Terkedenler birgün geri döner mi?

Onlar gidiyor. Baska amaclarin pesinde kosuyor baska hayallere kapiliyor, siz oldugunuz yerde sayip onlari mi bekliyorsunuz? Niye bekliyorsunuz ya?! Acin gozlerinizi bakin bu dunyada milyarlarca, turkiye de milyonlarca, bulundugunuz sehirde en az binlerce erkek var! Emin olun ki sevginizi hak edecek baskalari da kesin bulunur. Sizin degerinizi bilmeyen, sizi sevmeyen bi adamin arkasindan beklediginiz zamana yazik!

3 ay sonra bugün döndü..
herşeyin eskisi gibi olacagını sandı ve yanıldı..
ben onsuz daha mutluydm..
o hala kendini sevdiğimi zannederken....
resti çektim...

geri döndüğünde eski sevdiğin kişi olmayacak bu aşikar biten bitmiştir külü yangına çevirmek gereksiz birşey.

Dönmesi için birşey yaptın mı peki nasıl davrandın bende terkedildim ama 5ay oldu dönmedi sence ne yapmalıyım?

hayr aksine hiçbişey yapmadm... sadece sustum tamamen çekildim hayatından sonra o hatrladı beni...
5 ay dönmediyse bilmiorum döner mi..? ama bence sende yni hayatına alışmalısın eskisi dönse de ne kadar mutlu olabilcksin ki...
o zaten gitmeyi seçmiş canm bence seni unutanı sende unutmalısın...

Biz ayrılalı da 7 ay olacak ve ben bu süreçte hep aradım msjlar attım falan sonucunda da terslendim hep yani susmadım konuştum geri dönmedi:S artık susuyorum döner mi bilmiyorum

Biz ayrılalı da 7 ay olacak ve ben bu süreçte hep aradım msjlar attım falan sonucunda da terslendim hep yani susmadım konuştum geri dönmedi:S artık susuyorum döner mi bilmiyorum

Bende ilk zamanlarda çok üsteledim terkeden benmişim pişman olmuşum gibi aradım sordum ama o tersledi hep bende en sonunda bıraktım ne aradım ne de sordum anladım ki üstüne gitmem bir işe yaramıyor bence sende artık benim gibi sessiz kal en azından kendimize saygımızı yitirmemek için bunu yapmalıyız.Kaçan değil kovalayan olduğumuz için onlar da kaçmayı tercih ediyorlardır belki de..........

Bu bana da çok oldu. Gerçi terslemedi -hiç kötü bi sözü olmadı ama ya sessiz kaldı ya da lafı değiştirdi,anlamazdan geldi..
Çantada keklik durumuna düştüğün an ağzınla kuş tutsan kıymetin yok..

Yine sessizliklerdeyim.. yine meçhullerde..oof offf aşk,bu yıl beni tam 12den vurdun, ama vurduğun ok kan akıyor..

artık susuyorum:S kovalamıcam, beni çantada keklil olarak görmesine izin vermicem yettii artık:S çok pişman olacak çokkk

artık susuyorum:S kovalamıcam, beni çantada keklil olarak görmesine izin vermicem yettii artık:S çok pişman olacak çokkk

aynen canm seni kaybettiğini anladığı anda döner sana..
dönse de yine mutlu olacak mısınız eskisi gibi..?
bana son günlerde hergün mesaj atıyor..
buluşmakta o kadar ısrar ediyo ki..
onu kırmadan reddetmek istiyorum..
sizce nasıl yapmalıyım..?

evet dönüyo ve döndüde ama ikilemde oluyorsun hayatında başka biri var bi tarftanda o çok sevdiğin kişi geri döndü işte bundan sonrası sana bağlı gurur mu aşk mı? ve ben ne yapacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim

süründür canım bu erkekler hakediyor ya peki ne yaptın da mesajlar atıyor buluşmak istiyor? sustun mu sadece ?

aynı durumdaymışız canm.. çıkmazdaym resmen ne yapacagm hiç bilmiyorum bende.. ama bizi sevselerdi kaybtmezlerdi bizi seven kişiyle olmalıyız diye düşünüyorum ama öyle ısrar ediyor ki kafam karmakarışık.. offf..

süründür canım bu erkekler hakediyor ya peki ne yaptın da mesajlar atıyor buluşmak istiyor? sustun mu sadece ?

canm sürekli mesaj atıyor gece gündüz ve hayatmda bana gercekten deger veren seven biri var ve onu kaybetmek istemiyorum..
ben hiçbişey yapmadım kendisi ne yapıon diye gece 12 de bazen sabah atıyor.. sadece konuşalım diyor ama ben istemiyorum artk güvenmiyorum ona çünkü..
hayr susmadm olmaz dedim hala öyle diyorum ama biz birlkte büyüdük hayatmda senden başkası olmadı olmayacak diyor...
geldi ama eski ben yok artk gittiğinde öldürdü beni de.. (

Son düzenleme:
Tαm ‘unuttum’ dersin geri gelir, gülümser ve inandırır seni aşkına. Hiç kopmayacakmış gibi bağlanırsın; O yine çekip gider …

Tαm ‘unuttum’ dersin geri gelir, gülümser ve inandırır seni aşkına. Hiç kopmayacakmış gibi bağlanırsın; O yine çekip gider …

Aynen öyle.. tabiri caizse kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar.. gel-gitler.. kendi kararsılıklarına bizleri kurban vermeler.. hep aynı hikaye...

ben de tam bu ve benzeri kararlar alıyordum içten içe.. İçimden çıkarıp atacağım onu. O bensiz yapabiliyorsa, dayanıp durabiliyorsa ben neden yapamayayım. Benim için kalbi yanıp tutuşmyana duygusallık yapmayacağım artık.

ay varyaa o terkedip gidenler,sizi üzenler,ağlatanlarr köpek gibi sürünsürler,,siz süründürün onları siz oynayın onlarla birazda görsünler anyayı knyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…