Terkedenler birgün geri döner mi?

Önceden çok sıkı takip ederdim bu topiği. Sonra aboneliklerden çıkardım ve yeni gördüm. Görünce bakmak istedim. Hiçbir şey hissetmedim. Öyle bir zaman ki artık 'karşıma çıksa yüzüne bile bakmam' diyorum kendime. Hiçbir beklentim ve isteğim yok eskiye. Allah bir daha yaşatmasın o sıkıntılı ve bekleyiş içinde boşa geçen günleri. Bende geri dönüş olmadı hiçbir şekilde. Vardır bunda da bir hayır diye düşünmekteyim.

döner..ama ne kaybettiğini görüp pişman olduğunda..ben dönermi die hiç beklememiştim..benden haber almış ortak arkadaşlarımızdan daha sonra dönmek istedi..avcunu yaladı
gidene yol verdim,geri gelene yolu gösterdim..pişman oluyo kimi işte..ama yok yere sizi bırakıp gidebiliyosa gelmesine izin vermeyin bence.. bu arada kaçan kovalanıyo derler ya deneyin çok doğru..

Terkedenler birgün pişman olup döner dedikleri doğrumu?terkedenler geri döner mi?

"Giden gelir mi sandın aldandın boşa yandın bırakıp gitti seni niçin ismini andın anma arkadaş..."
dönmezzz pişman olup dönüyorsa bile hele ki uzun bir süreden sonraysa çıkarları doğrultusunda hareket ediyordur sevginin anlamı kalmamıştır. Pişman olacağını bilen adam zaten terketmez...

:81::81::81::81::81::81::81::81:

döndümü bari

erkekler döner...hele bide sessiz tepkisiz kalırsanız...benimde başımda aynı sorun var...susuyorum yine ne yapabilirmki...seviyorum ve hatasını anlayıp dönmesini bekliorum tabiki(((

evet döner.
dönemeyeni görmedim.
sendeki ilgiyi alakayı sevgiyi bulamayınca döner.ama döndüğünü aynı bulamaz

terketmenin nedenine bakmak lazim önce. eger o kisiden haketmedigi davranislar gördüyse (aldatilma, siddet, vs..) ozaman terkeden dönmez.
eger gözü gönlü acilsin saga sola bakmak icin terkettiyse dönmesi büyük ihtimal..

gitmezzz.... gidiyorsa zaten seni sevmemiş ki gitmiş geri gelmişse ve sende kabul etmişsen cepte keklik olmuşsun onun için.. giden geri gelmemeli, gittiği yerde kalmalı...

ben çok kötü ayrılık yaşadım çok kötü ayrıldık son sözlerimiz ölüm döşeğinde olsak suratımıza bakmayalımdı aradan bir sene geçti tekrar geri döndü şimdi birlikteyiz ama yine bitecek hiç bir şey eskisi gibi olmuyor hala deli gibi seviyorum ama şimdi daha güçlüyüm çünkü biteceğini biliyorum....

Hayat her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin.. Sen gelecek olanları bekle, gidecek olan varsa bırak gitsin..
V. H

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…