Terkedenler birgün geri döner mi?

Terkeden adam/kadın birgün dönerse belli ki dönmüş dolanmış, aradığını bulamamış da gelmiştir.

Tekrar terketme olasılığı oldukça yüksektir.

Daha önce midenize dokunan yemeği tekrar yemenin alemi yoktur.

ya ben bunu hani hayvan mezarlığı diye bir korku filmi vardı hatırlayan varmı bilmem kitabıda vardır ona benzetirim ölen kişiyi hayvan mezarlığı adlı efsunlu yere gömerler ve birgün sonra canlanmış şekilde geri gelir ama gelen kişi aynı kişi değildir o çok sevdiğiniz kişi canavarlaşmış kötüleşmıştir.Görüntü aynıdır ama karakter başkadır kötü huyludur.

Banada terkeden gıden kişi geri döndüğünde böyle geri donuyor gibi gelir çünkü bir kere sizden vazgeçebilmiş ve seni kırmış geri dönsede eskisi gibi olmuyor bıryerde hep kalıyor helekı ayrılıktan sonra üstünden zamanda geçtiyse ben barışmam kesinlikle

haklısın canım ya hep ezilen üzülen biz oluyoruz..bu arada bahriyeli kendisi normalde balıkesir erdekteydi ama şimdi mayın gemisinde avrupadalarmış facesinden gördümm yok 7 gün italya yok 5 gün yunanistan falan yazmış ve paylaştıgı şarkılarda bitanesi bizim şarkımız diğeri hep anlamlı ben seni çok sevdim ama falan bilmiyorumm kötü biri olmadıgını biliyorumm seviyo hissediyorum ama unutmaya çalışıyo sevdigimi beklediğimi nasıl hissettirebilirim kii..((

evet sadece askere gıderken terketmıyorlar..oyle olsa 15 ay kandırılmamıs oluyorsun..bıttı neden bıttı acısını cekıyosun..bıde kendını avutucak bı cümlen oluyo sevgılıden kalan (ne olacagım bellı olmaz gidipte dönmememk var arkamda senı bırakmak istemıyorum :):)) sen öle cekıson acısını.ama askerdeyken barısıp hersey ıyıyse...evlılık sözlerı ıyıkı varsın..benımsın askımsın..süreklı aramalr ılgı alaka...askerlık bıtınce yada bıtmeye yakın..normal hayat vaktı gelınce adam degısıyor ne yazıkkı..sıgınıcak limana ihtiyac duyulmuyor..sen 15 ay canın burnunda bekledıgınle kalıyosun..kendını kullanılmıs öyle acılar icinde buluyosun..ortada gercek bısı yokmus gıbı gelıyor..ben de suan asker yolu beklıyorum.:) aslında beklemıyorum hayatıma dvm edıyorum..asagı yukarı böyle olacagını bılıyorum.cevremdende gordum..ayrılıp askerdeyken mecnun kesılıyosa o adam korkacaksın..en iyisi bekarlık ya..amannn sevgılınmı var sevdıgınmı var derdın var..umarım herkez mutlu olurrrrrrrrrrrr...allah herkeze yardımcı olsun.

bebegım senınkı erdekteymıs sımdı avrupada..bak dedımya sana hakkaridemi dıe..ben kendı erkek arkadasımdan bılıyorum askerlık yapmıyoruz dıyor..temızlık vs..yanı ınan bana rahatı yerındedır..sen sevdıgıne ınanıyosan ve mücadeleye degecegıne ınaıyosan abartmadan ılgılen..ozel gunlerde msj at kandıl gıbı ama her ozel gunde degıl..dogum gunu..bundn fazlasını yapma bence..arayıp sevdıgını soylemek gerı donemsını beklemek bılmıyorum ya..icimden sana bırak ne halı varsa gorsun sevıosa o gelsın demek gelıo.ama sen sevıyo bılıyorum dıyosun be cnm

hahaha yemek benzetmesıne bayıldım canım :) cukkk diye oturmus valla..katılıyorum seven terketmez..terk eden sevgılı yıllar snra donmusse aradıgını bulamamıstır..sana garantı gözüyle baktıgı ıcın donmustur..ve yıne gıdecektır.tek derdı biraz egosunu tatmin etmektir..

“O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni, senin O’nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.

Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini…
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzü ile birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin, güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı,senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.

İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.

Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gedecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak…

Can Yücel

Bağlanmayacaksınnn...:))))))) İştee buu :))

canımmmm çok seviyorumm ama ne bilimm terkedip giden de benimle yapamyacağını söyleyen de o ne bilim ondan bekliyorumm ben gururumu daha fazla yer altına almak istemiyorumm bu arada doğum günü falan demişsin ya benim doğum günüm onunkinden 1 gün önce sonraki gün onun doğum günü ama daha da var o kutlarsa bende kutlarım ama doğum günümüzede daha var..(58:

dedıgım gıbı canım..sende farkındasın herseyınde gönül bu ne desek bos degılmı :) sen yıne bıldıgını yapıcaksın..bizde yaptık :) umarım gzl olur hersey..kutlarsa sende kutlarsın kutalamazsa düsün tasın cnm..kararına gore kutlarsın..ne zor ya..neden hersey gzl olmuyokı..sevelım sevılelım..ndn bkdr zor hersey ya

evett canımm farkındayız hayırlısı böyle diyoruz ama işte gönüle söz geçmiyo.. yine bildiğini yapıyosun çünkü aşıksın aklın.. kalbinn.. uyuşmuşşş..( ama yine de doğru bi adım atmak istiyosun birilerinden fikir almak istiyosun canın yanıyoo özlemm yakıyoo yüreğini terkedilmek insanıı dağıtıyoo.. valla çoooook zooorrrr canımmmm

keşke baglanmadan durabilsek ama zor dimii canımm benimm..:))))

öyle cnm :) baglanmak kolay oluyo..güveniyosun sevdigine bide bakmıssın nefes alamıosun onsuz..ndnse ztn baglandıktn snra oluyo hersey bilmyrm..bunu hissettikleri gibi asık asık dolasan adama bi haller oluyo..ilgisiz sevkatsiz.el gibi...gönül kacanı kovalar ya..sanrıım bu prensiple yazılmıs kaderımız dogarken..napsak degısmıyo...en iyisi bekarlık sultanlıktır prensibı:)

zor olmasa bkdr severmıydık acaba :) severdık elbette bkdr degerlı olurmuydu...buda baska bir konu cnm...

Biliyorum, konuşacak birşeyimiz yok
Ama yine de gözlerini al gel
Elindeki yarayı, suskunluğunu, acemiliğini
Beni biri severse inanmam
Seni biri severse utanırsın
Bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel
Biliyorum konuşucak bir şeyimiz yok
Ama ızdırabım sende, mutlaka al da gel...

c.ersöz

ne kdr gzl özetlemis caresizligi !!!!Bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel!!!!

:2:çoooooooooooooooooooook güzlll canımmm sabah sabahh valla aglattın benii..yazan ellerin dert görmesin inşallah..:))(AMİN))

aynennn canımmmm...:))))))):82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…