- 20 Şubat 2010
- 33.254
- 6.499
- 773
- Konu Sahibi akli_karisik
-
5 sene sonra arayıp iliskimizle hatırlayamadıklarımı soyledi birde
hani senden ayrılan adama umarım mutlu olursun vs gibi laflar etmeyin..hakaret edip kotu sozler soyleyinde demiyorum ama damardan soyle bir kac soz soyleyip onu uzdugunuzu anlatacak sozler olabilir
Umarım mutlu olursun demedim, diyemem de zaten. Ama ağır laflar da olmadı.
Kendine iyi bak dedik ikimiz de. Gayet saçma oldu. ://
Beni üzdüğünü anlamayacak kadar salak değildir herhalde. ://
Ama onu bunu geçtim, elde var sıfır. Bu yüzden önemi de yok.
Dediğine katılıyorum. İnsan sevdiği birinden ayrılırken çok da pozitif cümleler kuramaz, kursa da sahte olur zaten.
3 yıl olmasına 1 ay kalmıştı, durup dururken ayrılmak istedi sıkılmış benden ve hayattan.Yalvardm neler yaptım ama son bir şans verdi, ondan birkaç gün sonra verdiği şansı da bitirip terketti gitti.Bu sefer soğukkanlı kaldım, arkadaş kalmak bile istemedi.19 gün oldu.O günden beri konuşmuyoruz işte mesaj atar diye bekliyorum ama atmadı.Ben atmak istiyorum ama atacak yüzüm yok çünkü adam sıkıldım dedi gitti :S Facebook'ta görüyor beni gayet mutlu normal görünüyorum.Acaba bu şekilde devam edersem mesaj atmazsam eninde sonunda mesaj atıp falan bir şekilde adam atar mı, yoksa daha mı çok unutur beni mesaj atmalı mıyım bilemiyorum.senin nasıl oldu ve ne kadar gecti ayrılıgın ustunden
Evet kızlar haberleşelim birbirimizi ancak biz anlarız..Benimki akşam eğlenmeye çıkmış tek öğrendiğim bu, ortak arkadaşlarımıza bile sormuyorum onu çünkü sorduğumu öğrenir diye.Ben üzülür sanıyordum o eğleniyormuş ama düşündümkü sevgilisinden ayrılan bir erkeğin de ilk yapacağı şey budur, üzmeyim kendimi diyorum işte..Kader ortaklarıyız demek ki benneyaptımki Gelişmeler oldukça paylaşalım kızlar a.s
3 yıl olmasına 1 ay kalmıştı, durup dururken ayrılmak istedi sıkılmış benden ve hayattan.Yalvardm neler yaptım ama son bir şans verdi, ondan birkaç gün sonra verdiği şansı da bitirip terketti gitti.Bu sefer soğukkanlı kaldım, arkadaş kalmak bile istemedi.19 gün oldu.O günden beri konuşmuyoruz işte mesaj atar diye bekliyorum ama atmadı.Ben atmak istiyorum ama atacak yüzüm yok çünkü adam sıkıldım dedi gitti :S Facebook'ta görüyor beni gayet mutlu normal görünüyorum.Acaba bu şekilde devam edersem mesaj atmazsam eninde sonunda mesaj atıp falan bir şekilde adam atar mı, yoksa daha mı çok unutur beni mesaj atmalı mıyım bilemiyorum.
Bana da öyle geliyor işte bilmiyorum içimde 3 yılı elbet hatırlar diye düşünmenin verdiği bir rahatlık var hadi bakalım hayırlısı..benim erkek arkadasım 3 haftadan sonra geri donmustu..zamanla daha fazla ozlem olur..mesaj atma cunku atarsan oda senin ona mesaj atmanın rahatlıgıyla nede olsa beni hala dusunuyor deyip gene seni uzecek seyler soylerse ayrıldıgın ilkgunku acıyı tekrar yasarsın..gercekten seviyorsa zaten seni merak edip arayacaktır..3 yıllık bir iliski kolay kolay atılmaz bi kenara
3 yıl olmasına 1 ay kalmıştı, durup dururken ayrılmak istedi sıkılmış benden ve hayattan.Yalvardm neler yaptım ama son bir şans verdi, ondan birkaç gün sonra verdiği şansı da bitirip terketti gitti.Bu sefer soğukkanlı kaldım, arkadaş kalmak bile istemedi.19 gün oldu.O günden beri konuşmuyoruz işte mesaj atar diye bekliyorum ama atmadı.Ben atmak istiyorum ama atacak yüzüm yok çünkü adam sıkıldım dedi gitti :S Facebook'ta görüyor beni gayet mutlu normal görünüyorum.Acaba bu şekilde devam edersem mesaj atmazsam eninde sonunda mesaj atıp falan bir şekilde adam atar mı, yoksa daha mı çok unutur beni mesaj atmalı mıyım bilemiyorum.
Evet kızlar haberleşelim birbirimizi ancak biz anlarız..Benimki akşam eğlenmeye çıkmış tek öğrendiğim bu, ortak arkadaşlarımıza bile sormuyorum onu çünkü sorduğumu öğrenir diye.Ben üzülür sanıyordum o eğleniyormuş ama düşündümkü sevgilisinden ayrılan bir erkeğin de ilk yapacağı şey budur, üzmeyim kendimi diyorum işte..
Peki kızlar sizce terkedilen terkedene geri dönermi? Ama terkedenın haklı bir sebebi varsa..
Aynılar ya ben bunu öğrendim geç de olsa.Onların dosluklarına muhtaç değiliz en iyisini yapmışsın canım.Ben saf gibi onu tümden kaybetmemek adına arkadaş kalmak istemiştim ama kabul etmedi işte, iyiki kabul etmemiş şimdi merak etsin beni.Sevgileri de nasıl azalıyor bir türlü aklım almıyor ya düzene girmiş bir ilişkiden daha ne beklerler.Gezsin eğlensin bakalım bol bol, doygusal boşluğa elbet düşecektir.Mesaj atmıyorum işte inada bindi iyice benimki.İnanmıyorum yaa, aynı şeyleri yaşamışız! Benimki de bir şans verdi, ben çok ağladım ama ertesi gün o şanstan da vazgeçti ve defolup gitti. Biz arkadaş kalmayı konuştuk, hayatım boyunca ne zaman istersem dost olacağını söyledi ama ben istemem öyle dost. Biz de 1,5 haftadır ayrıyız, biz evli olduğumuz için mecburen konuşuyoruz ama boşansak sanmıyorum konuşacağımızı. Sevgisi azalmışmış, soğumuşmuş. Senin anlattıklarını yaşadım yani. Sakın arama, mesaj atma bence o arayacak eninde sonunda. Sıkıldım diyen adam aranmaz canım, boşver biraz havasını alsın sonra dönmek isteyecektir muhtemelen. Facebook'umu bile kapatmayı filan düşündüm ama özellikle yapmadım, hayatıma devam ettiğimi görsün diye. Sakın mesaj atma, en azından şimdilik bekle, 1 ay filan olsun, ondan sonra duruma göre bakarsın.
Dönebilir bence.Ben terkedildim sırf adam sıkıldı diye, ama kendi hatamı da kabul ediyorum onu sıktım diye.Bu durumda belki ben adım atsam falan diye düşünmüyorum da değil yani tekrar başlamak için.Ama yapmıyorum sabrediyorum sıkılan adama daha çok erken bu tür şeyler için.Peki kızlar sizce terkedilen terkedene geri dönermi? Ama terkedenın haklı bir sebebi varsa..
Kızlar neredesiniz, ben birşeyler yazmanızı bekliyorum a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?