- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi akli_karisik
-
:2:çoooooooooooooooooooook güzlll canımmm sabah sabahh valla aglattın benii..yazan ellerin dert görmesin inşallah..:))(AMİN))
bebegım senınle aynı sayfaları izlioruz :) cnm benım...aglama kıyamam..allah kımseye tasıyabılecegınden fazla yük yüklemezmıs..demmkı bize çok güveniyo diyelim :)
demekkii canımmm bu aradaa ne oldu biliyo musun dün arkadaşlık isteği göndermiş...(((sence ne yapmaya çalışıyo.. (
diger sayfaya ayrıntılı yazdım yavrum.ekle ve ilgilenme tmmı..mesafenı koru..aglaklı seyler paylasma..gönderme yapma..dik dur karsındaaaa....
önemli dgl cnm benim..mutlu ol da :)tmmm bitanemmm çoook saoll..:))))
önemli dgl cnm benim..mutlu ol da :)
önemli dgl cnm benim..mutlu ol da :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .....cok içten dedim hadi bklm :):)
eşinizi eve erken getirmenin yolu
Tipik Bir Maço,tipikgüzel Bir Kadinla Evlenmiş.
-
Düğünden Sonra Adan,aşağidaki Kurallari Siralamiş
-*eğer Istersem,evde Olacağim.canim Ne Zaman Isterse.
-*bana Güçlük çikarmani,dirdir Etmeni Istemiyorum.
-*başka Türlü Söylemediğim Sürece,her Akşamiyi Bir Akşam Yemeği Istiyorum.
-*eski Arkadaşlarimla Ava,baliğa,içmeğe Veya Kart Oynamaya Gideceğim Ve Sen Karişmiyacaksin.
.........bunlar Benim Kuralarim,yorumun Varmi..?
Yeni Gelin Cevap Vermiş
-*hayir,benim Için Uygun...<
-*yanliz şunu Bilmelisin Bu Evde Sex,her Gece Saat 7'de Olacak Sen Olsanda Olmasanda....
Beğen İptal
Bu mesajı beğendiniz.
bayildim gülmekten:)))
giden gelmez boşuna beklememek gerek. bunu öğrendim :97:
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.bu da bi gelişme çok sevindim adına bu durumun sonu ne olur bilemiyorum ama benim hayatımda giden herkes geri geldi yani bence terkeden geri gelir öyle ya da böyle geliyolar bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?