Terkedenler birgün geri döner mi?

yine de pişmanlıklarını görmek güzel.. bunu görmeye değer ama tabi pişmanlığı bile enteres etmeyecekse..doğru,hiç dönmesine gerek yok,anlamsız :)

yine de pişmanlıklarını görmek güzel.. bunu görmeye değer ama tabi pişmanlığı bile enteres etmeyecekse..doğru,hiç dönmesine gerek yok,anlamsız :)

evet ben de pişmalığını görmek istiyorum bigün gayet güzel olur pişman olursa. benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum!

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, eğer eski aşkınızla uzun zamandır görüşmüyorsanız, aranızda neredeyse tüm iletişim bittiyse yani iş/okul/facebook/msn vs iletişiminiz kalmadıysa ama yine de kıskandırmak hayatınızda biri olduğunu onun gözüne sokmak istiyorsanız bunu nasıl başarırsınız? Çünkü arasıra dürtmek gerekiyor bu exleri, bir erkeği ininden çıkarmanın yolu başka bir erkeğin sizinle ilgilendiğini hissettirmekten geçiyor bence. Ama nasıl bunu ona gösteririz eğer görüşmüyorsak?

Belki hayatında biri vardır? Ve varsa bu hiç doğru olmaz,öyle değil mi? Önce hayatında kimse olmadığına emin olun bence.Aksi takdirde etme bulma dünyası bu malumunuz,dönüp dolaşıp kendimizi yakmayalım :)

Eğer ortak arkadaşlarınız varsa veya ortak herhangi bir tanıdığınız,ufaktan haber uçurtabilirsiniz. Diğer iletişim yolları kapalıysa en makulu bu :)

Hayatında biri olmadığını kesin olarak biliyorum.

Valla benim sevdiğim insan ben geri adım atınca hemen ileri adım atıyor. Delireceğim ya,kıymetli olmam için bu mu gerekli yani!! OOf of tam ümidi yitirmeye adapte ediyorum kendimi/kendi hayatıma dalıyorum,onu sormuyorum etmiyorum..Pat diyeyeniden ümitlendirici birşeyler yapıyor..ve sonra yine normal akışına devam..sevgili gibi olmadan..Of! Ama uslandım-akıllandım. Bu tavırlarında mana aramayacağım,yine hüsrana uğrayıp aynı filmi izleyeceğim nasılsa!

en iyisini sen bilirsn tabiki ama yine üzüleceksen pişman olacaksan neden dönüyorsn ki..?
hayrlısı olsn canm..

Dönmez!! Pisman olsa bile gururludur kapima gelmez dedigim adam, iki hafta önce ona tekrar deneyelim dedigim adam seviyorum, özlüyorum ama istemiyorum demisti bana ve dün aradi ilk defa sesi titriyordu boguk boguktu sesi icim acidi onu öyle görünce birsey oldu zannetim korktum onun bana yasatigi tüm anilari acilari unutum onun acisini yasadim yine o sesi söylediklerini hayla kulagimda cok icim acidi herseye ragmen sevdigim adami öyle görünce....Bendeki yeri eskisi gibi degil ama yinede icimde biryerlerde saklidir sevgisi...

Ögrendiklerim, duyduklarim, yasadiklarim yasatiklari aslinda ondan nefret edilecek kadar aciti icimi ama herseye ragmen yinede icim acidi iste onun o halini görünce cünkü sanki karsimda o güclü gurulu ben senden üstünüm diyen adam yoktu hic bilmedigim pisman üzgün yorgun hatta perisan biri vardi...

Dönmez mesele gurur oldunmu babasini bile dinlemeyen biriydi off icim cok acidi...

Söylediklerini hayla hayla aklimda hic cikmiyor konustugumuzdan beri ne kadar üzülmüs olsamda benim icin artik zaten bir geri dönüs mumkun degil (( cünkü hakimda hayirlisi o degil...

Gercektende kimsenin ahi kimsede kalmiyor

Son düzenleme:

Yanlis belirtmisim Dönmez dediklerimiz bile döner demek istemistim burda...gerci o beni degil ben onu birakmistim yani sözü ben atmistim...

Son düzenleme:
Slm kızlar çok fenayım sözlüm sözü attı beni artık hiç bi şekilde istemediğini söledi yüzükleri filan kargoyla at dedi gittim attım dayanamadım geri aldım bir ton laf saydı bana istemiyorum anlamıyomusun fılan yaklasık 2 aydır bi küs bi barışığız benimde çok hatalarım oldu bişeyler bozulduğunda hemen düzelsin istedim daa berbat oldu her şeyve bu yasananları ailesiyle paylaşmış sölediği kadarıyla kendini çok fena dağıtmış sinir krizleri fılan gecırmıs hastaneye fılan kaldırılmıs ole dıo... Hep o bısıylerı duzeltmek ıcın cabalarken ben acele edip herseyı mahvedıomusum oyuncak ettın artık benı ıstemıyorum senı fılan dedı cok net konutsu aılemde ıstemıo artık oğlunu bu hale getiren kızı fılan dedi cok kötü oldum elım ayagım tutmuyo resmen… Bi gün önce bişeyi beceremiosun hiçbişeyi düzeltemiosun filan die cok kızdım yüzünü bile görmek istemiorum hayatıma bakıcam fılan demıstm sinirden o da krize girmiş evde herkese sölemiş kaldıramamıs laflarımı bitti gönder herseyı dedi bu sefer ben tutustum yalvardım agladım yerlere düşürdüm resmen kendimi ama fayda etmedi artık istemıo benı aılesıde galıba arıcaktım aılesını ona da ızın vermedi gönder yüzüğü dio baksa bişiy demio napcam ben elim gitmio yerlere düştüm resmen mucize bekleyip dua ediorum sürekli napmalıyım...

Cnm bence yollama zamana bırak ama hiçbişeyde söleme msj yazman arama kafasını dinlesin.. Illa yüzük istersede ben seni seviyorum ben bitirmiyorum eğer sen bitiriyosan gel al de.

Cnm bence yollama zamana bırak ama hiçbişeyde söleme msj yazman arama kafasını dinlesin.. Illa yüzük istersede ben seni seviyorum ben bitirmiyorum eğer sen bitiriyosan gel al de.

valla cnm hersey o kadar karışıkki msj fılan attı hem beni istemeğini sölüyo hemde benle yapamadığını ben
ailesine fılan cok kızmıstım benim için sölediklerine hakkımı helal etmiorum fln demiştim kriz gecırınce gidip
bunları sölemiş şimdide dioki kabul edebilcenmi onlar edebilcekmi bilmiorum biraz öncede babam geldi bana
sordu naptınız die bi karar verin artık die bende bunu ona söledim babam bi karar istıo artık die sanki dio
bizimkiler sormuo anlaşamıoruz hala fılan dio bende dedim nasıl ıstıosan öle yap kusura bakma raatsız ettım
daa da cevap atmadı ah aptal kafam ne msj atıosun ki bırak atma yani dimi ama aptalım ben işte
dayanamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…