Terkedenler birgün geri döner mi?

Kesinlikle dönüyorlar....Sonrada avuçlarını yalıyolar tabiiiSende geçti bor'un pazarı sür eşeğini niğdeye diyosunn..

8 ay önce terk edildim. Dönen yok. Ama artik dönmesini isteyen de yok Zaten bulmus birini adi essolessekk:84:

beni sevdiğine eminim .şuan çıktığını seviyo diyemeyiz hoşlanma falan.bu değiştirirmi durumu?sonuçta ilklerini benle yaşadı?

Benimki(!) de 16gündür aramıyor. Sadece sevdiğini söylemesini istediğimde ve ona özlediğimi söylediğimde cvp vermiyordu kendisi aramasına rağmen , bitti mi bitmedi mi düşüncesi ne tam kestiremiyorum ama bence bitti. Geri döneceğini de sanmıyorum. son 1.5 aydır s.seviyorum dememiş biri bırakmıştır heralde??? Ben de aramıyorum-aramam da zaten. Yaptığını kabullenemiyorum açıkça problemi söyleyip ilişkiyi sonlandırmadığı ve böyle meçhulce bıraktığı için ama alıştım BİTME fikrine. Görünce yine kalbim yerinden çıkacak şekilde çarpıyor ama ondan bana fayda olmadığına emin oldum artık.

Arar ve sevgi sözcükleri söylerse de gerçektne şaşarım. Kahretsin ki rüyamda eski güzel günlerimizi görüyorum. Sıkıldım artık bu işten. Tek dileğim pişmanlığını görmek..

Herkes gidenler döner diyor ama benim durumumda da öyle olur mu pek fikrim yok

özellikle şu rüya olayı çok fena.artık bazen çıldırcak gibi oluyorum beni istemeyen birini neden istiyim diye.ama kalp bu söz dinlemiyor.banada herkez öle diyo ama bende inanmıyorum dönmez..

Sevmiyorsa, kafasından tamamen sildiyse neden dönsün ki.. seven insan asla sevdiğini yarı yolda bırakmaz her ne olursa olsun.. demek ki istemiyor ki çekmiş gitmiş. geri döner mi diye beklemenin bi manası yok..

özellikle şu rüya olayı çok fena.artık bazen çıldırcak gibi oluyorum beni istemeyen birini neden istiyim diye.ama kalp bu söz dinlemiyor.banada herkez öle diyo ama bende inanmıyorum dönmez..

Beni delirten ,adam gibi bitirmemesi. Saçmasapan ileri geri hareketleri oldu işte. Bir var bir yok. Aman yaa çocuklarla mı uğraşacağım,sinirleniyorum bazen.
Ne sanıyor ki kendini. Güle güle.

Bu konuya güzel bir söz ile cevap vercam

FIRTINANIN ŞİDDETİ NE OLURSA OLSUN MARTI SEVDİĞİ DENİZDEN ASLA VAZGEÇMEZ.....

banada öyle oldu.hemen gidip birini bulmuş .hakketmedim kimse haketmez.nolcak peki yaptığıyla kalıcak..

Bir başkasına haksızlık edip- üzüp giden daha sonrası ilişkisinde bir şekilde mutlu olmaz bunu unutma ,mutlu gözükür-bir müddet mutlu gibi de yürür ama sana yaptığını ona da yapar ,karakteridir o çünkü.

Sevmiyorsa, kafasından tamamen sildiyse neden dönsün ki.. seven insan asla sevdiğini yarı yolda bırakmaz her ne olursa olsun.. demek ki istemiyor ki çekmiş gitmiş. geri döner mi diye beklemenin bi manası yok..

kesinlikle katılıyorumm. kızlar beklemeyin boşuna seven insan bırakmaz ne olursa olsun dönse bile süründürün..

açıkçası bir buçuk aydır bekliyorum baştan peşimden biraz geldi ben umursamıyomuş gibi yaptım sonra soğudu bendn şimdi canım çıkıyo yine beni kovalasın diye ama biraz da senin davranışlarına bağlı bi kere hal hatır sormayı pek kesme , aklı sende kalmalı diye düşünüyorum :) ama dönmüyorlar çoğunlukla ...

waaayyy waaay bacım waay benim de başımda aynı dert var. 2 senedir hala bekliyorum ama benim durumlar baya karışık anlatsam siz de çözemezsiniz. bencee dua et

7 ay sonra döndü benimki :)) ama bende o kadar öfke ve nefret vardı ki o kadar alışmıştım ki kendimle kalmaya onsuz.. yokluğunu kendi bile dolduramadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…