Terkedenler birgün geri döner mi?

buna nasıl bu kadar eminsin anlamadım...?

keşke öyle olsa

walla arkadaşımın sevgilisi 2 senelik ilişkisini bıraktı ortada sebep yokken terketti arkadaşımı. arkdaşım kapısına gitti, ağladı sızladı, yataklara düştü ama çocuk yapcak bişi yok ona bittiğini söledim üzmesin kendini ailesinin kulağına giderse benim için kötü olur dedi ne aradı ne sordu. kızcağız çok acı çekti eridi bitti derken 5 ay sonra başka bir çocukla ( aynı işyerinde çalıştığı) arkdaş olarak başladı ama çok eğleniodu mutlu oluodu. genede aklı ötekine gidip geliodu. tam 8 ay sonra terkeden çocuk yüzükleri almış işyerine geldi. odada arkdaşım ve yeni sevgilisi düşünün yani olay çıkacakmış. çocuk ağlamış seninki sevgi dilmiş hemen nasıl buldun beni unuttun ben seni unutmadım hayatıma kimseyi sokmadım falan filan günlerce dil döktü ama arkdaşım şuan öle mutlu ki hem gerçekten onu seven ve hak eden biriyle birlikte hemde onu terkedip arkasına bile bakmayan eski sevgisinin ayaklarına kadar gelip ağladığını gördü yani imkansız denilen şeylerde oluyor bazen. hiç beklemediğin bir anda dönüp gelebiliorlar bunun aslında diğer bi sebebide terkederken galiba hala peşlerinde koşulcağını düşünüorlar bir anda ilgili alakayı kesince noluoruz yaa diyip geri dönebiliorlar

ben doğumgünü diye hediye yolladım...kabul etmeyip kargoyla geri yollamış,suratıma fırlatır gibi....bende aradım aradım inatla açmadı....ağzımı bi açtım...peşi sıra mesajlar çektim...görgüsüz! insan nezaketen alır ama bitti der..., vs...dedim...sonra başka yaptığı hataları saydım...birdaha dünyayı satın alsan beni alamazsın...sakın karşıma çıkma sakın!!!!....dedim...herif zor biri...inat ve gururlu....döneceğini sanmam.umudum pek yok...

Son düzenleme:
bu arada,,, bir ay önce ben ayrılalım diye mesaj atmıştım...çünkü bunu diyecek duruma beni getirmişti....çok etti çokk süründürdü.......bir ay görüşmedik sonra ben döndüm...ve öyle hediye aldım...sonra böyle gelişti....umudum pek yokkk

Son düzenleme:

aynı durumdayız sanırım ben de bi dolu laf söyledim falan kendisinden artık çok emin olmayacağı konusunda ama yüz yüze görüşcez bilmiyorum nolacak yani ztn buluşmayı da ben istedim umudum yok ondan yana

ooooo görüşüyorsa yine ne güzel....benim ki çıtını çıkarmaz....hayır bitti istemiyorum yeter arama artık bile demedi....o kadar yani.....ben hasret kaldım bir tek kelimeye....o derece suskun...

evlı hamıle ve bosanmak uzere olan bı kadın olarak,bırakın bu çoluk cocuk oyunlarını zamanında yapmadım mı evet yaptım,nıyetım ayıplamak akıl vermek asla olamaz,kusura bakmayın ama kendınıze sız deger verın,bırakın kım gıderse gıtsın,gelecegınızı guzell hazırlayın ve sakın değişir diye umıt edıp mınıcık umıt kırıntılarına sarılmayın

ooooo görüşüyorsa yine ne güzel....benim ki çıtını çıkarmaz....hayır bitti istemiyorum yeter arama artık bile demedi....o kadar yani.....ben hasret kaldım bir tek kelimeye....o derece suskun...

ztn biz de arkadaş gibi buluşcaz ama öyle olacağını sanmıyorum :2:

bilmiyorum döner mi..
suan ek bildiğim..ayakta kalmak..
bu zamana kadar yapamadıgımı yapmak, kendimi düşünmek..
çok hayatınızın merkezine koymıcaksınız kimseyi
herzaman önce ben demek gerekiyor galiba..bunu anladım artık..
hani hep derler ya hayırlısı..hayırlısıysa olur, değilse olmaz, olmasın..

