- Konu Sahibi akli_karisik
-
yine de pişmanlıklarını görmek güzel.. bunu görmeye değerama tabi pişmanlığı bile enteres etmeyecekse..doğru,hiç dönmesine gerek yok,anlamsız :)
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, eğer eski aşkınızla uzun zamandır görüşmüyorsanız, aranızda neredeyse tüm iletişim bittiyse yani iş/okul/facebook/msn vs iletişiminiz kalmadıysa ama yine de kıskandırmak hayatınızda biri olduğunu onun gözüne sokmak istiyorsanız bunu nasıl başarırsınız? Çünkü arasıra dürtmek gerekiyor bu exleri, bir erkeği ininden çıkarmanın yolu başka bir erkeğin sizinle ilgilendiğini hissettirmekten geçiyor bence. Ama nasıl bunu ona gösteririz eğer görüşmüyorsak?
Belki hayatında biri vardır? Ve varsa bu hiç doğru olmaz,öyle değil mi? Önce hayatında kimse olmadığına emin olun bence.Aksi takdirde etme bulma dünyası bu malumunuz,dönüp dolaşıp kendimizi yakmayalım :)
Eğer ortak arkadaşlarınız varsa veya ortak herhangi bir tanıdığınız,ufaktan haber uçurtabilirsiniz. Diğer iletişim yolları kapalıysa en makulu bu :)
seni bitirdikten sonra dönse ne olur
aynı durumdaymışız canm.. çıkmazdaym resmen ne yapacagm hiç bilmiyorum bende.. ama bizi sevselerdi kaybtmezlerdi bizi seven kişiyle olmalıyız diye düşünüyorum ama öyle ısrar ediyor ki kafam karmakarışık.. offf..
sevilmek çok güzel ama sevmek dahada güzel ben geri döneceğim şuan birlikte olduğum kişi üzülecek ama onu sürekli üzmektense sevmeyerek bi kere üzerim daha iyi , evet beni çok üzdü belki benim onu sevdiğim kadar sevmiyo ama ben seviyorum ne yapayım
Öyle bir yere geldim ki; Sıcak ve soğuk, aşk ve nefret,savaş ve barış.Üşümek ve sonra ısınmak gibi.Gitsem ayrılık olur kalsam çöl. Gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenlerde özler. Ama anladım ki; özlemden kimse ölmüyor, Ama ben ölüyorum.Nefes alamıyorum,önemsiyorum ve gitmek istiyorum.Anladım ki hasret yeni bir aşka kadar sürüyor.Sevdiklerim ve beni sevenler, Bağışlayın.Su akıyor ve ben gidiyorum.
sevilmek çok güzel ama sevmek dahada güzel ben geri döneceğim şuan birlikte olduğum kişi üzülecek ama onu sürekli üzmektense sevmeyerek bi kere üzerim daha iyi , evet beni çok üzdü belki benim onu sevdiğim kadar sevmiyo ama ben seviyorum ne yapayım
Öyle bir yere geldim ki; Sıcak ve soğuk, aşk ve nefret,savaş ve barış.Üşümek ve sonra ısınmak gibi.Gitsem ayrılık olur kalsam çöl. Gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenlerde özler. Ama anladım ki; özlemden kimse ölmüyor, Ama ben ölüyorum.Nefes alamıyorum,önemsiyorum ve gitmek istiyorum.Anladım ki hasret yeni bir aşka kadar sürüyor.Sevdiklerim ve beni sevenler, Bağışlayın.Su akıyor ve ben gidiyorum.
en iyisini sen bilirsn tabiki ama yine üzüleceksen pişman olacaksan neden dönüyorsn ki..?
hayrlısı olsn canm..
onu seviyorum çünkü onsuz olmuyo
Dönmez!! Pisman olsa bile gururludur kapima gelmez dedigim adam, iki hafta önce ona tekrar deneyelim dedigim adam seviyorum, özlüyorum ama istemiyorum demisti bana ve dün aradi ilk defa sesi titriyordu boguk boguktu sesi icim acidi onu öyle görünce birsey oldu zannetim korktum onun bana yasatigi tüm anilari acilari unutum onun acisini yasadim yine o sesi söylediklerini hayla kulagimda cok icim acidi herseye ragmen sevdigim adami öyle görünce....Bendeki yeri eskisi gibi degil ama yinede icimde biryerlerde saklidir sevgisi...
Ögrendiklerim, duyduklarim, yasadiklarim yasatiklari aslinda ondan nefret edilecek kadar aciti icimi ama herseye ragmen yinede icim acidi iste onun o halini görünce cünkü sanki karsimda o güclü gurulu ben senden üstünüm diyen adam yoktu hic bilmedigim pisman üzgün yorgun hatta perisan biri vardi...
Dönmez mesele gurur oldunmu babasini bile dinlemeyen biriydi off icim cok acidi...
Söylediklerini hayla hayla aklimda hic cikmiyor konustugumuzdan beri ne kadar üzülmüs olsamda benim icin artik zaten bir geri dönüs mumkun degil(( cünkü hakimda hayirlisi o degil...
Gercektende kimsenin ahi kimsede kalmiyor
Cnm bence yollama zamana bırak ama hiçbişeyde söleme msj yazman arama kafasını dinlesin.. Illa yüzük istersede ben seni seviyorum ben bitirmiyorum eğer sen bitiriyosan gel al de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?