Terkedenler birgün geri döner mi?

aradaki bağlar birkere kopmuşsa tekrar tekrar bağlamanın anlamı yoktur istediğin kadar bağla düüğüm at gene kopacaktır... tecrübe ile sabittir....

terkeden birini beklemek ne kadar doğru olur acaba? evet aşkta gurur olmuyor ve gidenin ardından hala umutla bekleyebiliyoruz bazen... ama bunu kendimize yapmamız doğru değil bence.. eğer intikam için bekliyorsak dönmesini, bu da anlamsız bir istek. bir zamanlar sevdiğim adam bana ne yaparsa yapsın, kendime olan saygımdan dolayı intikam alma çabalarına da girmeyi tercih etmem...

Zor ise sev fakat sevmiyorsa zorlama. Unutma ki; senin için başkasını terk eden, başkası için de seni terkeder.
Mevlana

Evet aslında beklemek kesinlikle hata,keza ben geriye dönüş olmadığına inananlardanım, ama size haksızlık eden- aptal yerine koyan biri olmuşsa malesef intikam almak istiyorsunuz. O da başına bir musibet vs gelmesi değil asla, sadece yaptığı hatayı anlaması.

herzamn herkesde aynı seyler olmuo benım fıkrım bu.ıı tarfata ılk brbrlerne cok sınırlı oluyolar fakat zamn gecnce sevıolarsa yapılanları unutp eskısınden dha ııde olabılıolar.sahsı fıkrım bu.tabı sızın ddgnız gbı olanlarda var ama brbrne donup eskısınden daha ıı olanlarda var

intikam almayı kim istemez,, hele ki duyguları incinmiş bir kadın... ama önemli olan bunu çok fazla takıntı haline getirmemek.. yoksa insan kendine zarar vermeye başlıyor.. ama özel bir çabaya girişmemek gerektiğini düşünüyorum. hani oyunlara filan gerek yok.. bazıları ufak tefe oyunlar, kıskandırmalarla karşı tarafın canı acısın istiyor.. oysa intikam almak istiyorsak en iyi yol şu bence, onun sizi terkederkenki kayıtsızlığını takının ve hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam etmeye çalışın.. bu onu gerçekten bir süre sonra üzecek:) ben de kısa zaman önce bunu yaşadım.. karşımdakinin pişmanlığını görmek gerçekten güzeldi.. ama bunu yaşarken kendimize saygımızı yitirmemek ve onu önemsemeye devam ettiğimiz hissini vermemek

Benim yaptığım da o zaten, yok eksinlikle kıskandırma taktikleri vs girişmiyorum. Öylece bıraktım aramıyorum sormuyorum.Aynı yerde çalışıyoruz zaten, o 2 kat üstteki odasında,sadece bizim kata işle ilgili bir durumu olursa geliyor ve yemek saatinde aynı ortamda oluyoruz.Umarım ben de görürüm o pişmanlığını,biliyorum o saatten sonra hele dönüşü asla olmayacak bu ilişkinin ama o af dileyişini-birlikte eski günlere dönme isteğini görmek tek arzum.Bazen sorguluyorum,sonradan çirkin mi buldu-basit mi gördü vs vs ama kendimi toparlıyorum saçmalama diyorum,sen değerlisin bırak bilmeyenler utansın,şu özelliğim var böyleyim şöyleyim diyorum. Ama son ifadeyi anlamadım? Önemsemeye devam etmek derken?:)

aradaki bağlar birkere kopmuşsa tekrar tekrar bağlamanın anlamı yoktur istediğin kadar bağla düüğüm at gene kopacaktır... tecrübe ile sabittir....
kesinlikle doğru ayrılıkta hata bendeydi ondaki deli gibi aşkı tüketmişim önceden kara sevda olan ama şimdi 3 gün merak edip aramayan sevgilimi görünce anlıyorum ama bennn deli gibi aşığım hesaplar tersine döndü peki bunun sonu ne her koşulda ben acı çekiyorummm off çok yoruldumm çokk bunu anlatmaya kelimeler yetmiyor artık.......

bende hep döndüklerini gördüm ama tabi ilişkinin boyutunada bağlı..yani ne kadar samimi iseniz o kadar unutmaları zor oluyo..aldatma, yalan, hakaret yoksa geri dönmeleri çok yüksek olasılık..en son ilişkimde o ayrıldı ve bana dediki senin suçun yok ben yürütemedim bahane de uzak olmamızmış bakalım zaman ne gösterecek ben hiç bişi demedim beni gözden çıkarmış biri dönse ne olacak..eskisi gibi güvenebilecekmiyim??bence beklememeli ama emin olunki dönerler...içiniz rahat olsun..

dönüyorlar ve biraktiklari hala ayni yerde duruyor kendileri hala o cok büyük askla seviyor saniyorlar bakiyorlarki eski ilgi yok eskisi gibi olmuyor hersey arkalarina bile bakmadan tekrardan tekmeyi basip gidiyorlar

Donmeyen cinsini bende hic tanimadm. Sen terk etsen zaten geri almaya ugrasiyorlar, onlar terk etse de 2-3 aya yine kapindalar. Tenezzul bile etmeyin basin tekmeyi gitsn

soğudum senden dedi ..anlaşamıyoruz dedi ve gitti ..artık beni sevmediğinide hissediyordum ..1 ayda unutur dedim ki öyle oldu.şuan başkasıyla çıkıyormuş.ilklerini benle yaşamıştı onu ilk ben sevmişim ilk ben aşık olmuşum.yalvardım gitme bırakma dedim ama olmadı.attığı mesaj bidaha kesinlikle istemiyorum oldu.belki dedi yıllar sonra kalbim seni isterse.böyle bi durum yaşıyıpta dönen oldumu?ben onu şuan unutma çabasındayım bidaha kalbim istemez onu ama yaptığını yediremiyorum.

Evet insan bitse de bitişini kabullense de ama şahsı adına yediremiyor. İstiyor ki bitse bile kendisi bitirmiş olsun,yollar tamamen kapansa da bir gün pişman olduğunu görsün..
Boşverin gitsin. Belki tanıdığınızdan daha iyi biri değildi,öyle düşünün.

onca şey yaşıyorsun sonuçta.bianda bunu demesi insana ağır geliyo.olmaz dimi pişman neden olsun ki?sensiz daha mutlu olucağım diyordu zaten

beni kendisi 20o9da bıraktı gitti başkasını buldu 3 ay sonra..ondan yemiş darbeyi şimdi hala arıyor yani dönmek istiyor..ama kabul etmem aslaaaaaaa..............nedense bana gelen kıymetimi geç anlıyor:))cidden bende bunu anlamış değilim..

Son düzenleme:

sakın zayıf olma..hani duygusallık girerse araya zayıf anını kollar fırsat yakalar..yapma bunu kendne..ne demek belki yıllar sonra isterim..saçmalık ya bencillik..gezsin tozsun başkasını denesin sevsin olmadı seni hatırlasın olurmu hiç..unutamazsın ama geçer sabır ve zman lazım tek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…