- Konu Sahibi akli_karisik
-
ewet şafak sayorum bir mahsurumu var kimsenin duygularıyla dalga geçmek size düşmez
Aslında yazdığını şafak sayımına benzettim.
Duygularınla dalga geçek aklıma bile gelmedi...
Beklersen sadece sen üzülürsün.. Sadece sen acı çekersin...
Benim yazdığıma ancak sinirlendin ... ama o geri dönmezse ... sen onu belkleyerek kendine acı vereceksin... Beklememen imkansız olurdu zaten..
Ben sadece kaç gün sonra döner demene takıldım
Bende bekledim hemde kaç ay ne mi oldu... Adam başka kızlarla gezdi, tozdu , belki yattı.. benim ruhum duydumu hayır...
BAşka bir Sevgilisini görünce ne oldu? kim üzüldü sadece ben..
Geri dönmesi içine rahatçaksa döndün.. AMa mutlu olacakmısın.?..
Sana büyük acılar yaşatacaksa eğer yinede şafak sayacakmısın?
Seni merak ediyormu?
Seni soruyor mu arkadaşlarına?
Senden haber almaya çalışıyor mu?
Oda üzülüyormu?
Ben kendime sorduğum yanıtların cevabından emin değildim ... Sonra ne oldu sadece ben üzüldüm...
Kendine sorunca yanıtların ne?
Eğer gerçek sevgi ise yanıtların evet olucak... AMA içinde şühpelerin varsa sen üzülmeyecekmisin...
kızlar kaç gün sonra döndü geri dönenler
yada şuan ayrılık acısı çekenler için soruyorum kaç gün oldu ayrılalı bunları merak ediyorum..
mesela benim bugün 36.qün tık yok :2:
erkekler keyfıyetlerınden dolayı yada basıt bahaneyle ayrılıp bı sure sonra gerı donuyolarsa bılın kı sızden daha ıyısını bulamadıgı ıcındır
erkek mılletı değilmi işte kökune kibrit suyu
84 günkızlar kaç gün sonra döndü geri dönenler
yada şuan ayrılık acısı çekenler için soruyorum kaç gün oldu ayrılalı bunları merak ediyorum..
mesela benim bugün 36.qün tık yok :2:
cnm bak o dönmemiş ve 9 ay olmuş bnmkindende tık yok
sanırım bizde sizin gibi olucaz
Kesinlikle dönüyorlar kızlar. Şu ana kadar biten ilişkilerimi gözden geçirdiğimde eğer ki o sizi nasıl terkettiyse, siz de onu bir anda sorguya suale fırsat vermeden her yerden silerseniz, arayıp sormazsanız, o nasıl kayıplara karıştıysa , siz de aynı anda karışırsanız mutlaka dönüyor. Neden döndüğünü bilmiyorum ama dönüyor işte. Sadece tek bir kişi oldu hayatımda geri dönmeyen... O da sebepsiz yere biten bir ilişkimdi, en son ilişkim. Ayrıldı benden sebepsiz yere.. 9 ay oldu hala dönmedi, hiç bir kere arayıp sorma girişiminde bile bulunmadı :87:
Kesinlikle dönüyorlar kızlar. Şu ana kadar biten ilişkilerimi gözden geçirdiğimde eğer ki o sizi nasıl terkettiyse, siz de onu bir anda sorguya suale fırsat vermeden her yerden silerseniz, arayıp sormazsanız, o nasıl kayıplara karıştıysa , siz de aynı anda karışırsanız mutlaka dönüyor. Neden döndüğünü bilmiyorum ama dönüyor işte. Sadece tek bir kişi oldu hayatımda geri dönmeyen... O da sebepsiz yere biten bir ilişkimdi, en son ilişkim. Ayrıldı benden sebepsiz yere.. 9 ay oldu hala dönmedi, hiç bir kere arayıp sorma girişiminde bile bulunmadı :87:
bende heryerden sildim 40 gündür ortalardada yokum ama gene dönmüyor bakalım
ne kadar yarayacak bu taktik..Ama şöyle bir durumda var ya oda aynı inadı güdüyorsa,işte
ozaman ilişkinin içine edilir..
biz çok ayrıldık barıştık dördüncü ayda bile döndüğü vardı.
Ama bu sefer her şey çok farklı.
Seneler sonrada dönebilir unutma.
Tek dileğim yaşadıklarımı hissetsin ve yaşasın oda.
O dereceyim.
kızllar bakın bende sızın gıbıydım ama aklım sımdı basıma geldı 1 ay oldu ayrılalı bız ama emın olun sız bukdr takarsanız onlar donmez bırakın takmayın kendınıze guvenıosanz sızı svdgnı blıosanz elbt donucek baska kızlarla cıksalar bıle donucekler ama uzulmeyı bırakın ve hayata onunuze bakın donduklerındede asla donmeyın bız onların gel gitleri değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?