Terkedenler birgün geri döner mi?

Ayrıldıktan sonra ki tavra bağlıdır bu durum. Anında irtibatı kesmektir en iyi çözüm, yoksa o kişi haber aldıkça, kızı elinin altında tuttuğunu bildikçe dönüp bakmaz bile...

bırak geri dönmesin. telafisi mümkün olamaz çünkü..
bırakılan yerden devam edilemez hiçbir şey eskisi gibi olmaz. yaşanmışlıkların üstüne yaşanmamışlıklar konulamaz.

görmemezlikten gel bak bana mesaj atma ataarsa ama cevap ver ve hayatına ondan başkası gırebılırmıs gıbı yap o zaman tırsar canım

Ayrıldık aynı ortamdayız ve son mesajı kib...
Oldu ve cevap vermedim ortak arkadaşlarımıza da hayatta kalmak için sizi hayatımdan çıkartmak zorundayım dedim...
Ve hiç bir zaman böyle mücadele etmemiştim ben.İçim yana yana ondan kopmaya çalışıyorum.Gelmeyecek biliyorum...Kırgınım hem de çok.

valla kendine bak bi degisiklik yap ne biliyim saclarini kestir yada farkli model.. manikurdu pedikurdu.. sonra sendeki degisimi gorunce bak nasil kiskaniolar hala seviolarsa.. valla ben ayrildigmda sevgilimle.. uzuntuden cok kilo verdim.. 10 kilo verdim.. zaten her yaz saclarimi kestiririm.. farkli model yaptim manikur pedikur.. sole bi ceki duzen verdim kendime.. sonra 6 ay boyunca pesimden kostu.. bide.. uzuldugnu gostermiceksin.. ozaman ben dondugmde bu beni kesin ister diye dusunup kurkcu dukkani yaparlar seni beni kimse istemesede o ister hesabi.. arkadaslarinla gez toz kafani dagit..

bikere en buyuk hatayı onları hayatından cıkararak yapmıssın onlr snın mtlu oldgnu gordkce eskı sevglne anltcklrdı kafası karısıcaktı emınım herkez kırgın olr ama kırgınlıklar gecer ama sna sunu solym glmıyomu bırak gelmesın onunde up uzun hayat vr ılla o olck dıe brsy yok kı

Ben onları hayatımda bulundurduğum sürece acı çekiyorum.
Ve iyi kötü galiba en iyisi bu.Ama acısı alev alev yakıyor...

güçlü olun bencil olun bayanlar, sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin bende çok çektim ve hala çekiyorum

