- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi akli_karisik
-
Terkedenler birgün pişman olup döner dedikleri doğrumu?terkedenler geri döner mi?
"Giden gelir mi sandın aldandın boşa yandın bırakıp gitti seni niçin ismini andın anma arkadaş..."
dönmezzz pişman olup dönüyorsa bile hele ki uzun bir süreden sonraysa çıkarları doğrultusunda hareket ediyordur sevginin anlamı kalmamıştır. Pişman olacağını bilen adam zaten terketmez...
6 gün oldu ayrılalı arada konuştuk ettik fln.. beni gerçekten sevdiğini biliyorum, hala sevdiğini biliyorum. ayrılırken bile seni çok seviyorum diyerek ayrıldık, ben ayrılamadım kopamadım ondan o ayrıldı daha doğrusu.. hala bekliyorum elimde değil hala çok seviyorum. çünkü bizim bitme sebebi ne bir aldatmaydı, ne bir saygısızlık, ne bir küfür, ne bi terbiyesizlik.. beklemek çok zor ama... beklerken bişey yapmalı mı yoksa sadece dönmesini mi beklemeli buna da asla karar veremiyorum..
Dönse de döndüğü yer, bıraktığı yer değildir nitekim.
evet döner.
dönemeyeni görmedim.
sendeki ilgiyi alakayı sevgiyi bulamayınca döner.ama döndüğünü aynı bulamaz
evet döner.
dönemeyeni görmedim.
sendeki ilgiyi alakayı sevgiyi bulamayınca döner.ama döndüğünü aynı bulamaz
dönermii acabaaa... bende tamm bu sorunun cevabını arıyodumm(
Mutlaka bir gün dönüyo emin ol ama zaman geçiyor vesenin için pekde anlamı kalmıyor.Yani canım o eski duygular gittikten sonra,sen yıprandıktan sonra ne farkeder ki zaten?
ben çok kötü ayrılık yaşadım çok kötü ayrıldık son sözlerimiz ölüm döşeğinde olsak suratımıza bakmayalımdı aradan bir sene geçti tekrar geri döndü şimdi birlikteyiz ama yine bitecek hiç bir şey eskisi gibi olmuyor hala deli gibi seviyorum ama şimdi daha güçlüyüm çünkü biteceğini biliyorum....gerçekten seven dönüyor sanırım..okul yıllarımda sevmiştim birini çok.terk etti beni bir gün ansızın çok üzülmüştüm..uzun zaman toparlayamadım kendimi sonraa yıllar sonra tam 5 yıl dile kolay geçtiğimiz yaz bulmuş beni bir şekilde uzunca konuşmalar yaptık.hala seviyorum dedi.evlenmem senden başka kimseyle vs..ama bende bişiy kalmamıştı kii..oturup beklemek çok yıpratır insanı biş ekilde toparlanmak gerekiyor,sağlık elden gitmeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?