- Konu Sahibi akli_karisik
-
şimdi ben olayı baştan anlatayım... biz bir arkadaş vasıtasıyla yaklaşık 3 ay önce facebookta tanıştık.. 3 hafta sonra çıkmaya başladık herşey o kadar güzeldiki.. bir gün sevmiyorum diyerek ayrıldı benden... sebebini anlayamadım.. ne yapmalıyım yardım edin lütfen ..o pişmanmıdır değilmidir şuan o kadar merak ediyorumki bilemezsiniz... yardım yardımm kızlarr çok üzgünümm(
gerçekten sevmiyosa pişman değildir. ayrıca 3 haftada tanıdığın kişiyle bence sevgili olunmaz
kızlar çok kötüyüm tam 4 gün oldu hiç ses yok hiç merak etmio galiba beni erzurum oltu'yu kazandı ya beni
düşüncek hiç mi vakti yok bunun 5 yıllık ilişki bunu mu hakedio erkekler hep bölemidir kariyer hep daa mı önce gelir aşktan ağlamaktan helak oldum 4 gündür ama ne arayan var ne soran şuan onu saran yeni heyecanlar
var keyfi yerinde bense berbat durumdayım beni hiçmi düşünmüyor o kendini kurtardı ama ben ne yaparım
oralarda benim iş imkanım ne olacak hiç düşünmüyomu hiç bilmiorum nasıl yerlerdir oralar ne yapılır nasıl vakit geçer bana diodu ben sana bakarım iş kurarım filan kolaymı bunları göze almak ya siz olsanız ne yapardınız?
benim ondan vazgeçmeye gücüm yok ama o benden geçti galiba iş uğruna...
şimdi ben olayı baştan anlatayım... biz bir arkadaş vasıtasıyla yaklaşık 3 ay önce facebookta tanıştık.. 3 hafta sonra çıkmaya başladık herşey o kadar güzeldiki.. bir gün sevmiyorum diyerek ayrıldı benden... sebebini anlayamadım.. ne yapmalıyım yardım edin lütfen ..o pişmanmıdır değilmidir şuan o kadar merak ediyorumki bilemezsiniz... yardım yardımm kızlarr çok üzgünümm(
4qün neki canım.) ilk baslarda tam nolduqunu anlamazsın saskınsındır zaman ilerledikce bekledikce aqırlıqı cöker umutlar tükenir artık qelmez ya dersin bitti bitirdi dersin.hersey bu kadarmıs dersin.
ben 4qün deqil tam 3ay bekledim.)
Pisman olan elbet döner.
Onu beklemekten wazqececeksin duyqularının önüne qececeksin ilk bastan böyle bir koz werirsen eline her ayrıldıqında senin dönmeni bekliyorlar haklı we ya haksız olasunlar..
canım zaten ayrıldığımız günden beri aramıyorum onu. yaklaşık 2 hafta önce bi mesaj atmıştı ona cevap verdim sen istedin ayrıldık diye.. ama ondan sonra hiç ses çıkarmadım ne aradım nede kendiliğimden mesaj attım.. sadece susup bekliyorum o kadar.. 1 ay oldu ayrılalı(
doğru diyosun canım... aslında anlam veremiyorum neden ayrıldıklarında anlamıyolar hemen ayrılık acısını yaşamıyolar bizler gibi... yada sevmiyorum diyip ayrılınca sonra ne oluyor akıllarındada kıymetimizi anlayıp seviyorum pişmanım diyolar... akıl sır ermiyor bunların işlerine...:)Susup bekliceksin canım baska yolu yok eqer qercekten sewmisse o döner.
Erkekler ayrılıqı, kıymetimizi biraz qec alqılıyorlar.)
Donse de terkeden adam hayriyla gelmez...bi kere bitti mii yol veerr baslama yine ayni hata dHa buyuk husrannn
Yok cnm forumlara bakarkn hep gozum takiliodu bu topicee..ynecikti yorum yaptim sadcee..tabi yasanmizliklard varr sinle sen benii
doğru diyosun canım... aslında anlam veremiyorum neden ayrıldıklarında anlamıyolar hemen ayrılık acısını yaşamıyolar bizler gibi... yada sevmiyorum diyip ayrılınca sonra ne oluyor akıllarındada kıymetimizi anlayıp seviyorum pişmanım diyolar... akıl sır ermiyor bunların işlerine...:)
anladım canım.... şuanki tek düşüncem benim yaşadığımı oda yaşasın istiyorum.. benim ona hasret kaldığım gibi oda bana hasret kalsın... bi dönmek istese gerisi kolay süründürcemde işte.. ses yok..(
bencede süründür canım hemen yumsama.) ins döner ya.)
öyle yapcam canım artık... saol desteğin için.. senin sorun neydi bitanem merak ettim...:)
Arkadaşlar arada benimkinin face sine giriyorum ve acıklı ve anlamlı duygusal şarkılar paylaşıyor.. dinleyince yaşadığımız durumu anlatıyor sanki şarkı... iszce bu bir işaret olabilirmi yani pişmanda yüzsüzlük yada gururundan birşeymi söyleyemiyor bana anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?