Terkedenler birgün geri döner mi?

eet cnm haklısın ama içim içimi yiyo o izmirde eminim gününü gün edio gayet raat aklına bile gelmiorum ama
ben burda istanbulda evdeyim ve hiç vakit geçiremiorum aptal gibi bide tatilimi iptal ettim belki barışırız yangını körüklemiyim die kendimi zor tutuyorum noldu yalnız kaldın aramıosun beni haklı çıkardın dememek için ama
eminim o zaman da dicekki sen demedinmi arama beni raat bırak die öle dedim die hiç aramzmı acaba pişman
olmamı beklio büyük ihtimal...

canım biz nasıl onlardan cevap bekliyorsak arasınlar istiyorsak onlar emin ol bizden iki kat daha ilgi beklerler.. şuan sen istemedin die.. oda naaz yapıp senden bekliyordur aramanı o yüzden suskun kaldı bence sakın arama zamana bırak kafanı dağıtacak bişeyler bulmaya çalış.. sakın ama sakın arama bırak o düşünsün seni bür süre daha dayanamaz arar bence .. ama aramasada boş ver sen daha değerlisin.. :))

Bence canım qit arkadasınla deqisiklik olur sanada biraz herseyden uzaklasmak iyi qelir.)

Kendimizi tutsak çok uzun süre aramasak, iletişim kopsa, sonra yine de ararlar mı bir gün?

Adamına bağlı birazda.. iki kez terk edildim birisi döndü geldi diğeri gitti nişanlandı birisiyle..:44:

ararlar. tecrübeyle sabit 3 yıl sonra arandım. telde ağlıyordu ; kendi dökülen gözyaşlarımın diyetiydi ses etmedim.

canım bende ayrılalı 34 gün oldu tm olarak hala tık yok.. o ayrıldı.. facede ayrıldı birde yüzsüz şey.. sonra yediremedim bunu kendime iş yerine gittim ... ama yanlıl anlaşılmasın yalvarmaya deil.. sırf o gerçek yüzünü görüp hesap sormak için.. gerçek yüzünüde görmüş oldum böylece.. gittiğim için şuan çok pişmanım ama hiç olmazsa gerçek yüzünü görmüş oldum diyip nefret ettim ondan.. ama söz söyledim kızlarr yaa... napım sinirlendim.. yanlış insanı tanımışım bi şeref... dedim gerisini siz anlayın D öylelikle bitti... amacım pişman olup dönmek istemesi ve gururumu kurtarmam.. sizce bu sözümden sonra pişman olurmu... çünkü ağır gelmiştir bir erkek için sanırım.. ama haketti D dönsün ve ben ona resti çekiyim istiyorum...

Son düzenleme:
valla kızlar ben ne zaman akıllancam bilmiorum o gün buraya yazdıktan sora dayanamadım msj attım noldu
haklı cıkardın benı yalnız kalınca arıodun sımdı izmire geçtın ses seda yok yazdım o da demıs ıste arama
dedın aramıorum fılan yaptı sora ben yıne bak dedım unutalım artık herseyı yoruldum cok bı ole bı bole
olmaktan o da bılemıorum fılan yaptı hala nazlanıo yok nasıl unutcas o kadar sey yasandı laf solendı fılan
unutabılırmıyım bılemıorum fılan bende cok sınır oldum dedım ya ne dıosun bende bı ton laf yedım hala
kendımden o kadar tavız verıorum sucu kendımde arıorum ama beyımız hala egosunun derdınde tamam sen
cok ezıldın cok mahvoldun harcandın allah senı bolelerınden korusun by yazdım o da tamam anlasamıos by
dedi bende gıcıklığına arka arkaya by! çüzz! adios! allahaısmarladık! dedim :) o da ne dıon ya yazmıs yok bişey veda dedim :) cevap atmadı 2 gundur de ses seda yok ama ıı yazdım gıbı hıssedıorum alttan alıorum olmuo en ıısı dedım böle yapıyım bu kez kendımı tutmam lazım bakalım dayanıcakmıyım evde oldugum ıcın elım hep tele gıdıo ama artık ondan beklemem lazım bısıyler dımı son msjım ıı oldu gıbı sabredersem ararmı sızce ya??
sözlüyüz sonuçta güya 5 yıllık ilişkimiz var...

Kendimizi tutsak çok uzun süre aramasak, iletişim kopsa, sonra yine de ararlar mı bir gün?

Canım sewmisse emin ol arar,bulur seni.) Sabret sakın msj atma hata ondaysa anlasın kıymetini.

