- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi akli_karisik
-
3 ay sonra bugün döndü..
herşeyin eskisi gibi olacagını sandı ve yanıldı..
ben onsuz daha mutluydm..
o hala kendini sevdiğimi zannederken....
resti çektim...
Dönmesi için birşey yaptın mı peki nasıl davrandın bende terkedildim ama 5ay oldu dönmedi sence ne yapmalıyım?
hayr aksine hiçbişey yapmadm... sadece sustum tamamen çekildim hayatından sonra o hatrladı beni...
5 ay dönmediyse bilmiorum döner mi..? ama bence sende yni hayatına alışmalısın eskisi dönse de ne kadar mutlu olabilcksin ki...
o zaten gitmeyi seçmiş canm bence seni unutanı sende unutmalısın...
Biz ayrılalı da 7 ay olacak ve ben bu süreçte hep aradım msjlar attım falan sonucunda da terslendim hep yani susmadım konuştum geri dönmedi:S artık susuyorumdöner mi bilmiyorum
Bende ilk zamanlarda çok üsteledim terkeden benmişim pişman olmuşum gibi aradım sordum ama o tersledi hep bende en sonunda bıraktım ne aradım ne de sordum anladım ki üstüne gitmem bir işe yaramıyor bence sende artık benim gibi sessiz kal en azından kendimize saygımızı yitirmemek için bunu yapmalıyız.Kaçan değil kovalayan olduğumuz için onlar da kaçmayı tercih ediyorlardır belki de..........
Bende ilk zamanlarda çok üsteledim terkeden benmişim pişman olmuşum gibi aradım sordum ama o tersledi hep bende en sonunda bıraktım ne aradım ne de sordum anladım ki üstüne gitmem bir işe yaramıyor bence sende artık benim gibi sessiz kal en azından kendimize saygımızı yitirmemek için bunu yapmalıyız.Kaçan değil kovalayan olduğumuz için onlar da kaçmayı tercih ediyorlardır belki de..........
artık susuyorum:S kovalamıcam, beni çantada keklil olarak görmesine izin vermicem yettii artık:S çok pişman olacak çokkk
aynen canm seni kaybettiğini anladığı anda döner sana..
dönse de yine mutlu olacak mısınız eskisi gibi..?
bana son günlerde hergün mesaj atıyor..
buluşmakta o kadar ısrar ediyo ki..
onu kırmadan reddetmek istiyorum..
sizce nasıl yapmalıyım..?
evet dönüyo ve döndüde ama ikilemde oluyorsun hayatında başka biri var bi tarftanda o çok sevdiğin kişi geri döndü işte bundan sonrası sana bağlı gurur mu aşk mı? ve ben ne yapacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim
süründür canım bu erkekler hakediyor ya peki ne yaptın da mesajlar atıyor buluşmak istiyor? sustun mu sadece ?
Tαm ‘unuttum’ dersin geri gelir, gülümser ve inandırır seni aşkına. Hiç kopmayacakmış gibi bağlanırsın; O yine çekip gider …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?