Terkedenler birgün geri döner mi?

Döner hepsi döner tabi kısa süren ilişkilerde bu kesin degildir..ama gerçekten birşeyler paylaştıgın uzun süreli bir ilişkiyse ne derse ne söylesede geri dönüyor asla aramayın sormayın sebebini bile sormayın yana tutuşa geri dönüyor:)

dönen de var dönmeyende,illa hepsi dönecek diye bi kural yok,nasıl ayrıldığınız da önemli kırıcı sözler söylendyse ve karşıdaki gururlu bi insansa dönmezama eften püften sebeplerle bi ayrılılık yaşandıysa döner

Gidenler/terk edenler geri dönseydi ohoo...
Ummamak/beklememek lazım,bunları yapınca daha da çok kendisini kandırıyor insan.Giden gitmiş,önümüze bakmak lazım.

bence onundekı maclara bakmam lazım gıden gıtmıstır...

bı soz okudum hosuma gıttı paylasayım gayet acık ve net...

kaldıgınız yerden degıl kandıgınız yerden devam edersenız...

özlem dayanılmaz olursa dönmek isteyebilir. tabii o ana kadar hayatına sizi unutturacak birinin girmemiş olması kaydıyla! ama eğer sizden daha iyisini bulamamışsa ve boşluktaysa kıpırdanmalar başlar. mesaj atar. olmadı arar. tabii bunlar da kendi içlerinde ikiye ayrılır: pişmanlık içinde dönenler, hiçbir şey olmamış gibi dönenler. birinci gruptakilere belki bir şans daha verilebilir. tabii asla yüz göz olmadan, hep bir adım geriden takip ederek ilişkinin gidişatını. ikinci grupsa tehlikelidir. geri gelseler de o ilişkiden hayır gelmez artık. sadece incinen gururunuz okşanır bir süreliğine o kadar. hem terkedip gidecek sonra da canı istediğinde çıkıp gelecek var mı öyle şey! böylelerini geldiklerinde yollayıverin çöplüğüne gitsin!!:113:

benm erkek arkadaşım beni terk ettiğinde 2 aylık bi ilişkiydi amam birbirimizi çok seviyoduk daha doğrusu ben öyle biliyodum beni eften püften bahanelerle terk etti tamamen sildi saçma sapan sözler söyledi sonradan öğrendimki hayatında ben varken başka bi kız daha varmış ve biliyorumki bu insan bana dönecek ama bu saatten sonra dönse nolurki sevgiyi kaybetmek okafdar kolaymışki

1 senelik çıktığım beni terk etmişti 2 ay sonra pişmanlıkla geri geldi 4 ay çıktı ve sonra eften püften bi sebepten defolup gitti tek hatam sonsuz güvenmek oldu asla affetmeyin kendilerini bi halt sanıyolar bu kız nasıl bana döner diye tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyolar çoğu erkek bencildir sadece kendini düşünür öyle laflar söylediki bana, sözde çok seviyodu. 10 gündür aramıyom arkadaşıma beni soruyomuş okul harcını yatırmışmı diye

canım 1 buçuk senelik ilişki bizimki, birbirimize karıcım kocacım diye hitap ederdik yüzük takmıştık, bianda soğudum diye gitti 10 gündür aramıom, 3 gün önce arkadaşıma beni sormuş okul harcını yatırmışmı diye, dönermi acaba, çok sewiyorum çokşey paylaştık, senin kadar hiçkimseyi sevmedim derdi, ağladı bile benim için dönermi dersin

:95:
seni sorduğuna göre dönme ihtimali yüksek bence ama yine de erkek milleti belli olmaz seni avcunda tutmaya da çalışıyor olabilir. benim ilişkimde bu nedenle bitti 1 bçk yıllık ilişki soğudum fln diyerek 2 ay önce bitti ve ayrıldı bi an kendimi gördüm yazdıklarında..

bende 4 yıLLık süren birinden ayrıldım ama artık mümkünse dönmesin..bizde 1 yıldan sonra bi ara ayrılmıştık 6-7 ay ayrı kaldık bayaa bi kızla çıktıgını sonrada ögrendim bnm bildigim 3-5 kızdı hani öyle böyle şeyler yapmadı o kızlar için hani bnde dedimki Vay be demek çok seviyo onu dedim ayrıldı falan 10-12 kızla çıktı bu ayrı kaldıgımız süre zarfında düşün ailesi bile biliodu birisini sonra geri geldi tabi ben demedgimi bırakmadım:) kovdum tersledim agzıma geleni söledim..ama sevgisinden adım gibi emindim halada öyleyim yerime başkasını asla koyamadı koyamıcak..en fazla 1 ay çıktı bi kızla onun dışındakiler günü birlik vs
Bende başkalarıyla çıktım ama kim için ne kadar degerliyim biliyorum anlıyoruz kendimize itiraf edemesekte biz bayanlar anlıyoruz..Seven insan ayırt ediLiyor sende diyorsanki o beni çok seviyor..mutlaka gelir birgün ve o gün gerçekten ummadıgın biqün oLuo..Canım hakkında HayırLısı ama asLa arayıp Sorma..:)