Yanlıs yapıyorsun canım.
Cocuk İstemiyorum demis ister naz yapıyor olsun ister ciddi olsun tamam buraya kadar de we bir daha arama sorma.
Eqer naz yapıyorsa birqün bakar snden ses yok 2qün olur ses yok 1hafta olur artık meraklanmaya baslar we atar.

niye ayrıldınız özel değilse paylaşabilir misin?bende ayrıldım bu gece ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.çok kırılşdım ve kızgınım.

bence gezin arkadaşlarınızla,alışveriş filan yapın, bakım yapın,yürüyüş yapın kafa dağıtınn, bir şey bittiyse, hatta küçük şeylerden bttiyse daha kötü,düşünsene ortada bi sorun yokken ayrılıyosun bi de sorun olsa nolcak kimbilir :) bn 4 buçuk senelik ilişkiyi bitirdim sonunda 3 ay filan anca oldu sanırım, o ayrıldı bnim dilim varmadı söylemeye. 3 gün önce karşılaştık bi daha anladım, doğru olanı yapmışız, aşk kör ediyo onsuz olamam sanıyosun, ama olunuyo! ilişki zedelendi mi bi kere o ilişki belki bizim gibi işte yıllarca devam eder, ama artık yaralıdır,kolay incinir, güven azalır.. alışkanlıklarınıza hapsolmayın gönlünüzce yaşayınnn derim ben:87:

hee ayrıca evet geri dönerler:) hiç bişe yapma, tek yaptığın kendini mutlu etmek olsun ve kendini suçlama( ayrılık evresi 1: kendini suçlama 2: karşındakini suçlama 3: inkar etme 4: kabulleniş )

Terkeden sevgili %90 geri döner. bknz. erkek arkadaşım :) Biz 3 senedir birlikteyiz 3-4 kez ayrıldık. Her defasında geri döndü. Ben bir kez ayrıldım. Yine barıştık. Artık kaderimizin bir olduğunu düşünüyoruz. Olurda ayrılırsak tekrar barışacağımızı biliyoruz diyebilirim. Bu çok kötü bişey farkındayım.. :26:

evet döner! en azından katilin olay yerine gelmesi olayı var.. sizi kesin merak edeceektir

selam kızlar valla kac kere kendımı tuttum o hep msj attı nasılsın merak ettim fılan die bende hep ters yaptım sora raatsız ettım fılan sınırını bozdum dedı yıne ters yaptım hep hala bırbırımızı sucluorus hala olayları kapatamıo ya sınır edıo benı kız gıbı ya cok takıntılı hala onu dedın bunu yaptın dııp duruo ama artrık cok daraldım aynı seylerı konusmaktan tam 2 ay oldu ama artık emınım bence annesı yuzunden bu kadar uzatıo ana kuzusu cıktı ya galıba hala bana dıokı anneme sunu dedın bunu dedın halbukı o da bana dedı bunları konusmak ıstemıorum artık ama anlamıo nasıl davrancam bılemıorum bence annesı oğlum bu kız senı bu kadar uzuosa ıı dusun fılan dedı o da bunları göze alamıo ılerde annesı haklı cıkar dıe yani napsam nasıl davransam bılmıorum olayları acmadan duramıos ıkımızde ve ayrı sehırlerdeyıs salak bı görüşelim dese emınım bırbırımızı görünce yumusıcas ama demıo ben desem kesın naza cekcek yok ne degıscek fılan yapcak hem ole dıo hemde nasılsın dıe msj atıo 2arada kaldım nasıl davransam bılemıorum...akıl verın lutfen hıç muhatap olmasammı sadece ıım dııp gecsemmı...atlattınmı dııp duruo bıde bende dedım salgın hastalıkmı bu sorup durma fılan o da yazmıs hemen kavga edıosun hala benle anlasılan atlatmısın fılan dıo sınır edıo benı yada bi daa msj atarsa nasılsın dese bıle hıcmı cevap vermesem nasıl anlıcak bu benı kaybettıgını nasıl pişman olcak bılmıorum...

inşş döner benimkide marttta ayrılmıştık nişanlımla biz birşey demedik ama dayısı birkaç laf etmiş Rabbim inşşş ona rağmen döner de dayısınında yüzü kızarır bir şekilde krşımda görürürm nişanlım ailesii annesi babası bişi demiyo dayı laf sölüyo adi herif ama onunda kızları var edilen lafalr iftiralar gün gelir başına döner ne demişler yaptığını çekmeden ölmezsin ölmesinlerde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…