Herkese merhaba..
bu tür bir platformda ilk kez yazıyorum. 31 yaşındayım. Aşk, sevgi vb olgulara (kendim dışında) yeterince inanmayan biriyim. Bunun nedeni hayatımı tek başına idame etmek zorunda kalmam ve erkeklere dair çeşitli nedenlerle güvensizlik yaşamamdır. Yaklaşık 2 yıl kadar önce, 4 yıl nişanlı kaldığım, 2 yıl da tel.de görüştüğüm nişanlım, meslek icabı çok önemli bir sınav sonrası beni başkasıyla evlenmeyi düşünmesi nedeniyle terk etti. (nedenleri geçmişten gelen histerik bir annenin tavırları ve vb sorunlar..) Yazın, beni ünv. ve master yıllarından beri tanıyan, yaşadığım hezimeti az çok bilen, beni her vesileyle soran, defalarca birlikte yurtdışına gitme önerisi sunan arkadaşımla, güven temeli oluştuğu, beni 2. bir hezimete uğratmayacağı güvencesi, düşüncesi ve beğeninin getirdiği bir duyguyla birlikteliğe başladık..Şehirlerimiz ayrı olması (kendisi farklı bir ilde çalışıyor) nedeniyle birkaç kez kendisinin bulunduğu ilde görüştük..bunun dışında tel ve msn görüşmeleriyle iletişimimizi devam ettirmeye çalıştık. Seviyeli birliktelik yaşamaya çalışan ve sürekli flörtlerden hoşlanmayan biriyim. Güzel, kültürlü, doğal ve dürüst biriyim..Onunla yüzyüze son görüşmemizde beni sevdiğini bildiğim halde; bana gayri ihtiyari çeşitli çelişkilerinden bahsetmeye başladı. Bu yaşına gelmesine rağmen hayatını hala düzene sokamadığını, doktorasına başlayamadığını, iş anlamında bir yere tutanamadığını, yurtdışına gidemediğini, sevmediği bir işi yapmak zorunda olduğunu, bazen evlilik düşüncesinin insan doğasına aykırı olduğunu, araba almak ve iş vb kısıtlı bir yaşam için mi bu kadar sıkıntı çekildiğini, yaşamın anlamının bu olmaması gerektiğini ( ikimiz de atanamamış felsefe öğretmeniyiz) vb geçmişten gelen mutsuzluklarını, hayatı hep olumsuz görüp yorumladığını vb anlattı. Tüm bunlardan sonra onun yanında olduğumu ama sorunu temelde kendisinin çözmesi gerektiğini aksi takdirde hep bu şekilde devam edeceğini ve bir yerden kırılması gerektiğini söyledim. Korktuğunu, ya olmazsa düzelmezse diye kendine yeterince güvenemediğini söyledi. Eğer hep bu şekildeysen ayrılalım dedim. Bizim bir sonumuz olmaz, yardımımı da kabul etmiyorsun..Kabul etmedi. Ne bu güzel arkadaşlığı yitiririm ne de senin gibi birini kaybedemem dedi. Biliyorum ki senin gibi biri benim hayatıma bir daha girmez ve ben seni seviyorum bunda netim dedi. Net tavrımı koyduktan sonra yaşadığım şehre döndüm. Söylediklerinden dolayı pişman olmuştu. Durup duruken ben sana çelişkilerimi anlattım, neden bu kadar tuhaflaşabildim. Seni en sevdiğim , en mutlu olduğum anda neden böyle birşey söyledim anlamlandıramıyorum içimde diye tel.de görüşmemiz oldu ve ayrıldık. Ama kopamadık.. Beni yeniden aradı, ara ara tel. de aradı, seninle konuşmaya cesaretim yok, senin gibi birine ben bunu neden yaptım? diye sürekli sorguluyorum kendimi diye birkaç görüşme yaptık tel.de ve msn.de..sürekli bir gelgit drumu yaşamaya başladık sonraları..bir istiyorum bir isitiyorum ama yine aynı şey olursa d,ye çekinceler..sonra birbirimizi engellemeler..yine aynı görüşmeler..yaklaşma-kaçınma çatışması onda..en sonunda, 1 ay hiç görüşmedim msn.de..tel.den arıyamıyor..msn.de 2 hafta kadar sürekli dolaştı, bişr tek sana yanlış yaptım başkasına değil şeklinde iletiler.. bir hafta önce beni msn.de yakaldı ve sorgu sual..yine resti çektim. ne kadar net ve kararlı bir insan olduğumu biliyor. Ve hiç görüşmüyorum kendisiyle.. görüşmek istiyorsan ararsın. yoksa yolum açık olsun dedim en son..henüz bir haber yok..sorunlar çözülmeden nasıl bir araya geliriz ya da gelir miyizi bilemiyorum. Ben kararlı ve net biriyim. Ne istediğimi bilirim. Güçlü biri olmama rağmen 2-3 aydır o kadar kötü bir psikoloji içerisindeyim ki ne yapacağımı bilemiyorum. Bekleyeyim mi beklemeyeyim mi? msn.den sileyim mi? ne yapacağımı kestiremiyorum..
Sizden durumumla ilgili önerilerinizi bekliyorum..teşekkürler şimdiden...

kızlarr yorum yaparsanız sevinirim çok karışık bi haldeyim..

1 buçuk yıllık sevgilim 2 ay önce bıraktı beni ve bu zamana kaadar ne dedimse hep kendinden emin konuştu geri dönüşü yok diye. benle arkadaş olmak istedi ama ben yapamam falan dedim ben öyle diyince de düşünüyorum dedi bende neyi düşünüyosun dedim sadece bizi düşünüyorum dedi
ben baya üstüne gittim böyle diyince. sonra konuştuk falan sen bizi düşünmeye devam et ,istediğin zaman buluşup konuşuruz dedim. o da tamam ama ben sana msj atana kadar bana soru sorma dedi ben de sormayacağım için söz verdim..
geri döner mi bu durumda ne olur kafam çok karışıkk:18:

Ondan kopamayacağın kadar çok etkilendin yada sevdiysen devam et. ve bence yüzyüze görüşün, daha iyi anlarsınız birbirinizi ve daha iyi tartarsınız kendinizi

O sadece kendisine güvenmedini ve sizi çok sevdiği halde istediğiniz bir geleceği sunamayacagından korkmuş..bu korkularıda sizinle paylaşırken sanırım biraz karamsarlığa düşmüş..Hep bu şekilde melankolik bir tavrı varsa ve hakikatende hiçbir gelcek sağlayamıyorsa bilemem ama..Eğer seviyorsanız ve onunla bir gelecek yaşadığınızA mutlu bir partner olacağınıza inanıyorsanız aynen şöyle yazın...SENCE BİZ ''BİZE'' BİR ŞANS DAHA VERMELİ MİYİZ ?

