- Konu Sahibi akli_karisik
-
üzme kendini sende canım.. dediğin gibi başlarda panik oluyor insan ister istemez yalvarıyor... ama sonradan o kadar çok pişman oluyosunki keşke yapmasaydım diyosun... o pişmanlığı bende yaşıyorum şuan işte.. keşke yalvarmasaydım.. ama iş işten geçti bikere yalvardık küçük düştük.. şimdi o kdar güçlü hissediyorumki kendimi. onun karşısına çıksam yıkılmam asla.. onlar ezilsin bizler değil...
aynen ama bastan yapmıcaktık ,smdi benim icimde karsısına cıkıp güclü olduğumu gösterme isteği var ama bu saatten snraaaaa neye yararsa...aynı okuldayzda
evet canım herşeyin ilacı zaman... zamana bıraktım.. nasıl isterse öyle çözsün benden pas.. :)))
aynen canım sadece acı ceksin biraz istiyorumm,yani aklının bir ucundan bile gcmesi yeter ben kaybetmisim onu düsüncesi ,ama kendisi baskaaaaa kızlarla gününü gün ediyor ,takılıyor..umarım ki gelirim aklına..öyle deme balım yaa... tmm yaptık bir halt şimdide onun ceremesini çekiyoruz ama inan geç deil... tekrar yapmıcaz onların karşısında küçük düşmicez artık.. zaman geçtikçe onlarda ayrıldıklarının farkına varıp pişman olcaklar bak gör sen.. elinden geldiğince mutlu olmaya en azından mutlu görünmeye çalış... aynı okulda zor olur ama mecbursun bi yerde... oda yaptığı hatanın farkına varcaktır emin ol bende buna inanıyorum.. ama istemiyorum artık onu sadece acısını çeksin yeter....
mutlaka gelicek bitanem sen üzme o tatlı canını şuan keninde deil emin ol bi halt yapıyorum zannediyo özgürüm özgürlüğün tadını çıkarıyorum zannediyor ama yanıldığının farkında deil malesef kafasına dank edecektir mutlaka ama çok geç olucak malesef.. o zmaanda sen istemezsin içimiz rahatlar hiç olmazsa yansın derdine oda :))aynen canım sadece acı ceksin biraz istiyorumm,yani aklının bir ucundan bile gcmesi yeter ben kaybetmisim onu düsüncesi ,ama kendisi baskaaaaa kızlarla gününü gün ediyor ,takılıyor..umarım ki gelirim aklına..
owww.))) aferin arkadasım böyle qüclü ol.)
aynen canım sadece acı ceksin biraz istiyorumm,yani aklının bir ucundan bile gcmesi yeter ben kaybetmisim onu düsüncesi ,ama kendisi baskaaaaa kızlarla gününü gün ediyor ,takılıyor..umarım ki gelirim aklına..
aynen canım artık çektiğimiz acı yeter... kendini bişey zannetmesine izin vermicem artık.....
Merak etme canım sewiyorsa elbet birqün dönecek sadece erkekler ayrılıqı biraz qec alqılıyor sabret.)
Tamam canım.) Onu unuttum demek bile hatırlamaktır unutma. aklına hic qetirme artık bencede bu kadar acı yeter.)
mutlaka gelicek bitanem sen üzme o tatlı canını şuan keninde deil emin ol bi halt yapıyorum zannediyo özgürüm özgürlüğün tadını çıkarıyorum zannediyor ama yanıldığının farkında deil malesef kafasına dank edecektir mutlaka ama çok geç olucak malesef.. o zmaanda sen istemezsin içimiz rahatlar hiç olmazsa yansın derdine oda :))
Katılıyorum genelde öyle oluyor, erkeklere sonradan dankediyor.
bunuda bi çözemedik gitti.. erkekler çok farklı varlıklar yaa.. akıllarından ne geçiyosa artık... ilk günlerde ohh kurtuldum modundalar özgürüm artık sevmiyorum istemiyorum.. o ankinin yorgunluğu buda galiba.. sonra o özgürlüğünde tadını çıkardıktan sonra eee bizdenden ne ses var ne adım tabii o zaman eski günleri özlemeye başlıyolar.. daha çok özlerler:))
Ayyy Şunları Büyütmeyelim Gözümüzde..
Neresi Farklı Erkeklerin..
Hepsi Tek Model..
keşke ilerimizi görebilseydik .. o zaman herşey daha kolay olurdu :) insana hiç bitmicak gibi geliyor gerçekten ama bitiyor malesef...
Terkedenin dönmesi değil, terkedileni bıraktığı gibi bulması önemli.
Bence asıl soru, dönerse ne olur ?? bence hiç bir şey eskisi gibi olmaz, ayrılıktan dolayı bir müddet sevinç olur yeniden geldi diye ama iki tarafında fazlasıyla dikkatli olması gerekcektir..
canım olayını tam olarak bilemiyorum ama üzme kendini bence gel git akıllı belli bu malum şahıs.. hiç sesini çıkarma arama bence bırak o düşünsün anlasın hatasını... sen tetikleme aramasını bırak kendi arıcaksa arasın... süründür onu.. bide trip yapıyor yaa bütün erkekler aynıı :))slm kızlar yoktum bayadır olaylar karıştı yine 4 gün konusamayınca ben nasılsın dıe msj attım gayet iyiyim filanyaptı kesti attı beni ben yine çok üzgün tabi en yakın arkadasımda bana ii gelir die tatile gidelim filan dedi
bende msn'ime marmaris yazdım hemen gecesinde allah seni kahretsin ben burda ölüyorum sen git gez bende yapmazsam bilmem ne filan yaptı bana bende kendimi cok kötü hissettim annesini babasını filan aradım onlar siz bilirsiniz biz karışmayız yaptılar izmire geliyim süpriz yapıyım filan dedim tamam dediler sora bu duymus güya konusmalarımzı gelme istemiorum anla sevmıorum senı fılan yaptı annem cok üzüldü halime aradı sordu oğlum noluyo fılan dıe onada demıs olmuo anlasamıos fılan dıe yemeden içmeden kesildim hastanelık oldum nerdeyse ertesi gün bu kayıta gıtmıs erzuruma atandıya yol boyunca hep msj attı yalvardı tamam deneyelım die ben bu sefer ters yaptım ben gelıcektım engelledın anneme bıle benı ıstemedıgını soledın dedım olmaz artık ıstemıorum senı raat bırak benı fılan dedım yalnız kalınca aklındayım ben senın sadece dedım pekı dedı sora ızmıre dondu ve yanıltmadı benı hıc ses seda yok 2 gundur sankı en son ben yalvardım ıste haklı cıkardı benı sadece yalnızken arıo aılesıyleyken umrunda bıle dıılım bende aptal gıbı marmarıs planımı fln ıptal edıorum napcam bılmıorum kızlar bır akıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?