Kızlar o sogumak degil heyecan arayışına giriyolar. uzun bir süreyi aynı insanla geçirdikten sonra heyecan istiyolar yada hovardalık yapmak istiyorlar..çoguda gidiyo Yapıyo ama sonra hiç biri bu uzun ilişkideki insan gibi olmuyor sonuçta o kadar uzun sürede o size alışıyor çok şey paylaşıyorsunuz yada sizin gibi sevmiyo karşısındaki oda bunu fark ediyor degerinizi anlıyor..biraz uzun sürüyor bu ilk aylar keyfi yerinde olur sorumluluk yok hesap verecegi kimse yok vs..vs..Sonra öyle bir anlıyoki degerinizi..

Uzun ilişkilerden sonra terkedenler genelde geri dönüyor, hiç merak etmeyin. Ama şöyle bir sorun var, ayrı kalınan dönem uzadıkça onun hayatına başkaları girmişse, bunlar günü birlik ilişkiler de olsa, o adamı artık geri ister misiniz? Ben bilmiyorum yani düşünüyorum da diyelim ki ben sevgilimden ayrıldım, aylar geçti, arada 3-5 günlük saçma ilişkiler yaşadı ama hala beni seviyor ve geri geldi... Eee, peki ben bu ayrılıkta onun başkalarıyla yaşadıklarını nasıl kabulleneceğim? Onları sevmese de belki başka kızların ellerini tuttu, güzel sözler söyledi. Bu durum sonra o geri döndüğünde aklıma takılır, midem bulanır. Ben mi çok takıntılıyım?

inşallah öyle olur o kadar çok seviyorum kii... ona beni özlersen söyle dedim emin ol söylerm öyle bişi olursa dedi bana

işte Canım hata..Susucaksın..hatta bide Senin onsuzda qüçLü oLduqunu qördüqünde Tamamdır:)
Şuan bnmki çıldırma derecesinde meseLa:))) bensiz nasıl mutLusun diyip duruyor:)

terkedenler birgün pişman olup döner dedikleri doğrumu?terkedenler geri döner mi?

annelerıne her zaman kaprıs yapparlar ve yıne kabul edılıp sıneye basılırlar.hepp annelerını ararlar karsılarında demıstı bır yazar.ama karsıdakı tutarlı bır sekılde sabırla beklerse saskınlık ıcınde acep bızım hatundan ses seda gelmedı ıyısını mı buldu dıye ıtfaıyecı mısullu gerı gelırler ama sımartılmazlarsa alıskanlık yapamazlar.beklemek...acıda verse ,ızdırappta verse,tırnaklarınızla duvarların sıvalarınıda kazısanız bekleyın.gercekse gelır.ama gecıcıyse zaten sıze hayırlı degıldır.annesı degılsınız kıallah yardım etsın be guzelım ama sana arkadas tavsıyesı kusen erkekten hayır gelmezzzzz

Dönüyor Hayatım Dönüyor. Hepsi Dönüyor Sende Bulduğunu Başkasında Bulamıyor Dönüyor Dolaşıyor Sana Geliyor. Ha tabi uzun süreli veya cok şey yaşanan ilişkiler için genelde geçerli oluyor. E ama bu kısa süren ilişkiler içinde geçerli olabiliyor istisna

erkekler keyfıyetlerınden dolayı yada basıt bahaneyle ayrılıp bı sure sonra gerı donuyolarsa bılın kı sızden daha ıyısını bulamadıgı ıcındır
erkek mılletı değilmi işte kökune kibrit suyu

kızlar kaç gün sonra döndü geri dönenler
yada şuan ayrılık acısı çekenler için soruyorum kaç gün oldu ayrılalı bunları merak ediyorum..
mesela benim bugün 36.qün tık yok :2:

Sende bulamadığını onda buluyor.... onda bulamadığını sende buluyor ....
pinpon topu gibi gidiyor-geliyor... geliyor -gidiyor ... kim ister bir pinpon topunu

kızlar kaç gün sonra döndü geri dönenler
yada şuan ayrılık acısı çekenler için soruyorum kaç gün oldu ayrılalı bunları merak ediyorum..
mesela benim bugün 36.qün tık yok :2:

Şafak mı sayıyosun arkadaşaım bu ne ..
Kaç gün sonra geri döner.?..Birçok giden olur.. "memnun ki yerinden dönen yok seferinden " demişler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…