Son düzenleme:
Kendisi hala aramıyor (yada arayamıyor) duygularımla oynadığını ve hatalı olduğunu bildiği için..ona karşı elbetteki öfkeliyim..ne kadar onu düşünsem de, bugüne dek hiçbir erkeğin peşinden koşmadım ki, hiçbir belirli sebep yokken ilişkiyi sonlandırmak isteyen ve gelgitlerle beni yanında tutmak isteyen kendisiydi. Hiçbir adım atmadan, aramadan ya da yaşadığım şehre gelmeden onunla bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum. Msn'den de tel.den de sildim. Arayıp sormuyorum, aramayı da mantıklı bulmuyorum. Mücadeleci ve ayaklarımın üzeriden duran biri oldum hep ve ne suretle olursa olsun onurumdan gururumdan taviz vermeye niyetim yok..Buradan bütün bayanlara şunu söylemek istiyorum. Can Yücel'in bir sözü vardır: "Elinizden geleni yaptınız mı? İçiniz rahat mı? o zaman zorlamayacaksın.." İçim çok rahat! Acı da çeksem, bir daha kimselere güvenemeyecek olsam dahi, elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ve tek arzum, bu yaptıklarının bedelini ödediğini bir şekilde görmem..Hepinize teşekkür ediyorum, saygılar...

isterse terk edip dünyanın öbür ucuna gıtsın..ortada gercekten sevgı varsa döner dolasır geri gelir..tilki misali...

Erkeklere güvenmek..bence binlerce kez düşünülecek birşey olmalı!..
Geleceğini sanmıyorum..O kadar yüzü olacağını düşünemiyorum..
"Seviyorum" diyordu; ama bunu herkes söyler..önemli olan pratiğe dökmektir.
Kaybeden ben olmadım..Dönerse de tek istediğim onu, ezik görebilmek..
Bunca yılın dostluğu adına en azından...

ben arkadaşlarımdan bılıyorum..6 ay sonra dönenler vardı yuzlerı olmadığı halde..sebepte sevgının kıymetını anlamaları..bu kısır bır döngu..eğer sız çok verıcı olduysanız ılışkıde,bunu özleyıp dönuyorlar..ama sonuç nasıl olur bılmem..pişmanlık herkeste farklı yaşanan bır olgu..

Evet..değer verdim; çünkü yaklaış bir 10 yıl tanışıklığımız, son 5 yıl da arkadaşlığımız vardı..ayrı şehirler de olsak da..hep güvenirdi bana, kendisinden daha çok..kafalarımız, hayata bakışımız hepsi uyuyordu..Hep de bir çekim vardı aramızda..kaç yıl sonra yeniden karşılaştık ve birlikteliğimiz başladı. Ben erkeklere güvenmediğim için, kimsenin teklifini kabul etmiyordum. O, arkadaşım olduğu ve yaşadıklarımı bildiği için yalan söylemez beni üzmez dedim. Çok istedi birlikte olmamızı..Birden bire bu çelişkilerini açıkladı, sonra pişman oldu..Bir uzaklaştırdı bir yaklaştı..ama 3 kez dışında aramadı bu olaydan sonra ve hala da aramıyor..msn.de çok dolandı..konuştuk da..hep özlediğini söyledi sevdiğini vs..ama artık inanmıyorum..Aramıyor, adım atmıyor çünkü..ben de aramıyorum aramayı da düşünmüyorum.

isabet olmuş aldığınız karar..sizi uzen bırıne değil mutlu eden bırıne ıhtıyacınız var..

aramayın..fazla verıcı olmak sızı yordu,üzdü..başka ne kaldı kı gerıye?? o nedenle mutlu olmaya bakın..

Çok verici olmadım..ağırlığımı ve seviyemi korudum..sevgimi de gösterdim, yeri geldi tavrımı da koydum..ama yaptığı hareketi hazmedemiyorum..uzun süre hazmedeceğimi de sanmıyorum..Teşekkür ederim..

siz bu kadar bılınçlı adım attıysanız bır sorun yok..dönsede karşı tarafa geçmiş olsun..hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…