- Konu Sahibi akli_karisik
-
geri dönmesini çok istedim herşeyin yarım kaldığını göre göre çok canım yanmıştı. o kendi havasındaydı. olmaz dedim artık bi süre sonra. hayatıma gerçekten şekil vermeliyim.. baktım ben böyle daha çok mutluyum. hayatım mükemmel derecede düzene girdi. çat o zaman geri döndü geldi işte.... ona da yazık oldu bana da belki ama asla şimdiki hayatımdan vazgeçmem.
Boşuna dönmelerini beklemeyin.
Dönmüyorlar.
Hem, dönecek olsalar, sevseler neden gitsinler ki?
O yüzden, siz en iyisi, beklemeyin artık gidenleri.
bizim ayrılmamız da 9 ay olacak biz çok ayrılıp barıştık her seferinde döndü ama bu kez 9 ay oldu dönermi bilmem bu 9 ay içersinde hiç bir şekilde iletişimimiz olmadı sadece ramazanda ve bayramda sürekli gizli numaralardan çağrılar geldi bir keresinde uzun çaldı açtım konuşmuyordu sadece sesimi dinliyordu ben de kapattım tabiki o mu değil mi bilmiyorum.
bizim ilişkimizde terkeden mi dönmüş oluyor bilmiyorum ama yazmak istedim. ünv bitince bikaç ay beraber olduk unvde de hoşlanırdı benden zaten. sonra ben ayrılmak ıstedım ayrıldım. aradan bı kac sene gectı karsılastık. ıkımızde degısmıstık ondakı degısmeyen tek sey benı sevmesıydı tekrar bırlıkte olmak ıstedı. kabul ettım sımdı evlılık planları içerisindeyiz.
bizim ilişkimizde terkeden mi dönmüş oluyor bilmiyorum ama yazmak istedim. ünv bitince bikaç ay beraber olduk unvde de hoşlanırdı benden zaten. sonra ben ayrılmak ıstedım ayrıldım. aradan bı kac sene gectı karsılastık. ıkımızde degısmıstık ondakı degısmeyen tek sey benı sevmesıydı tekrar bırlıkte olmak ıstedı. kabul ettım sımdı evlılık planları içerisindeyiz.
Ben de şimdi terk ettiğim sevgilimle beraber gibiyim. Geçen gün buluştuk. 2 yıl geçmişti aradan. Beni hala unutamamış ve çok sevmeye devam ediyor. Ciddi de düşünüyor üstelik.
Ama ben onunla evlenmek istemem, sevsem de aşık değilim çünkü. Yine de hayırlısı diyelim.
Sen aşık mısın bu insana peki yoksa onun aşkı mı cezbediyor seni, yani sevildiğin için mi berabersin daha çok?
ben bile başta inanamadım benden intikam mı almak istio falan düşündüm ama baktım yuzukle evlenme teklıfı ıle geldi aileler tanıştı o zaman gerçekten bazı şeylerin kader olduğunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?