Terkedenler birgün geri döner mi?

5 haftaa oldu şakaa gibi dün gibi gidiişinn 1-2 günee düzelirzz canım diyişinn bak 5 haftaa oldu nerdeeeessiiinnnnnnnnnnn ????????:gitme:

ümit vermek istemem ama bende geri dönmez zannediyodum ama dönüyomuş eski sevgilimle ayrılalı 1 ay olmuştu olmuycak bi ilişkiyki ikimizde kabul edip ayrılmıştık 1 ay sonra dayanamadığını söyledi çok acı çektiğini söyledi ve tekrar birlikte olduk çok güzel zamanlarımız geçti yani gerçekten seviyosa dönüyo

Ben daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum ama 15 ay oldu gelen yok.
Millet 2, 3 haftadan bahsediyor. sempatiksalakcinni Az sabır yaa... sempatiksalakcinni
Yalnız benimki gibi 1 yılı geçkin bir süre dönmezse umudunuzu kesersiniz artık.

Bence de 1-2 yıl oldu mu umudu kesmek gerek malesef. Bir arkadaş yukarıda erkek arkadaşının 1 ay sonra döndüğünü yazmış. Peki şunu çok merak ediyorum: İlişki yürümediği için bitmiş ama çocuk çok acı çektiğini ve dayanamadığını söyleyip dönmüş. Peki bu süreçte yani birkaç ay içinde dönene kadar erkek tarafı neler yaşıyor? Madem ilişkinin yürümediğini düşünüyor, ayrılmaya bu kadar kararlı, sonradan buna ne dank ediyor? Ayrı kalınca özlüyor mu, yoksa sevdiğini mi anlıyor? Neler oluyor ayrılık sürecinde erkeğe?

eger terkeden erkekse kadın ısrarcı ayrılmak istemedigini soyleyen hala sevdigini soyleyen cabalayan kisiyse..erkegin ayrılması kolay oluyor neden cunku o beni hala seviyor gene arar beni gibi dusunceler oluyor erkekde..ama bakıyorki zaman geciyor kadından ses seda yok bu sefer umutsuzlasıyor acaba ne yapıyordur baskasımı var hayatında vs gibi dusunuyor ve seviyorsada hala kabullenemiyor,bir bakıyor artık hayatında degil onla yaptıkları geliyor aklına kısacası ozluyor..ve aramalara o dakikadan sonra baslıyor zaten..

ben su hayatta sunu ogrendim erkeklerin uzerine dusmeyeceksiniz heran elinden kayıp gideceginizi hissettireceksiniz ve eger sizden ayrılıyorsa sizin bir hatanız olmadıgı halde aramayın pismanlıgını yasayacaktır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki uzun bir ilişkinin ardından erkek ayrılmak isterse, "artık seni eskisi gibi sevmiyorum, bu ilişkinin düzeleceğine inanmıyorum, bir daha eskisi gibi beraber olmamız imkansız, ben ayrılmaya kararlıyım" derse; ona inanır mısınız? Gerçekten sevmiyor mudur, yoksa zaman geçince sevgisi tekrar canlanır mı? Başınıza böyle bir şey gelse ne yaparsınız? Veya daha önce bu tip bir şey yaşamış, ama sonra sevgilisi tükürdüğünü yalayıp geri dönen var mı aranızda?

ortada hicbirsey yokken sen onun sevgisini tuketecek seyler yapmamısan bitmez o bittigini sanar sevgi bu kadar basit degildir o yuzden de kolay bitmez..bana gore bu soguklukdur ama bunu sevgi bitmesi olarak algılarlar..benim ablam esinden boyle bir sebeple ayrıldı ama belli bi sure gecti ve hergun arıyor soruyor..heyecanım bitti olmaz artık sevgim eskisi gibi degil sebeplerden ama kaybeden her zaman onlar is isden geciyor ve donuyorlar

Erkekler hemen kestirip atıyorlar. Sevgi o kadar kolay biten bir şey olamaz ki.

