Terkedenler birgün geri döner mi?

giden döner mi dönmez mi bilmem de geri dönenle işim olmaz şahsen.. üstelik hem terk edip bırakıp gidecek hemde ben onun geri dönsün diye yoluna bakıcam... dünya yuvarlak geri dönüş muhakkak da döndüğünde bulacak mı bakalım...

Eqer qercekten sewmisse emin ol napıp eder döner.) Hani bir söz war ya dönerse senindir dönmezse zaten hic senin olmamıstır.)

aynen cnm bende öle düşünüyorum msj filan da atmıorum nasıl istiosan öle yap dedim en son bi daa msj
atarsa da konuları hiç açmıcam neticeye bakalım dicem o da kesin bilemiorum emin diilim düzelirmiyiz filan
dicek çünkü ailesinin gözünde beni çok düşürdü bende aslında bilemiorum barışşak bi daa yüz yüze
gelebilirmiyim onlarla herşeyin hayırlısı bakalım pazartesi işe de başlıorum aslında bu da onu cıldırtıo yeni bi
ortama gireceğim için ama bakalım neler olacak...

canım sende qercekten sewiyorsan bi sekilde olaylar kapanır, unutulu qider. ama herqün döncek diyede bekleme hayatına bak is ortamı inan herseyi unutturuyor. Aklına bile qelmez emin ol.)

Ve zaten ne hikmetse tam ümidinizi kesip geri dönmesi ihtimalini ortadan kaldırmışken ortaya çıkıyorlar.

Ve zaten ne hikmetse tam ümidinizi kesip geri dönmesi ihtimalini ortadan kaldırmışken ortaya çıkıyorlar.

katılıyorum.) tam hayatını yoluna koyarsın '' bak unutamam demiskn onsuzda herseyin üstünden qeldim basardım onu unutabildim'' derkn bi anda kendini hatırlatır tekrar basa dönersin.)) aynı yollardan bir daha qecersin.) ama bisy wardırki hicbirsey o ilk qittiqi kadar koymaz sana artık.)

teşekkür ederim kızlar ilginiz için inanın çok ihtiyacım var önceki gün böle zar zor yine yaparız hallederiz die
dil döktüm içim eskisi gibi diil artık sana karşı dio başka bişiy demio ama arada da dedi aslında onarcak
olsan kalbimi süpriz yapıp gelirdin ben istanbuldayım o izmirde de. dedim ne bilim beni istemediğini söledin
evet zaten artık olamayız filan yaptı yine. belli dengesizlikler yaşıo sora neyse tamam düşüncem filan dedi
bekledim 1gün boyunca hep ii şeylerden bahsettim bu hiç msj filan atmıo dedim nie böle yapıosun artık
içimden gelmio naz da yapmıorum çok kırdı yaşadıklarımız bizi herkes bilio içimizi dışımızı dedi beni çevreme
rezil ettin utandırdın kimsenin yüzüne bakamıorum filan dedi sen hep böle yaparsın ben seninle olamam dedi
çok kırıldım bende dedim peki o zaman sen çevre yüzünden bizi heba ediosun boşa bahaneler üretme dedim anlaşamayız gibi 5yıl bu die kolay geçtide şimdimi geçmio tamam artık bana zorla katlanma sana inanç
veremiosam yapcak bişiy yok kendimi zorla kabul ettiremem sana kararınla mutluluklar dedim sanada dedi...
dünden beri tık yok... offf bitsin istemiorum...içim çok acıo ii mi ettim böle demekle ağlayıp sızladığımda
fayda etmemişti nasıl davransam bilmiorum bi daa msj atarmı atsa da der seni seviorum ama olmuo ben ne cevap vercem artık çok yoruldum böle demelerinden...biliorumki ailesine dediğim laf yüzünden gelmio geri
evleneceğim insan düşmemeliydi onların gözünden dio çok seviolardı seni dio sonuçta bende onları sinirle
söledim ailesi olgun olsa onu ikna edip yakma oğlum gemileri demezmiydi o o zaman böle yapmazdı diince
kızıo yok çevre umrumda diil ben seni istemiorum dio ama ben hiç inanmıorum yokmu bi yolu ya bi erkek
ailesini bu kadar düşünürmü ki bende hakkımı helal etmiorum die sinirden ve bana sölenenlerden dolayı
dedim benim onları suçlu görmem gerekirken ben düştüm öle bi duruma ailesini arıcak duruma geliorum
bazen ama ne dicemki yani suçsuzken suçlu gibi yapıp özürmü dilicem ben size böle dedim affedin ayırmayın bizi gibi ki zaten onlar bişiy olmamış gibi yapıp oğlumuz ne derse onu yaparız biz karışmayız dicekler bunlar geçmicek meselelermi allah aşkına ya...