benimki kova burcu....zaten bir ay görüşmüyorduk...bayada ağır konuştum..mümkün değil dönmez diyorum....dönerse mucize....olağanüstü bişey olur...o kadar yani...piree için yorgan yakar ve alıngandır kova burcu...onca laftan sonra gururunu hiçe sayıp döner miiii.........yokkkkk...hiç sanmam...zaten yolladığım hediyeyi de suratıma fırlatır gibi geri yollamış...rezil oldum kargo şubesindeki adamlarada....ığğğ....inşallah en kısa zamanda unuturum...

Son düzenleme:
1ay önce sevgilim tarafından terkedildim üstelik de sebep yoktu ortada artık yürütemiyoruz sona geldik diye msj attığında gururuma yediremedim tmm dedim ama pişman olup ertesi gün msj attım pişman olabiliriz ilerde dedim ona gururumu hiçe sayarak fakat çok katıydı bana karşı sonra konuşalım dedi 3 haftadır bekliyorum ne msj atıyor ne de arıyor ona sordum başkası mı var dedim hyr dedi sorunları vardı ama bana söylemiyordu ilişkinin başında böyle değildi hiç beni kırmak istemeyen insan böyle yaparak canımı çok yaktı doğum günümde msj attı ama ne fayda buralara gelmeseydik keşke... acaba umrunda mıyım vicdan azabı duyup geri döner mi? sizce tepkisiz kalıp hiçbişey yapmamalı mıyım yoksa vazgeçtiğimi düşünmesin diye üstüne gitmeli miyim dönecek mi onu da bilemiyorum çok çaresizim((((

hiç cevap verme....bekle...erkekler bir müddet sonra dönüyor...o kesin döner....sakın sıkma adamı sakın...o istediği zaman arasın....arama.zaten sorunlarıda varmış..insanlık hali olabilir.....sabret bekle.aslaa arama.o arayıncada olgun anlayışlı konuş......(((bu arada ben baya akıllanmışımmDD ha ha haaaa))))

Son düzenleme:
o kadar yalvarmıştım ayrılmamızın ertesi günü bu saatten sonra dönemem tarzında konuştu tmm bende mükemmel değildim ama onun da hataları vardı cezasını şu an ben çekiyorum umut bağlama fazla demişti hepimizin sorunları var tabi ki ama ilişkiye bu kadar yansıtmak ne kadar doğru bilemiyorum arkadaşları kıskandır dedi ama bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi döneceği varsa da o hareketimden sonra dönmez gibi geliyor alıngan biriydi zaten her sözümden bir anlam çıkarırdı taktik yapmak ne kadar doğru kestiremiyorum şu an((( susup oturmak da içime dokunuyor

hayır kıskandırma...bekle sessizce..başka yapacak bişey yok...bende öyle yapıyorum...çok acı sıkıntılı biliyorum ama başka çare yokkk....gülünç yada sinir edici oyunlar yapma.olgunca sabırla bekle(benim gibi...:))

evet sıkıntılı bir durum malesef beklemek kötü bir durum... umarım herşey istediğimiz gibi olur beklediğimize değer

benide sevgilim dün terk etti daha önce ayrılmıştık ama hep dönmüştü bu sefer öyle olmayacak çok iyi biliyorum faceden msnden hep silmiş beni sorunalrımızı çözelşim dedim çözülemez bunlar dedi 7 ay peşişmde koştu 7 ayın sonunda 1 aylık ilişkide terk etti beni derdi neydi anlamadım gitti bana sana güvenemiyorum çevreni sevemiyırum sebep bunlar dedi böyle bahanemi olur ya sanırım onu beklemmemeliyim ama çok bağladı beni kendine

erkekler bağlarını çabuk koparıyor ama biz kızlar öyle değiliz. umarım kendini toplaman uzun sürmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…