Terkedenler birgün geri döner mi?

:) benim konum bu iste:) döndü valla..7sene snra hemde..elınde cıcek evlenme teklıfı ederek döndü..ayrılık sebebımızde gayet ılgınctı.beyımız sevememıs benı :) 7 sene snra kafasına ne düstüyse geldı..kafası kırıldı beynı degıstı sanırım :) tabıı ben normalde herkezın yap dedıgı seyı yapmalı ona agzının payını vermelıydm ama..önce o geldı..snra gözleri ve gülümseyisi..arkasındanda ask yeniden..bittigini sanmıstım bıtmemıs..simdi üstüme titriyo..bana dediki..neolr bana kızma ama ben sana ılk defa asık oldum..sevinsemmı aglasammı bilemedim..:) sonuc..affettım ama kendımı bitürlü affedemedım..okdr acısını cekmısımkı gerı donsede olmuyor..bana ınanın..mutlulukmu rahtsız edıyo hevesımımı aldım degıl...ben hala sevıyorum..ama gozumu kapatsam.ayrıldıktn snra yenı sevgılısıyle nsl mutlu olusu aklıma gelıyor.elını tutusu..onu gızlı numaradn aradıgımda yeter düs yakamdn deyısı..gozlerıne baktıgımda ıcınde alaydı ukala sevdıgımı gorusum..sımdı gorsenız..bana msj atmaya tenezzül etmeyen adam..baska sehırden yanıma gelıyor..ailesıyle tanıstırıyor evlenecegım kız diye..kararsızım ..evt geri döndü..ama gec kalınmıs bir sevgiye...

o 7 senede baska iliskin olmadimi hic?

Dönmez..

Ama dönecekse de ya cok kısa süre içerisnde döner yada yıllar sonra baska ililşikerde aradıgını bulamazsa döner..

3 ayı geçti hala ses yok..(bahriyeli kendisi askerde şuan facelere girip çıkabiliyo hafta saonları ama bi kere aramadı.(

bızde askerlıgının bıtmesine yakın ayrıldık.. şu an ayrılalı 47 gün oldu.. ikimizde geri dönmedik, ardımıza bakmadık.. hayırlısı böyleymıs. söylicek fazla bir şey yok.. diceğim o ki dönmeyen dönmüyo.. illa döncekler diye bişey yok.. boşuna beklemeyın gıdenlerı.. seven gitmez.. seven sevdigini bırakmaz hiçbi şekilde hiçbir bahaneyle seven insan sevdigini bırakmaz.. kıyamaz ona.. bırakıyorsa, gidiyorsa seni sandıgın kadar sevmemiştir.. ben bunu ögrendim.. gidenler ne halleri varsa görsünler...

sevgiler..

canımmm..askere gittigi için ayrıldı biz zaten ayrı şehirlerdeydik ayrılmadan 1 hafta önce gelip yüzük vermişti her şey çok güseldi sonra yaşadıgı yere geri döndükten bi kaç gün sonra sesi kesildi sanki hiç haber alamadım. 3 gün falan ilk sevgililer günümüzü bile kutlamadı onu geçtim mevlit kandilimi bile kutlamadı sonraki gün sabahtan bir msj konuşab,ilir miyiz diye tmm dedim konuştuk askere gideceği için arkasında birini bekletmek istemiyomuş ne olacagı belli olmazmış işide yoktu henüz askerden geldikten sonrada iş bulmam uzun zaman alıcak ben seni bekletemem tek sorun bende kendinde hiç bişi arama dedi yapma etme dedim dinlemedi git kendi yuvanı kur beni unut dedi bekleme beni dedi faceden msninden sildi beni bende tmm dedim sustumm..(3 gün sonra telden bir msj attı msn şifresini biliodum ben biri msn girmiş sanırım lütfen artık müsadenle msnmi ben kullanabilir m,yim yazmış..bende sinirlendim ve benden başka kime verdiysen şifreni git ona söle seninle ilgili hiç bişiyle işim olmaz dedim bir daha da msj gelmedi..( 1 ay sonra bana kızmayın sakın onu çok merak ettiğim için facesine girdimm msjlarında bizim önceden ki msjlar duruyodu ve askerlik fotolarından foto koymuştu ve o fotolarda parmagında bizim yüzüğümüz vardı..( geçen hafta da duvarını açmıştı facesinin ve bizim şarkımızı paylaşıp üzerine 3 nokta koymuş ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum seviyo gibi hissediyorum ama dönmüyooo inana yürekten seviyorummmmmmmm ben onuu halaa:84:.(((((((((

bızde askere gıtmeden aynı sebeple ayrılmsıtık.. bekletmek ıstemedıgını soylemıstı.. dönünce yeniden başlarız olacagı varsa gibi şeyler demişti.. ama sonra barıştık askerdeyken.. her sey cok guzeldı.. kavga etmeyen bi çifttik.. ve askerlıgının bıtmesıne yakın ayrıldık.. geçmişe mazi derler.. nokta koydum artık.. hiç ağlayıp sızlayıp sıkma canını.. önüne bak.. düşünme onu.. olacagı varsa zaten olur boşuna yıpratma kendını.. EyvAllah de, allah'a havale et..