İnan bunada alısırsın zaman bunuda unutturur sana öyle bir zamana qelirsinki ben bunamı üzülmüsüm dersin.
Unutamam edemem derken bir bakarsınki aklına bile qeimiyor.
Olmuyorsa zorlama zorla qüzellik olmaz. İcinden qelmiyorsa bırak qelmesin. Cünkü sen naparsan yap icinden qelmediqi icin ondan qüzel birsy duymasın. Kendini üzmekten baska birsey olmaz. hayırlısı böylesmis deyip qecmek lazım bazen üzmemek, üzülmemek icin..

bende terkedenlerdenim...

çok pişmanım...:85:

ama dönemem...

gururumu hiçe sayamam...

Sen terk eden tarafsan ve pişmansan neden adım atmayasın ki?

Ben terk ettiğim sevgilimle yeniden görüşmeye başladım ve adım attığım için de çok memnunum.

Sen terk eden tarafsan ve pişmansan neden adım atmayasın ki?

Ben terk ettiğim sevgilimle yeniden görüşmeye başladım ve adım attığım için de çok memnunum.

bende çok isterim barışmayı ama karşısına çıkmaya yüzüm yok... Suçlu olan benim.. Çok haklıymışım gibi onu terk eden benim... Dönsem bile o beni istemez artık... O yüzden dönemem işte..

Son düzenleme:
Dönen de çıkar elbet.Ama dönmelerin hiçbir önemi yoktur çünkü bir şey bir kere bitti mi biter.Sonraki denemeler hep boşadır,hep boşa...

ooff herşey çok zor ya bikaç gün önce buna mail olarak bi şarkı atmıştım model değmesin ellerimiz...bugün
cevap atmıs malesef bitti herşey die bende dedim zaten bende istemiorum artık sen haklısın anlaşamayız biz
dedim o da ii bak 1 günde değişmişin benim gibi düşünüosun dedi gözümü açtı sölediklerin farkına varmamı
sağladı dedim o da hayırlısı olsun dedi ıkımız ıcınde en ıısı böle dedim bu gelgitlere son noktayı koyup yolumuza bakalım dedim o da eet daa fasla ne kendimizi ne de başkalarını yıpratmayalım dedi kendine herzaman dikkat et bi daa raatsız etmem dedi seni bende saol dedim ama içim çok kötü ii mi ettim böle demekle istediğim halde istemio gibi davrandım şimdi gelceği varsa da gelmezmi acaba? bide şimdi erzuruma atandı iş bulup hiç aklına
gelmem belkide...

Bir insanın duyguları bitmişse bile adam gibi ayrılmasından yanayım.

Çocukça, kalitesizce, sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi ayrılınmasından nefret ediyorum. Bir defa başıma geldi, ve zaten değmezmiş dedim,kalbim soğudu kısa sürede.
Sizler de böyle düşünün bence. Bu kafa yapısında biri zaten ilişkiniz devam etse de gerçek bir sevgiyi yaşatamayacaktı.Öyleyse benimle/bizimle olmasının bir anlamı yok.

Terkedenler bir gün dönebilir ama nasıl bittiğine bağlı..Özellikle de çok dırdır edip bitirenlerin sevgilisi pek dönmüyor,çünkü erkek 'vay be..çok gururlu,onurlu ,dik duruşlu,güçlü biriydi,olgun biriydi' deyip dönme fikri oluşmuyor.

terk etme durumu olduysa demek ki ters giden bir şeyler var, özgür bırakmalı, ilişkiyle çok fazla oynarsan (ayrıldık, barıştık, yine ayrıldık...) zarar görür hem ilişki hem de siz yıpranırsınız, zorlamaya gelmez artık terk edince ya da edilince, herkesin artık kendi yolunu çizmesi bence daha sağlıklı olur..

püüff kızlar tam 2 gün oldu 5 yıldır ilk kez 2 gündür sessiz kalıoruz rekorumuz 1 gündü cidden bittimi acaba
hikayemi okuyup yardımcı olmanızı fikir vermenizi bekliorum kızlar lütfen...

bence giden gitmiştir artık üstelemeyin bence iş ciddiye binince çogu erkekler böle dir bence özür de dilesinz ilerde evlensenz bile konu herzaman basınıza kakılacaktr ve sürekli tazelenecektr akısına bırakın zaten sevmişsse sansınz olur benm nacizane fikrim

özür dilersenz grurunz nolcak ilerde ailesi kızım sen yapıstın oglum istemedi vsvs seyler diyebilirler ..iice düşünülmesi (ortak paydada)karar verilmesi gerek hakkınzda hayırlısı olsn canm :26:

genelde bu duyguları erkek ler yaşıyor terk ediyorllar sonra sevdiğini anlıyo büyük bi pişmanlık yaşıyo ve mutlaka bi adım atıyo yani terkedenler seviyorsa mutlaka geri dönmek isteyecektir ama tabi yapıya bağlı bir durum

Seviyorsa ne diye terk etsin? Terk eden geri dönüyorsa sevdiğinden değildir bu. Hiç inanmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…