Terkedenler birgün geri döner mi?

teşekkürler kızlar fikirleriniz için ama öle dengesiz ruh hali içindeyimki bi böle ii oldu diorum bi diorum şimdi
napcam ben o bensiz mutlumudur acaba die düşünüp kafayı yiorum kavgamızın en baş sebebi atamalarda
bnm doğuya gitmek istemememdi sora olay farklı boyutlara geçti şuan da doğu geldi zaten en son gelirim
bile demiştim ama aslında yapabılecegımı sanmıyorum aşktan gözüm kör olmuştu onu kaybetmemek için
dedim belkide herkes aya çıkıo doğudan batıya göç edio o böle bişeye beni nasıl mecbur bırakır die çok
üzülüodum sora herşey çok büyüdü olaylara aileler girince işler çok karıştı eminim ailesi diodur kariyerine bakboşver zaten istemiodu gelmeyi die kafasını yiolardır onun. o da şuan zaten kayıt işlemleriyle filan uğraşıp
beni düşünmüyodur bile heyecan ve mutluluktan aklına gelcekmiyim acaba? ailesi olgun olsa demezmi oğlum ii düşün filan yada her hafta beni arayan annesi bi kere aramazmı ya noldu nie böle oldu die güya kırgınlar bana haklı sebeplerim var benimde böle düşününce diorum ileridede bu aile bizim hep iç işlerimizde olurmu
ayrılık en iisi diorum ama içim hiç raat diil en son beni istemediği için bende seni istemiorum demiştim zaten
ama... şuan biliorum herşey onun ve ailesi için toz pembe oğullarıyla övünüyolar seviniolar destek oluolar ben umrunda bile diilim kimsenin onun en zor günlerinde ben vardım yanında şimdi mutlulğu onlar mı hakedio...
bunları düşününce çok içim acıo...msj atıcakmı acaba havadan sudan yada yuzuklerı fılan ıstemeye yada
sevıorum ama olmıcak gıbı bısıy merakla beklıorum nasıl davranırım bılemıorum...

kızlar çok kötüyüm tam 4 gün oldu hiç ses yok hiç merak etmio galiba beni erzurum oltu'yu kazandı ya beni
düşüncek hiç mi vakti yok bunun 5 yıllık ilişki bunu mu hakedio erkekler hep bölemidir kariyer hep daa mı önce gelir aşktan ağlamaktan helak oldum 4 gündür ama ne arayan var ne soran şuan onu saran yeni heyecanlar
var keyfi yerinde bense berbat durumdayım beni hiçmi düşünmüyor o kendini kurtardı ama ben ne yaparım
oralarda benim iş imkanım ne olacak hiç düşünmüyomu hiç bilmiorum nasıl yerlerdir oralar ne yapılır nasıl vakit geçer bana diodu ben sana bakarım iş kurarım filan kolaymı bunları göze almak ya siz olsanız ne yapardınız?
benim ondan vazgeçmeye gücüm yok ama o benden geçti galiba iş uğruna...

şimdi ben olayı baştan anlatayım... biz bir arkadaş vasıtasıyla yaklaşık 3 ay önce facebookta tanıştık.. 3 hafta sonra çıkmaya başladık herşey o kadar güzeldiki.. bir gün sevmiyorum diyerek ayrıldı benden... sebebini anlayamadım.. ne yapmalıyım yardım edin lütfen ..o pişmanmıdır değilmidir şuan o kadar merak ediyorumki bilemezsiniz... yardım yardımm kızlarr çok üzgünümm (

gerçekten sevmiyosa pişman değildir. ayrıca 3 haftada tanıdığın kişiyle bence sevgili olunmaz

gerçekten sevmiyosa pişman değildir. ayrıca 3 haftada tanıdığın kişiyle bence sevgili olunmaz

canım bir anda oldu herşey çıkmaya başlamamız birbirimizi sevmemiz.. güven sorunuda vardı galibaa.. anlamadım bende birden nasıl bitirdi.. facebook hesabını biliyorum.. girdiğimde garip garip şarkılar paylaşıyor.. üzüntülü şarkı tarzlarında .. kafam inan çok karışık..

4qün neki canım.) ilk baslarda tam nolduqunu anlamazsın saskınsındır zaman ilerledikce bekledikce aqırlıqı cöker umutlar tükenir artık qelmez ya dersin bitti bitirdi dersin.hersey bu kadarmıs dersin.

ben 4qün deqil tam 3ay bekledim.)

Pisman olan elbet döner.
Onu beklemekten wazqececeksin duyqularının önüne qececeksin ilk bastan böyle bir koz werirsen eline her ayrıldıqında senin dönmeni bekliyorlar haklı we ya haksız olasunlar..

canım zaten ayrıldığımız günden beri aramıyorum onu. yaklaşık 2 hafta önce bi mesaj atmıştı ona cevap verdim sen istedin ayrıldık diye.. ama ondan sonra hiç ses çıkarmadım ne aradım nede kendiliğimden mesaj attım.. sadece susup bekliyorum o kadar.. 1 ay oldu ayrılalı (

Susup bekliceksin canım baska yolu yok eqer qercekten sewmisse o döner.
Erkekler ayrılıqı, kıymetimizi biraz qec alqılıyorlar.)

Susup bekliceksin canım baska yolu yok eqer qercekten sewmisse o döner.
Erkekler ayrılıqı, kıymetimizi biraz qec alqılıyorlar.)
doğru diyosun canım... aslında anlam veremiyorum neden ayrıldıklarında anlamıyolar hemen ayrılık acısını yaşamıyolar bizler gibi... yada sevmiyorum diyip ayrılınca sonra ne oluyor akıllarındada kıymetimizi anlayıp seviyorum pişmanım diyolar... akıl sır ermiyor bunların işlerine...:)

Donse de terkeden adam hayriyla gelmez...bi kere bitti mii yol veerr baslama yine ayni hata dHa buyuk husrannn

Donse de terkeden adam hayriyla gelmez...bi kere bitti mii yol veerr baslama yine ayni hata dHa buyuk husrannn

haklısın orasıda var tabi.. ama insanın elinde deil umudu tükeninceye kadar hep dönecekmiş gibi hissediyor.. senin sorunun neydi canım merak ettim..

Yok cnm forumlara bakarkn hep gozum takiliodu bu topicee..ynecikti yorum yaptim sadcee..tabi yasanmizliklard varr sinle sen benii

Yok cnm forumlara bakarkn hep gozum takiliodu bu topicee..ynecikti yorum yaptim sadcee..tabi yasanmizliklard varr sinle sen benii

anladım canım.... şuanki tek düşüncem benim yaşadığımı oda yaşasın istiyorum.. benim ona hasret kaldığım gibi oda bana hasret kalsın... bi dönmek istese gerisi kolay süründürcemde işte.. ses yok.. (

canım bende anlamıyorum bırakıp qitmek onlar icin cok kolay bir olay cok cabuk wazqecebilirler.
Ama eqer sen herseyi yapmana raqmen qitmisse beklemekten baska yol yok.
Pismansa döner dönmezsede seni sewmemis, hak etmemis demektir üzülmeyede deqmez.)

Arkadaşlar arada benimkinin face sine giriyorum ve acıklı ve anlamlı duygusal şarkılar paylaşıyor.. dinleyince yaşadığımız durumu anlatıyor sanki şarkı... iszce bu bir işaret olabilirmi yani pişmanda yüzsüzlük yada gururundan birşeymi söyleyemiyor bana anlamadım..

tatlım bence kendine bir söz wer we qirme facesine bakma bırak naparsa yapsın böyle yaparak daha cok üzersin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…