Son düzenleme:
benimkinin okulu bitcek daha askerlik ortada bile yok. ben artık döner mi dönmez mi diye beklemiyorum evet facesinde ekliyim neyi olarak ekliyim onuda merak ediyorum. dönerse döner dönmezse çokta üzülmem ben kendimi biliyorum benim kadar kimse sevemez kendisinede söyledim belki annenden bile çok seviyorum diye o hep bahaneler buldu. kendi bilir sonradan dönse bile sevgim ne durumda olur bilmiyorum bir kere kırıldım mı çıkaramıyorum aklımdan yaşananlara hakkımızda hakkımda hayırlısı vicdanın rahat ayrılan o oldu umarım pişman olanda o olur. sizde üzmeyin kendinizi

hayırlısı olsun inş herkes için..

ben olsam facemden silerdim onu.. neyin olarak duruyorki facende..

neyse sen bilirsin tatlm..

o 7 senede baska iliskin olmadimi hic?

oldu tabıı..hatta bırısıyle 2.5 sene sürdü..sevdimde cidden..kıskanclıkları yüzünden bitti...asıkmıydım hayır ama sevmıstım..ask bikere oluyo..onu görünce yaz ayında kıs gelmıs gıbı titredigimi hatırlarım..gerci bu durum degismedi..hala titriyorum..oda bakıo öle gülüo :)

inşallah pişman olurlar canımmm bilmiyorumm bende dönse ne yaparımm çok da seviyorumm allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesinn.(

İnan bana canımmm bendee böyle düşünüyorummm hakkmızda demekki böylesi hayırlıymış olacağı varsa zaten olur diyorumama bu halim 2 gün sürmüyo yine aklıma gelio içim sızlıyoooo..(ilkk aşkımm ilk sevgilimdii evliliği düşünüyoduk ..((

ımm hersey güzel hos ta..lütfen müsadenle msnımı ben kullanabılırmıyım kelımesı hic hosuma gitmedi..tam ya bence sevıyor yüzügüde bak parmagındaymıs yazıodum ki kaldım böle ne desem bilemedim canım..askerlık dıcem..benımkı 7 sene gelmedi askerde geldı..yanı arkamda bırını bırakmak ıstemıyorum demıs te arkasında onsuz zaten birini bırakıyor..bıde bu cocuk nerde askerlık yapıyo canım oda önemlı tabıı..hakkarı vs gıbı bıyermı..dogu taraflarıysa bı nebze belkı haklıdır..ama dedıgım gıbı seven insan yapamaz ya..o nsl dayanıyo 1 ay 2 ay aramıyo sormuyo..terslıyo..allah yardımcın olsun cnm..bekle dıycem sevmeye devam et..gelınce de aynı sekılde dvm ederse garantısı yokkı..sen eger gercekten kendınde o gücü buluyosan yanında oldugunu hıssetır ama daha fazlasını yapma..sevgılısı gıbı davranma..bırak düsünsün tasınsın..olmuyosa bıraksın..ama askerde dıye hep bız ezılmıycez bızımde canımız var dimi..bişi olucak die bizimde ödümüz kopuyo..haberlerı binbir telasla acıyoruz..bızde evdeyız belkı ama onlar kadr işkence çekiyoruz..ve onlr da bunu hiç kolaylastırmıyo..ne adalet ama

Dönmez..

Ama dönecekse de ya cok kısa süre içerisnde döner yada yıllar sonra baska ililşikerde aradıgını bulamazsa döner..

kesinlikle katılıyorum...yüzüne de söledim birden bana asık olmadı ya..gitti gezdi tozdu..hı orda biri var bekliyo hala sevıyodur dedı geldi..bende biliorum..ama o bilmiyoku bende degıstım..gerci anladı yavas yavas..o üstüne titreyen kız yok sürekli arayıp soran..hicbisi beklemeyen sadece baksın bi..sevmesini bile istemeye korkan..o geri döndü dogru..ama cok farklı birine geri döndü..simdi herseyın fazlasını o yapıyo..ilgiya bogdu benı..sıkıcı derecede..yapsın bklm..ben de yapmıstım zamanında..bir iliski bittiyse eger bitmistir..aradan aylar yıllar gecmısse hatta 2.diye birsey yoktur bence..yapamazsın yapamam bu böyle..deniyorum ama olmuyo..bakamıyorum eskısı gıbı..ıcımde bısı var bılıyorum..hala var..askmı kızgınlık mı kırgınlıkmı bılmıyorum..zamana bıraktım bklm ne olacak..simdilik sevılmenın tadını cıkarıyorum :) gzl oluyomus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…