- Konu Sahibi akli_karisik
-
Döner hepsi döner tabi kısa süren ilişkilerde bu kesin degildir..ama gerçekten birşeyler paylaştıgın uzun süreli bir ilişkiyse ne derse ne söylesede geri dönüyor asla aramayın sormayın sebebini bile sormayın yana tutuşa geri dönüyor:)
canım 1 buçuk senelik ilişki bizimki, birbirimize karıcım kocacım diye hitap ederdik yüzük takmıştık, bianda soğudum diye gitti 10 gündür aramıom, 3 gün önce arkadaşıma beni sormuş okul harcını yatırmışmı diye, dönermi acaba, çok sewiyorum çokşey paylaştık, senin kadar hiçkimseyi sevmedim derdi, ağladı bile benim için dönermi dersin
canım 1 buçuk senelik ilişki bizimki, birbirimize karıcım kocacım diye hitap ederdik yüzük takmıştık, bianda soğudum diye gitti 10 gündür aramıom, 3 gün önce arkadaşıma beni sormuş okul harcını yatırmışmı diye, dönermi acaba, çok sewiyorum çokşey paylaştık, senin kadar hiçkimseyi sevmedim derdi, ağladı bile benim için dönermi dersin
:95:
seni sorduğuna göre dönme ihtimali yüksek bence ama yine de erkek milleti belli olmaz seni avcunda tutmaya da çalışıyor olabilir. benim ilişkimde bu nedenle bitti 1 bçk yıllık ilişki soğudum fln diyerek 2 ay önce bitti ve ayrıldı bi an kendimi gördüm yazdıklarında..
Kızlar o sogumak degil heyecan arayışına giriyolar. uzun bir süreyi aynı insanla geçirdikten sonra heyecan istiyolar yada hovardalık yapmak istiyorlar..çoguda gidiyo Yapıyo ama sonra hiç biri bu uzun ilişkideki insan gibi olmuyor sonuçta o kadar uzun sürede o size alışıyor çok şey paylaşıyorsunuz yada sizin gibi sevmiyo karşısındaki oda bunu fark ediyor degerinizi anlıyor..biraz uzun sürüyor bu ilk aylar keyfi yerinde olur sorumluluk yok hesap verecegi kimse yok vs..vs..Sonra öyle bir anlıyoki degerinizi..
terkedenler birgün pişman olup döner dedikleri doğrumu?terkedenler geri döner mi?
kızlar kaç gün sonra döndü geri dönenler
yada şuan ayrılık acısı çekenler için soruyorum kaç gün oldu ayrılalı bunları merak ediyorum..
mesela benim bugün 36.qün tık yok :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?