Aynen bu şekilde oldu benimki ya :S Ve o günden beri hiç konuşmadık ben de böyle düşünüp bekliyorum.Kendimi unutturmak da istemiyorum ama mesaj falan atarsam yine üstüne gitmiş olacağım=( Evet birlikte yaptıklarımızın aklına gelip özlemesi lazım..

Kızlar resmen benim yaşadıklarımı anlatıyorsunuz.Zaman geçtikçe azalan bir şey değildir sevgi bence.Eğer bu şekilde gittiyse kendi de sevmediğini sanıyordur, deneyince gerçeği görecektir diye düşünüyorum.Tükürdüğünü yalamasını bekliyorum işte..

Erkekler hemen kestirip atıyorlar. Sevgi o kadar kolay biten bir şey olamaz ki.

tabi canım olurmu.. bir cırpıda herseyi unutmak kolay olsaydı herkes unuturdu askın acısı diye birsey olmazdı..hatıralar anılar var en basta sana ne kadar acı geliyorsa simdi onları hatırlamak onada gelicektir tek basına yasamadın oda yasadı..
bir insanı hayatından cıkarmak kolaydır ama sonrasıyla basa cıkmak zordur onlar kolaya kactı zorunu nasıl basaracaklar..terkeden kisiler mutlaka birgun keske derler

senin nasıl oldu ve ne kadar gecti ayrılıgın ustunden

Kader ortaklarıyız demek ki benneyaptımki Gelişmeler oldukça paylaşalım kızlar a.s

Ben üstüne düşmedim hiç. Ayrıyken de hiç adım atmadım, hatta bitirirken de ısrarcı olmadım. Sadece birkaç soru sordum. Üzüldüğümü belli ettim tabi ister istemez. ( Ama dönmek gibi bir durum söz konusu olmadı bende. Zaten ayrı şehirdeyiz. Onun da etkisi vardır belki. Ya da gurur meselesi falan mı var ortada, onu da bilmiyorum. İstese ulaşırdı herhalde. Yapmadı, yapmıyor. Yani ben de umursamamak olayına çok katılıyorum da, olmayınca olmuyor işte. Aynı benim durumumda olduğu gibi. (

ayrılık sebepleride cok onemlidir

Önemlidir elbette. Kötü ayrılmadık biz. İyi dileklerle bitirdik. :/ Neyse artıkk... Belki bir gün yine görüşürüz belli de olmaz. (

Önemlidir elbette. Kötü ayrılmadık biz. İyi dileklerle bitirdik. :/ Neyse artıkk... Belki bir gün yine görüşürüz belli de olmaz. (

hic belli olmuyor benim 5 sene once ayrıldıgım sevgilim 4 gun once mesaj attı amacın ne dedi tabiki birlikte olmak degil dedi ama mesajlasmanın sonunda tekrar birlikte olmak istedigini soyledi:) tabi is isden geceli cok oldu

ayrılıkları iyi dileklerle bitirmeyin:) bunuda soylemeden gecemiycem

Waaooowww 5 sene demekk... :1shok:
Haklısın belirsiz bu işler. Bir şeyler olup olamayacağını kestiremiyorum bu yüzden.

Ayrılıkları iyi dileklerle bitirmeyin derken neyi kastettin? :uhm:

Waaooowww 5 sene demekk... :1shok:
Haklısın belirsiz bu işler. Bir şeyler olup olamayacağını kestiremiyorum bu yüzden.

Ayrılıkları iyi dileklerle bitirmeyin derken neyi kastettin? :uhm:

5 sene sonra arayıp iliskimizle hatırlayamadıklarımı soyledi birde

hani senden ayrılan adama umarım mutlu olursun vs gibi laflar etmeyin..hakaret edip kotu sozler soyleyinde demiyorum ama damardan soyle bir kac soz soyleyip onu uzdugunuzu anlatacak sozler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…