Terkedenler birgün geri döner mi?

Gidenler daima geri döner...unutmayin bu böyle...nasil dönerler bilinmez ama dönüyorlar.
ben bunu yasadim.Erkekler gecmisini asla unutamazlar...Ama bazen is isten gectikten sonra...hic bir erkek icin üzülmeye degmez

ewet şafak sayorum bir mahsurumu var kimsenin duygularıyla dalga geçmek size düşmez

Aslında yazdığını şafak sayımına benzettim.
Duygularınla dalga geçek aklıma bile gelmedi...

Beklersen sadece sen üzülürsün.. Sadece sen acı çekersin...
Benim yazdığıma ancak sinirlendin ... ama o geri dönmezse ... sen onu belkleyerek kendine acı vereceksin... Beklememen imkansız olurdu zaten..

Ben sadece kaç gün sonra döner demene takıldım

Bende bekledim hemde kaç ay ne mi oldu... Adam başka kızlarla gezdi, tozdu , belki yattı.. benim ruhum duydumu hayır...

BAşka bir Sevgilisini görünce ne oldu? kim üzüldü sadece ben..

Geri dönmesi içine rahatçaksa döndün.. AMa mutlu olacakmısın.?..
Sana büyük acılar yaşatacaksa eğer yinede şafak sayacakmısın?
Seni merak ediyormu?
Seni soruyor mu arkadaşlarına?
Senden haber almaya çalışıyor mu?
Oda üzülüyormu?

Ben kendime sorduğum yanıtların cevabından emin değildim ... Sonra ne oldu sadece ben üzüldüm...

Kendine sorunca yanıtların ne?

Eğer gerçek sevgi ise yanıtların evet olucak... AMA içinde şühpelerin varsa sen üzülmeyecekmisin...

söylediklerinde çok haklısın. belki biz beklerken gidip hayatlarını yaşadılar. ama bu da normal değil mi. bence iki tarafın ayn anda vazgeçmesi mümkün değil. erkek daha önce vazgeçerse hayatına bizden daha hızlı adapte olur ve yenisini de bulur gezer de yatar da. aynısı bizim için de geçerli

ben bir hafta önce ayrıldım sevgilimden ve daha da ilginci ondan önceki yazın ayrıldığım aşık olduğum adam bana geri döndü. 7 ay sonra hemde. ayrıldığım adama aşık değildim ama öncekine hala aşığım. ve belkide yarın birgün yeniden deneyebilirim onunla.yeni ayrıldığım insansa şuan yalnız ve benden başkasını da düşünmüyor. demek ki bu durum iki taraf içinde geçerli olabiliyor. şuan ben hayatıma bakıyorum o acı çekiyor.

bide bekleyen bekler yani söylememiz de anlamsız çünkü kendisi de farkında aslında herşeyin belki dönmeyeceğinin bile. ama vazgeçmek öyle kolay değil sonuçta bi yarım kalmışlık var. bende bekledim yazın ayrıldığımızda. ne dualar ettim hatta sağlığım bozulma derecesine geldi. sonra buna değmez dedim sağlığım bana lazım olan aşk bi gün yine gelir dedim yoluma baktım. hayatıma yeni birini alabildim de.

bence terkedenler dönüyor ama bi sebep de lazım kendimizi hatırlatmamaız belki.

şunu da söyliyim ben bu insanın bana döneceğini tahmin etmezdim zaten biyerde karşılaştık sonrasında dönüş oldu. bekleyenler de bence görüşme fırsatı yaratmalılar.

kızlar kaç gün sonra döndü geri dönenler
yada şuan ayrılık acısı çekenler için soruyorum kaç gün oldu ayrılalı bunları merak ediyorum..
mesela benim bugün 36.qün tık yok :2:

tatlım ben 11 gün durdum, gittim kendim konuştum, oda pişman olmuş barıştık, allah yardımcın olsun. seviyorsa er yada geç döner sevgisinden eminsen merak etme derim ben.

ben cok yalvardım dönsün die artk msj atmıodum bna msj attı sonra yıne kvga ettk bıdaha msj atmıycam sana dedı gercktn öle oldu bn msj attm annen dgm gunun bnm yrme ktlrsn svnrm ıyı akşmlar dıe cvp bıle vermedı napıcam? sizece döner mı ya

Kesinlikle dönüyorlar kızlar. Şu ana kadar biten ilişkilerimi gözden geçirdiğimde eğer ki o sizi nasıl terkettiyse, siz de onu bir anda sorguya suale fırsat vermeden her yerden silerseniz, arayıp sormazsanız, o nasıl kayıplara karıştıysa , siz de aynı anda karışırsanız mutlaka dönüyor. Neden döndüğünü bilmiyorum ama dönüyor işte. Sadece tek bir kişi oldu hayatımda geri dönmeyen... O da sebepsiz yere biten bir ilişkimdi, en son ilişkim. Ayrıldı benden sebepsiz yere.. 9 ay oldu hala dönmedi, hiç bir kere arayıp sorma girişiminde bile bulunmadı :87:

bızde konusuoduk ve bıdaha sana msj atmıycam artık bn bugun msj attım cevap dahı vermedım nasıl döner sence

Her yerden sildiğimizde gururuna yediremeyip inat yapıp döneceği varsa dönmeme gibi bir ihtimali de var ama öyle değil mi?bekledim dönmedi ama onu her yerden silmeye de cesaretim yok açıkcası sadece bekliyorum elimden başka bir şey gelmiyor malesef

Terketti.Nedenini hiç bilmeyeceksin sadece kendine iyi bak diye mesaj attı ve faceden,her yerden sildi.
Bende cevap atmadım ve yok oldum.
Eğer aklında olmamış olsaydım ya da yüreğinde direkt hayatından silerdi.
Ama dönme ihtimali artık yok.
Olan yine bana oldu.
Sürekli aynı ortam...

bende heryerden sildim 40 gündür ortalardada yokum ama gene dönmüyor bakalım
ne kadar yarayacak bu taktik..Ama şöyle bir durumda var ya oda aynı inadı güdüyorsa,işte
ozaman ilişkinin içine edilir..

bende heryerden sildim 40 gündür ortalardada yokum ama gene dönmüyor bakalım
ne kadar yarayacak bu taktik..Ama şöyle bir durumda var ya oda aynı inadı güdüyorsa,işte
ozaman ilişkinin içine edilir..

biz çok ayrıldık barıştık dördüncü ayda bile döndüğü vardı.
Ama bu sefer her şey çok farklı.
Seneler sonrada dönebilir unutma.
Tek dileğim yaşadıklarımı hissetsin ve yaşasın oda.
O dereceyim.

kızllar bakın bende sızın gıbıydım ama aklım sımdı basıma geldı 1 ay oldu ayrılalı bız ama emın olun sız bukdr takarsanız onlar donmez bırakın takmayın kendınıze guvenıosanz sızı svdgnı blıosanz elbt donucek baska kızlarla cıksalar bıle donucekler ama uzulmeyı bırakın ve hayata onunuze bakın donduklerındede asla donmeyın bız onların gel gitleri değiliz

benim her gün karşımda gözümün önünde...
takmayayımda ne yapayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…