Terkedenler birgün geri döner mi?

anneside inanamiyor.. seni anlatiyordu seviyordu seni bana söylüyordu demisti..yani beni sevmedigine inanamiyrm...bence o kiz ilgi gösterdi ve yakinindaydi hemen baglandi ona.. ama böyle cabuk baglanicaksa defolsun pislik

Benimki yaklaşık 1 sene sonra pişman oldu özür diledi. Aradan o kadar zaman geçmesine rağmen. İnşallah seninki de pişman olur.

Genelde hepsi döndü...Sadece bir tane var dönmeyen..Gerçi bu ilk ayrılığımız değil.Diğerlerinde döndüğüne göre o da döndü sayılır

Bizde de neden hala havada... Umut aynı şekilde hiç yoktu, aksi halde küçücük bir umut olsaydı ben evlenmezdim en azından. Tıpkı geç gelen adalet gibi oldu ama, inanın o günlerdeki kadar mutluyum şu anda. Bizdeki bu 6 ayın neredeyse 5 ayı ağlayarak geçti neredeyse.Geçmişin acılarını hatırladıkça canımız acıyor. Öyle canı yanmış ki gözyaşlarına şahit oldum. Hayat ondan da çok şey almış ve değiştirmiş, benden de aynı şekilde. Bu sefer iki olgun insanlar olarak çıktık birbirimizin karşısına. Ancak endişelerim yok değil hala korkularım var. Bir kere güvenimi kaybettim ona karşı. Hala da irdeliyorum ki yine aynı şeyleri yaşamayalım diye. Hala bir bahane arıyorum yanlışını görebilmek için.

Ancak onun vazgeçmeye niyeti yok, biraz rüya gibi herşey . Fazla mahçup. Her ne diyorsam eyvallah ...
Ben kendi duygularımı dile getiremiyorum, bir zamanlar gözyaşlarım kan olmuşken, ardından beddualar ederken yıllar sonra karşıma çıktı tekrar bu kadar zaman sonra mı olmalıydı? Benim ona hiçbir şey veremeyeceğimi biliyor, her şeye gözü kapalı razı...

İnsanlar zaten hep elindekinin kaybedince anlar anlar ama geç olur bazen..Yaşattığı şeyler çok saçma olayın içinden kendimi çıkartıp baktığımda haklı taraflarım çok fazla sevdiğim için çoğu şeyi görmezden geldim mükafatı da terkedilmek oldu.Arkadaşlarım bana kızıyor onu unutamadığım için ama öyle çok soru var ki kafamda ve ne yazık ki hiçbir zaman cevaplarını bulamayacağım onda saklı çünkü....Çoğu zaman rüyalarımda görüyorum yaptığı haksızlığı adeta tekrar tekrar terkediliyorum umarım bana yaşattıklarını o da yaşar çaresiz umutsuz kalmak neymiş anlar.....Umarım siz de çok mutlu olursunuz daima

Ben de hep öyle düşünmüştüm, "bana çektirdiğin acıları sende yaşa, yüzün gülmesin" diye beter beddualar etmiştim, canı yanan insan Allah'tan her şeyi diliyor işte ama inanın tam tersi, biraz da sevmişseniz daha fazla canı yanıyor insanın. .

Bir tavsiye; sakın beddua etmeyin, onun çaresiz ve umutsuz olduğunu görmek "bak ahım tuttu" diye beni kesinlikle mutlu etmedi, birinin sana olan vicdani rahatsızlığı yüzünden acı çektiğini, hayatı boyunca mutlu olamadığını görmek (hele de seven insansak kalbimiz var demektir) bizi rahatlatmıyor daha da kahrediyor. İlk görüşmemizde çaresizliğini ve gözyaşlarını gördüğümde kendimi uzun süre toparlayamadım, inanamadım, anlayamadım, bir insan pişmanlığı yüzünden bu kadar uzun zaman acı çekebilir mi anlam veremedim. Hatta onun davranışlarını, anlattıkça yaşadıklarını saçma bulduğumu bile söyledim. Yıllar önce ona serzenişlerimi unutmuştum çünkü. İçinde bulunduğumuz ruh haline göre değerlendiriyoruz karşımızdakini de.
Ben acıyı şiddetli ve kısa süre yaşadım sonra kendi hayatıma baktım ancak onun acısı uzun ve ağır ağır hayatını etkilemiş. Keşke "gençlik ateşiydi geçti gitti, Allah onun da benim de yolumu açık etsin" demeyi başarabilseydim diyorum şimdi. Şunu da biliyorum ki kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.

