Terkedenler birgün geri döner mi?

Giden dönse ne dönmese ne

çok sevsemde , dönmesine fırsat vermem

oyuncakmı bu git gel

adam akıllı kalamayan , adam akıllı gıtsın

:2:çoooooooooooooooooooook güzlll canımmm sabah sabahh valla aglattın benii..yazan ellerin dert görmesin inşallah..:))(AMİN))

bebegım senınle aynı sayfaları izlioruz :) cnm benım...aglama kıyamam..allah kımseye tasıyabılecegınden fazla yük yüklemezmıs..demmkı bize çok güveniyo diyelim :)

bebegım senınle aynı sayfaları izlioruz :) cnm benım...aglama kıyamam..allah kımseye tasıyabılecegınden fazla yük yüklemezmıs..demmkı bize çok güveniyo diyelim :)

demekkii canımmm bu aradaa ne oldu biliyo musun dün arkadaşlık isteği göndermiş...(((sence ne yapmaya çalışıyo..(

eşinizi eve erken getirmenin yolu

Tipik Bir Maço,tipikgüzel Bir Kadinla Evlenmiş.

-
Düğünden Sonra Adan,aşağidaki Kurallari Siralamiş
-*eğer Istersem,evde Olacağim.canim Ne Zaman Isterse.
-*bana Güçlük çikarmani,dirdir Etmeni Istemiyorum.
-*başka Türlü Söylemediğim Sürece,her Akşamiyi Bir Akşam Yemeği Istiyorum.
-*eski Arkadaşlarimla Ava,baliğa,içmeğe Veya Kart Oynamaya Gideceğim Ve Sen Karişmiyacaksin.
.........bunlar Benim Kuralarim,yorumun Varmi..?
Yeni Gelin Cevap Vermiş
-*hayir,benim Için Uygun...<
-*yanliz şunu Bilmelisin Bu Evde Sex,her Gece Saat 7'de Olacak Sen Olsanda Olmasanda....
Beğen İptal
Bu mesajı beğendiniz.

bayildim gülmekten:)))

_iyi bir şey olacak mı dedi
_hayır dedim;
iyi şeyler birden bire olur bu kadar bekletmez insanı

iyi bir şey olması için bazen o kadar da çok beklememek gerekiyor

Benim konumu bilenler bilir. Saçmasapan sessiz kalışlar seviyorum bile dememesi 2 ay boyunca,konuyu açtığımda cevapsız kalmalar. Acayip yorucuydu. Fakat 1 haftadır büyük değişiklikler var,işyerinde bir bahaneyle beni arıyor, sözlerinde Gülüm Bitanem,Canım demeler.. Seni özledim sözleri..birsürü şaşırmama sebep şeyler.. Yani enazından bu hale geldi ya o bile bana yeter,belki sonu gelmeyecek ama şu duruma gelmesi bile inanılmaz..Şu durumda ben de tepkisiz kalmıyorum ona(tabi sevgi sözcüklerine karşılık vermiyorum) ama soğuk davranmıyorum,aksine..fakat kendime güvenli oluşumu gösteriyorum,güzel giyinip kuşanıyorum..Canıma değsin :))

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.bu da bi gelişme çok sevindim adına bu durumun sonu ne olur bilemiyorum ama benim hayatımda giden herkes geri geldi yani bence terkeden geri gelir öyle ya da böyle geliyolar bi şekilde

Özellikle bir suçun -kabahatin olmadığı halde böyle olunca insan pişman olup dönsün istiyor. Dediğim gibi,seni seviyorum- affet veya devam edelim tarzı birşey demedi ama o sözleri bile okadar arada mesafe varken ve sus pus kalmışken sarfetmesi bana yetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…