şey göremiyorum ki. Hiç aramıyor beni. Hiçbir şey yapmıyor, ayrılmaya çok kararlı gözüküyor. Bu durumda ben nereden barışacağımızı düşüneyim ki, çok karamsar ve umutsuz oldum çıktım işte.
Evet gerçekten çok zor bilmez miyim..Katılıyorum sana. Peki biraz da şunu konuşalım, bilen bilir; beklemek, aramamak için kendini tutmak çok çok zor. Ben bazen acıya dayanamadığımı hissediyorum. Hep başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum. Dışarı çıkıyorum, arkadaşlarımla dolaşıyorum, süsleniyorum, sinemaya gidiyorum, evde kendimi meşgul edecek şeyler yapmaya çalışıyorum. Bazen düşünmemek için telefonumu kapatıyorum. Ama olmuyor işte, içimin sıkıntısı geçmiyor. Ne uyuyabiliyorum, ne de boğazımdan bir şey geçiyor. Keşke günlerce uyusam sonra uyansam diyorum. Bu bekleyiş sürecinde neler yapmak gerek ki daha kolay olsun bizim için?
Bu arada sizinki de 3 yıllık bir ilişkiymiş rapunzel'cim, öyle bir anda kestirilip atılacak bir şey değil ki...
rapunzel0316 umarım hatasını anlar ve arar erkek arkadasınopuyorumnanaktan
Ailelerle bile tanışmıştık, daha bizden önce onlar düşünüyordu bizievlendirmeyi..Bu kadar anıya dayanaraktan bu kadar ümitliyim işte.İyi dilekleriniz için gerçekten teşekkürler bu site de kendimi oyalamamı sağlıyor dertleşmek iyi geliyor aynı durumdaki insanlarla.
bak yavrum de bu şekilde sürmez evlilik dediğin artık son kararını ver ve git o davayı ac de.yok sen acmıcaksan ben acıcam ne olucaksa olsun de.Aynen ben de çok sinirlendim. Neden kendisi gidip açamıyor davayı? Ben de onun gözünde o kadar güçsüz duruma düştüm ki anlatamam. En azından gururumu kurtarmak için bunu arayıp "artık bitirelim lütfen, ben de ayrılmaya senin kadar kararlıyım, haftaya bir avukatla konuşalım işlemlere başlayalım" filan diyeyim mi? Çünkü o çok kararlı ve benim onun dönmesini beklediğimi zannedip iyice havaya giriyor. Ben de o yüzden arayayım diyorum ki havası sönsün, beni kaybettiğini anlasın en azından. Çünkü beni kaybettiğinin farkında bile değil. Siz ne dersiniz, arasam mı biraz daha beklesem mi?
Evet canım ciddiydik nasıl bu hale geldik hala aklım almıyor.Sizlerin dertlerini de okudukça bütün erkekler aynı diyip kızıyorum.ciddiydiniz baya yani..erkeklerin yaptıkları bazen o kadar sacma oluyorki hicbirsey yokken ortada bırakıyorlar..seni anlayabiliyorum seninle aynı seyi yasayan insanlarla konusmak iyi gelir bazen insan sadece benimmi bukadar canım yanıyor deyip yanlız hissediyor kendini ama baskalarınında aynı seyleri yasadıgını gorup konusmak moral oluyor insana
Bırak ne hali varsa görsün bence, çok istiyorsa da davasını kendi açsın.Böyle bir anda karar verip sıkıldım diyip sonra ilerde pişman olduğunda kendi kendini yesin ne diyim.Eşim ablasıyla konuşmuş ve ona da ayrılmaya kesin kararlı olduğunu, bu evlilikte aradığı hiçbir şeyi bulamadığını söylemiş. Aradığı şey huzurmuş ama hiç huzur vermemişim ona böyle söylemiş. Kesin kararlı yani boşanmaya. Çok mutsuzum kızlar benneyaptımki
Jüpiterdenmişya canım=))benim durum bi kotu bi iyi ne olcak bende bilmiyorum simdi iyi ama bundan sonra ne olucak onu dusunuyorum:)
erkeklerden yana cok dertli bu ara kızlar
Jüpiterdenmişya canım=))
Ah ağlanacak halimize gülüyorum.
Her gün kapında ağlaması mı etkili oldu dönmen için?ben terketmiştim. 15 ay sonra döndüm.. çok sevdim unutamadım. o da hergün kapımda ağladı.. döndüm.. ve 1 seneyee kalmadan nikah yaptık. evlendik...
çok seven mutlaka döner...
Her gün kapında ağlaması mı etkili oldu dönmen için?
Ben arayıp sormuyorum hiç konuşmuyoruz bu şekilde bekliyorum, yalvardığımda daha da kaçar sıkılıp terkeden adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?