- Konu Sahibi akli_karisik
-
benim bir sorunum yok tatlım sadece eski qünler qeldi aklıma.) su an birlikteyiz zaten astık o konuları.))
ne güzel çok sevindim canım herdaim mutlu olun inşallah :)) bende sevdiğime kavuşurum inş.. bir gün senin gibi :)
bir kere vazgeçebildikten sonra isterse 456789 kere geliiiip gelip gitsin neye yarar?
aminnn canımm ins herkes icin nasıl hayırlıysa öyle olsun.)
sevince insanın elinde olmuyor canım ne yapayım.( kıymet değer bilmiyor bunlar sevgidende fedakarlıktanda anlamıyorlar.. ama iştee sevince bunları gözümüz görmüyor
kızlar ben iyi deilim bugün yaa bugün tmm 1 ay oldu ayrılalı.... ayrıldığımız gün yalvardım ayrılmayalım die ama kar etmemişti.. yinede ayrıldı... acaba arasammı sevdiğimi söylesemmi...belki kendisi cesaret edemiyodur dönmeye benden cevap bekliyodur... yada susup beklesemmi karar veremedim ben yaa ne diyosunuz sizce ne yapmalıyım...
Tabi ki de hiçbir şey yapma. Yahu seni seven adam senin yanında olurdu. Aşık erkek modeline rastlamadın mı hiç? Seniisteyen insan ne diye ayrılsın senden! Ona yalvararak malesef kendini yeterince küçük düşürmüşsün zaten. Şimdi ne diye bir daha onu sevdiğini söyleyeceksin? Bu kadar zayıf olmamalısın. Kendi kendine üzül, ağla, seni bırakan adam bilmesin onun ardından ne kadar üzüldüğünü. Değerini daha fazla düşürme.
Donmeyen cinsini bende hic tanimadm. Sen terk etsen zaten geri almaya ugrasiyorlar, onlar terk etse de 2-3 aya yine kapindalar. Tenezzul bile etmeyin basin tekmeyi gitsn
canım gerçekten öylemii.. yani ne yaşanırsa yaşansın terk ettikten sonra geri dönüyorlarmı... çünkü bana sevmiyorum artık dedi.. ve bi sözümle soğumuş benden bu soğuma konusunuda başkasına söylemiş ondan öğrendim.. geri affetmem belki ama pişman olmasını istiyorum işte her acı çeken bayan gibi..(
Ayy alemsin tatlım yaa.
Bu kadar kafana takma bunu. Seni terk eden geri gelse nolur? Ha tabi ki pişman olduğunu görmek çok hoş olur, ben de isterdim o anlamda eski sevgilimle iletişime geçmeyi ama olmayınca da olmuyor. Terk eden herkes geri döner gibi bir genelleme asla yapılamaz.Benim 2 yılı geçti ama dönmedi mesela. Bir de yaşadığın ilişkiye bağlı. Her zaman verici taraf sensen, o bir emek harcamadıysa seni zaten hiç sevmemiş demektir. Ama aniden değiştiyse de zamanla duyguları bitmiş demektir. Eğer geri gelirse de boşta kaldığı için gelecektir, sana bayıldığından değil. Sonuçta sen büyük bir yanlış yaparak ona yalvarmışsın ve şu anda onun için ceptesin zaten. Bu yüzden bence senin sevgilin yüzsüzlük yapıp geri gelir sana büyük ihtimalle. Sen onun eline ipleri vermişsin ne de olsa. Bu yüzden üzülme. Sanırım olayın iç boyutunu hiç önemsemiyorsun, sadece geri gelsin derdindesin. E o zaman merak etme. Seni terk ettiği gibi geri gelmesini de bilecektir. Senin gibi bir kızdan çekincesi olmaz.
sakın sakın yapmaaa.simdiki aklım olsa aslaaaaa yapmazdım ve ona eski güclü beni gösterirdim ve aramız daha iyi olurdu ve birgün geri gelmesi ihtimali de artardı ,hani güclü kız ayaklarıoda doğru canım haklısın... dediğin gibi aramıcam onu asla... suskun kalıp kendimi küçük düşürmücem.... o isterse pişman olursa dönemk ister zaten ne olursa olsun... saol canım bu fikir için))
Evet canım. Pişman olduğunu görmek istemekte çok çok haklısın, aynısını ben de istedim. Sadece kızların güçsüz olmalarından nefret ediyorum. Ben de çok fazla acı çekmiştim ama aynen senin gibi hiçbir adım atmadım. Ve şimdi unuttum, umrumda değil o insan. Zaman her şeye ilaç gerçekten. Benim takıldığım buna kafanı çok takıyor olman. Yanlış anlamış da olabilirim çünkü yazdıkların senin kendini hiç önemsemediğini, gururunu hiçe sayan biri olduğun izlenimini verdi bana. Ama bu mesajınla anladım ki benim tahmin ettiğim gibi vahim durumda değilsin. Her şeyin farkındasın sen de. O yüzden başka topiklere geç, oraları oku. Kafanı bu konudan uzaklaştır. Zamanla sen de düzeleceksin inşallah benim gibi.
sakın sakın yapmaaa.simdiki aklım olsa aslaaaaa yapmazdım ve ona eski güclü beni gösterirdim ve aramız daha iyi olurdu ve birgün geri gelmesi ihtimali de artardı ,hani güclü kız ayaklarıyalvardık yakardık dibinde ağladıkta ne oldu ? hicbirsey. bak ben buralarda takılıyorum avunmak icin o ne yapıyor basit kızlarla fing atıor .
üzme kendini sende canım.. dediğin gibi başlarda panik oluyor insan ister istemez yalvarıyor... ama sonradan o kadar çok pişman oluyosunki keşke yapmasaydım diyosun... o pişmanlığı bende yaşıyorum şuan işte.. keşke yalvarmasaydım.. ama iş işten geçti bikere yalvardık küçük düştük.. şimdi o kdar güçlü hissediyorumki kendimi. onun karşısına çıksam yıkılmam asla.. onlar ezilsin bizler değil...
Canım pismanlıklar seni bir yere qetirmez yaptıkların o an icin doqruydu icinden öyle yapmak qeldi, yaptın we qecti..
Gecmisi düsünme qecti bitti hani derler ya olana we ölene care olmazmıs aynı o hesap.
Asıl önemli olan su an icinde bulunduqun zaman.
Kendine bir söz wer yapacam, unutacam de we basla artık..
Onu hatırlatan herseyden uzak dur simdilik.
Cık dısarı qez, toz zaman qectikce daha az aklına qelecek emin ol..
öyle yapcam zaten canım artık.. bitirdim onu... temiz bir sayfa açıcam kendime artık... tmm seviyorum ama.. aşkından ölsemde oda dönmek istesede kararlıyım ne onu affederim nede dönerim... onu unutmakta kararlıyım söz verdim kendime artık.. gururumuz herşeyden önce gelir.. :))
Süpersn tatlım.))
Boswerrr.)
Zaman neleri unutturmuyorki bize.)
Dönsün cannımda ne kaybettiqini qörsün.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?