- Konu Sahibi akli_karisik
-
canım olayını tam olarak bilemiyorum ama üzme kendini bence gel git akıllı belli bu malum şahıs.. hiç sesini çıkarma arama bence bırak o düşünsün anlasın hatasını... sen tetikleme aramasını bırak kendi arıcaksa arasın... süründür onu.. bide trip yapıyor yaa bütün erkekler aynıı :))
eet cnm haklısın ama içim içimi yiyo o izmirde eminim gününü gün edio gayet raat aklına bile gelmiorum ama
ben burda istanbulda evdeyim ve hiç vakit geçiremiorum aptal gibi bide tatilimi iptal ettim belki barışırız yangını körüklemiyim die kendimi zor tutuyorum noldu yalnız kaldın aramıosun beni haklı çıkardın dememek için ama
eminim o zaman da dicekki sen demedinmi arama beni raat bırak die öle dedim die hiç aramzmı acaba pişman
olmamı beklio büyük ihtimal...
slm kızlar yoktum bayadır olaylar karıştı yine 4 gün konusamayınca ben nasılsın dıe msj attım gayet iyiyim filanyaptı kesti attı beni ben yine çok üzgün tabi en yakın arkadasımda bana ii gelir die tatile gidelim filan dedi
bende msn'ime marmaris yazdım hemen gecesinde allah seni kahretsin ben burda ölüyorum sen git gez bende yapmazsam bilmem ne filan yaptı bana bende kendimi cok kötü hissettim annesini babasını filan aradım onlar siz bilirsiniz biz karışmayız yaptılar izmire geliyim süpriz yapıyım filan dedim tamam dediler sora bu duymus güya konusmalarımzı gelme istemiorum anla sevmıorum senı fılan yaptı annem cok üzüldü halime aradı sordu oğlum noluyo fılan dıe onada demıs olmuo anlasamıos fılan dıe yemeden içmeden kesildim hastanelık oldum nerdeyse ertesi gün bu kayıta gıtmıs erzuruma atandıya yol boyunca hep msj attı yalvardı tamam deneyelım die ben bu sefer ters yaptım ben gelıcektım engelledın anneme bıle benı ıstemedıgını soledın dedım olmaz artık ıstemıorum senı raat bırak benı fılan dedım yalnız kalınca aklındayım ben senın sadece dedım pekı dedı sora ızmıre dondu ve yanıltmadı benı hıc ses seda yok 2 gundur sankı en son ben yalvardım ıste haklı cıkardı benı sadece yalnızken arıo aılesıyleyken umrunda bıle dıılım bende aptal gıbı marmarıs planımı fln ıptal edıorum napcam bılmıorum kızlar bır akıl...
canım biz nasıl onlardan cevap bekliyorsak arasınlar istiyorsak onlar emin ol bizden iki kat daha ilgi beklerler.. şuan sen istemedin die.. oda naaz yapıp senden bekliyordur aramanı o yüzden suskun kaldı bence sakın arama zamana bırak kafanı dağıtacak bişeyler bulmaya çalış.. sakın ama sakın arama bırak o düşünsün seni bür süre daha dayanamaz arar bence .. ama aramasada boş ver sen daha değerlisin.. :))
Kendimizi tutsak çok uzun süre aramasak, iletişim kopsa, sonra yine de ararlar mı bir gün?
ararlar. tecrübeyle sabit 3 yıl sonra arandım. telde ağlıyordu ; kendi dökülen gözyaşlarımın diyetiydi ses etmedim.
ararlar. tecrübeyle sabit 3 yıl sonra arandım. telde ağlıyordu ; kendi dökülen gözyaşlarımın diyetiydi ses etmedim.
Kendimizi tutsak çok uzun süre aramasak, iletişim kopsa, sonra yine de ararlar mı bir gün?
valla kızlar ben ne zaman akıllancam bilmiorum o gün buraya yazdıktan sora dayanamadım msj attım noldu
haklı cıkardın benı yalnız kalınca arıodun sımdı izmire geçtın ses seda yok yazdım o da demıs ıste arama
dedın aramıorum fılan yaptı sora ben yıne bak dedım unutalım artık herseyı yoruldum cok bı ole bı bole
olmaktan o da bılemıorum fılan yaptı hala nazlanıo yok nasıl unutcas o kadar sey yasandı laf solendı fılan
unutabılırmıyım bılemıorum fılan bende cok sınır oldum dedım ya ne dıosun bende bı ton laf yedım hala
kendımden o kadar tavız verıorum sucu kendımde arıorum ama beyımız hala egosunun derdınde tamam sen
cok ezıldın cok mahvoldun harcandın allah senı bolelerınden korusun by yazdım o da tamam anlasamıos by
dedi bende gıcıklığına arka arkaya by! çüzz! adios! allahaısmarladık! dedim :) o da ne dıon ya yazmıs yok bişey veda dedim :) cevap atmadı 2 gundur de ses seda yok ama ıı yazdım gıbı hıssedıorum alttan alıorum olmuo en ıısı dedım böle yapıyım bu kez kendımı tutmam lazım bakalım dayanıcakmıyım evde oldugum ıcın elım hep tele gıdıo ama artık ondan beklemem lazım bısıyler dımı son msjım ıı oldu gıbı sabredersem ararmı sızce ya??
sözlüyüz sonuçta güya 5 yıllık ilişkimiz var...
6 gün oldu ayrılalı arada konuştuk ettik fln.. beni gerçekten sevdiğini biliyorum, hala sevdiğini biliyorum. ayrılırken bile seni çok seviyorum diyerek ayrıldık, ben ayrılamadım kopamadım ondan o ayrıldı daha doğrusu.. hala bekliyorum elimde değil hala çok seviyorum. çünkü bizim bitme sebebi ne bir aldatmaydı, ne bir saygısızlık, ne bir küfür, ne bi terbiyesizlik.. beklemek çok zor ama... beklerken bişey yapmalı mı yoksa sadece dönmesini mi beklemeli buna da asla karar veremiyorum..
demiştim....... ve dün döndü şoktayım8 ay oldu gelmesin rahatım artık
Terkeden sevgili %90 geri döner. bknz. erkek arkadaşım :) Biz 3 senedir birlikteyiz 3-4 kez ayrıldık. Her defasında geri döndü. Ben bir kez ayrıldım. Yine barıştık. Artık kaderimizin bir olduğunu düşünüyoruz. Olurda ayrılırsak tekrar barışacağımızı biliyoruz diyebilirim. Bu çok kötü bişey farkındayım.. :26:
evet döner! en azından katilin olay yerine gelmesi olayı var.. sizi kesin merak edeceektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?