- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi akli_karisik
-
ben çok kötü ayrılık yaşadım çok kötü ayrıldık son sözlerimiz ölüm döşeğinde olsak suratımıza bakmayalımdı aradan bir sene geçti tekrar geri döndü şimdi birlikteyiz ama yine bitecek hiç bir şey eskisi gibi olmuyor hala deli gibi seviyorum ama şimdi daha güçlüyüm çünkü biteceğini biliyorum....
terkeden birini beklemek ne kadar doğru olur acaba? evet aşkta gurur olmuyor ve gidenin ardından hala umutla bekleyebiliyoruz bazen... ama bunu kendimize yapmamız doğru değil bence.. eğer intikam için bekliyorsak dönmesini, bu da anlamsız bir istek. bir zamanlar sevdiğim adam bana ne yaparsa yapsın, kendime olan saygımdan dolayı intikam alma çabalarına da girmeyi tercih etmem...
Evet aslında beklemek kesinlikle hata,keza ben geriye dönüş olmadığına inananlardanım, ama size haksızlık eden- aptal yerine koyan biri olmuşsa malesef intikam almak istiyorsunuz. O da başına bir musibet vs gelmesi değil asla, sadece yaptığı hatayı anlaması.
intikam almayı kim istemez,, hele ki duyguları incinmiş bir kadın... ama önemli olan bunu çok fazla takıntı haline getirmemek.. yoksa insan kendine zarar vermeye başlıyor.. ama özel bir çabaya girişmemek gerektiğini düşünüyorum. hani oyunlara filan gerek yok.. bazıları ufak tefe oyunlar, kıskandırmalarla karşı tarafın canı acısın istiyor.. oysa intikam almak istiyorsak en iyi yol şu bence, onun sizi terkederkenki kayıtsızlığını takının ve hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam etmeye çalışın.. bu onu gerçekten bir süre sonra üzecek:) ben de kısa zaman önce bunu yaşadım.. karşımdakinin pişmanlığını görmek gerçekten güzeldi.. ama bunu yaşarken kendimize saygımızı yitirmemek ve onu önemsemeye devam ettiğimiz hissini vermemek
kesinlikle doğru ayrılıkta hata bendeydi ondaki deli gibi aşkı tüketmişim önceden kara sevda olan ama şimdi 3 gün merak edip aramayan sevgilimi görünce anlıyorum ama bennn deli gibi aşığım hesaplar tersine döndü peki bunun sonu ne her koşulda ben acı çekiyorummm off çok yoruldumm çokk bunu anlatmaya kelimeler yetmiyor artık.......aradaki bağlar birkere kopmuşsa tekrar tekrar bağlamanın anlamı yoktur istediğin kadar bağla düüğüm at gene kopacaktır... tecrübe ile sabittir....
inşallah:)))))psikopatlık ama istiyorum dönmesini napıyım elimde diilDonmeyen cinsini bende hic tanimadm. Sen terk etsen zaten geri almaya ugrasiyorlar, onlar terk etse de 2-3 aya yine kapindalar. Tenezzul bile etmeyin basin tekmeyi gitsn
soğudum senden dedi ..anlaşamıyoruz dedi ve gitti ..artık beni sevmediğinide hissediyordum ..1 ayda unutur dedim ki öyle oldu.şuan başkasıyla çıkıyormuş.ilklerini benle yaşamıştı onu ilk ben sevmişim ilk ben aşık olmuşum.yalvardım gitme bırakma dedim ama olmadı.attığı mesaj bidaha kesinlikle istemiyorum oldu.belki dedi yıllar sonra kalbim seni isterse.böyle bi durum yaşıyıpta dönen oldumu?ben onu şuan unutma çabasındayım bidaha kalbim istemez onu ama yaptığını yediremiyorum.
soğudum senden dedi ..anlaşamıyoruz dedi ve gitti ..artık beni sevmediğinide hissediyordum ..1 ayda unutur dedim ki öyle oldu.şuan başkasıyla çıkıyormuş.ilklerini benle yaşamıştı onu ilk ben sevmişim ilk ben aşık olmuşum.yalvardım gitme bırakma dedim ama olmadı.attığı mesaj bidaha kesinlikle istemiyorum oldu.belki dedi yıllar sonra kalbim seni isterse.böyle bi durum yaşıyıpta dönen oldumu?ben onu şuan unutma çabasındayım bidaha kalbim istemez onu ama yaptığını yediremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?