Terkedenler birgün geri döner mi?

Bir ben ölmeden göremicem sanırım geri geldiğini ........
55 gün oldu.

daha neler der bekle gör sen.ben 4 yıl önceki bi ilişkimin derdini hala çekiyorum hala peşimde
zaman geçtikçe daha da anlıyorlar kaybettiklerinin değerini sen böyle devam et tatlım hergün daha da güzel ol ölsün

55 gün oldu.

ya kıyamam sus o nasıl laf ölmek falan.hiç belli olmaz neyin ne olcağı ama gelmezse de bırak gitsin o üzülsün 55 gün olmuş zaten en zor zamanları tek başına aşmışsın bence artık gelse ne fayda ben ilişkiler konusunda böyle düşünüyorum kızlar biten biter araya zaman girdikten sonra tekrar başlayan ilişkiyi onaylamıyorum evet dönsün isteriz hepimiz içimiz rahatlar mutlu oluruz ama affetmek bana göre değil.

55 gün oldu.

Bende de 38 gündür sessizlike hakimdi.. Ne şekilde bitti sizimnki peki? Hata sevgilimdeydi ama bir gün olsun sesini bana yükseltmedi ve birbirimize saygısızlık yapmadık.Belki de bundan biz tam bitemedik..bilmiyorum..Ve bu süreçte ona her zaman bir işi düştüğünde fedakar ,dengeli ve olgun davrandım.

Her gün gayet özenkli ve hoş bir şekilde giyiniyorum zaten. sırf dış görünüşüme güvenmek veya buna dayanarak hareket etmek değil asla,fakat onun yokluğundan mahvolmuş-özensiz darmadağınık kalmışım sansın istemedim. Eskisi gibi hatta daha fazkla özenli oluyorum.Bu işe yarıyor açıkçası,böylece kıskanıyor da zaten.Biri ilgili davranmıştı,laf arasında bir vesileyle bunu anlayınca Ş..fsiz dedi D Her gün beni şaşırtmaya devam ediyor!

canım barışmak isteyen yok.

sonumuz yoktu zaten. barışmak için istemiyorum geri dönmesini.

barışmak gibi bir düşüncem yok.

sadece ama sadece o pişmanlıgını, o bana geri dönüşünü görmek istiyorum.

biz kavga etmeyen uyumlu bir çifttik.

her sey yolundaydı.
taki bana "sana layık değilim" diyene kadar.

bu cümleyi söyledi ve ben bu cümleyi bir erkek söylüyorsa coktan bitirmiştir ilişkiyi dedim.
sonra tartıstık ve bitti.
bana, ben hep sustum sen kendin böyle yaptın dedı. guya ben bitirmişim ilişkiyi.
neyse sonra hakaret ettım ben.
tartıştık.
ve bitti.

Olgun bir ilişki işi trajikomediye çevirip Sana layık değilim diyerek kopmaz..Hem ne demektir ki bu? Aldattıysa der vicdan yapıp..Üzerine düşmenizi istedi sanırım.Pohpohlayıp göklere çıkarmanızı..O bitirmeye bahane aramış,tak diye de kesemeyince sizin tavırlarınızı fırsat bilmiş anlaşılan..Hayırlısı olsun..

bu kadar basit oldugunu sanmıyordum ilişkimizin.

aldatma falan yok canım, askerdeyken bitti ilişkimiz..

ve askerden döndü yakın zaman önce..

bu kadar basit oldugunu sanmıyordum ilişkimizin.

aldatma falan yok canım, askerdeyken bitti ilişkimiz..

ve askerden döndü yakın zaman önce..

Askerdeyken erkeklerde tuhaflıklar oluyor nedense. Hatta ayrılıkların çoğu o dönemde oluşuyor.Erkeklerin psikolojisi değişiyor galiba.

Aynen öyle..İstemeyeni isteyecek halimiz yok :)

Ben onu istemiyorum zaten, her geçen gün daha çok soğuyorum ondan.. :)

istediğim şeyi söyledim..

hayırlısı herkes için inş.

hayırlı kandiller..

dualarda buluşalım inş. :)

beni terk eden adamı hayatta affetmem.. ama pişman olup dönmesi tabiki güzel olur..en azından egomu tatmin etmiş olurum...

pişman olupta dönemeyen erkek var mıdır acaba kızlar?

(hani yüzü yoktur belkide dönmeye, yada gurur yapıyordur vs...)

uzaklık...o gün bugündür ne benden ne ondan ses seda yok.....tek bilmek istediğim pişman olup olmadığı,bunu bi öğrensem ahh ahh...

inşAllah hepimizi görürüüz o günleri...

dönmeyen var evet.

Grimsi_ ve angel_lizzy biz ikimiz göremedik döndüklerini :31
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…