Benim tekrar onunla olduğumu duyan yakın çevremdekilerin tepkisi sert oldu tabi. Affettiğime ve yeniden birliktelik düşündüğüme inanamadılar. Hayatın bana verdiği ders BÜYÜK KONUŞMAMAK ve BEDDUA ETMEMEK oldu.

Haklısınız beddua etmemek gerek zaten ona beddua edemem ki ne kadar çok istesemde.Fakat şu da hayatın bir gerçeği ne yaşatırsak onu yaşıyoruz rüzgar eken fırtına biçermiş...Dikkat etmek lazım bu konularda.Benim hala onu çok seven bir kalbim var beni çok kırsada hayatım boyunca farklı bir yerde olcak sanırım dönmese de pişman olmasa da biribirimizin herşeyiyiz sanırdım oysa şimdi hiçbir şeyi değiliz bu çok acı en sevdiğine bu kadar uzak olabilmek.....

'Erkekler kadına, kadınlar aşka aşık olurlarmış..'

aslında biz bizi bırakıp giden erkeği değil bize verdikleri sevgiyi ilgiyi özlüyoruz..yoksa hani demişler ya yorumlarda başka erkek mi yok ya da bu erkekler bu kadar mı kıymetli vs...değil tabi ki..ama biz onlarla yaşadığımız anları -özel hissettiğimiz anları- bize yaşattıkları güzellikleri özlüyoruz..ve ondan sonra birdaha acaba başka biriyle o uyumu tekrar yakalayamaz mıyız onun telaşına düşüyoruz..

ve ben erkekler sevmez sadece başka şeyler düşünür klişesine de inanmıyorum..eğer yoğun duygular yaşıyorsak eğer gerçekten uyumu gerçek aşkı yakaladığımıza inanmışsak, ayrıldıktan sonra bence erkek de farklı yoğunlukta da olsa acı çekiyordur..özlüyordur..gidiş gelişler yaşıyordur..

ayrıldıktan sonra iki tarafa da sihirli değnek değip hafızalarını kaybetmediklerine göre, onlar da bizi o dakika unutmuyo..

ama bazı istisnalar var..uzamış, çirkinleşmiş, laçkalaşmış ilişkiler vardır..iki taraf da yaşanacak herşeyi yaşamış tüketmiş ,saygıyı kaybetmiş,yüz göz olmuştur..ve çok uzun süredir aslında ayrılık çanları çalıyordur..bir taraf ilişkiyi beyninde kalbinde çok önceden bitirmiş ama alışkanlııklarından vazgeçemiyordur..ya da çevreden çekiniyordur..ama son dereceye gelip tahammül sınırını aşmışsa bitirir.o evreden sonra bi rahatlama nefes alam olur..tekrar dönmeyi pek düşünmez..

sizin ilişkiniz hangi gruba giriyor bi düşünün..herşeyi tükettiniz mi yarım mı kaldı? yarım kaldıysa yıllar sonra bile tamamlanır..geri döner giden ..

Dogruu.. ben ondakı sevgıyı ılgıyı çok ozluyorum mesela.. ama gıttı artık. o yok.. bana parlayan gozlerle bakan gozu ozluyorum

Dogruu.. ben ondakı sevgıyı ılgıyı çok ozluyorum mesela.. ama gıttı artık. o yok.. bana parlayan gozlerle bakan gozu ozluyorum

evet ya..sevgi en çok gözlerden anlaşılıyo değil mi..birinin seni sevip sevmediğni en çok bakışlarından anlıyosun..sonra o bakışlarda bir gün aşk göremezsen o zaman mahvoluyosun işte.:44:

evet ya..sevgi en çok gözlerden anlaşılıyo değil mi..birinin seni sevip sevmediğni en çok bakışlarından anlıyosun..sonra o bakışlarda bir gün aşk göremezsen o zaman mahvoluyosun işte.:44:

Bana bakarken gozlerı parlıyodu benımkının... ama terkettı.. ıstemıyorum dıyıp.. bı anda sılıp attı..

geri dönmesini çok istedim herşeyin yarım kaldığını göre göre çok canım yanmıştı. o kendi havasındaydı. olmaz dedim artık bi süre sonra. hayatıma gerçekten şekil vermeliyim.. baktım ben böyle daha çok mutluyum. hayatım mükemmel derecede düzene girdi. çat o zaman geri döndü geldi işte.... ona da yazık oldu bana da belki ama asla şimdiki hayatımdan vazgeçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…