Terkedenler birgün geri döner mi?

Umarım mutlu olursun demedim, diyemem de zaten. Ama ağır laflar da olmadı.
Kendine iyi bak dedik ikimiz de. Gayet saçma oldu. ://
Beni üzdüğünü anlamayacak kadar salak değildir herhalde. ://
Ama onu bunu geçtim, elde var sıfır. Bu yüzden önemi de yok.

Dediğine katılıyorum. İnsan sevdiği birinden ayrılırken çok da pozitif cümleler kuramaz, kursa da sahte olur zaten.

ben bişiler deyip telefonu surata kapatma tarafdarıyım:) zaten o anda iyi sozler gelmiyor benim aklıma boyle yakacak icini cumleler o anda olmasada aklına geldikce zaten kotu olmasına yeter hatırladıkca vicdanı sızlar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemiyorum vicdanı sızlar mı sızlamaz mı. Ama benim için üzülmesini istemiyorum, kendimi kötü hissederim o zaman. Güçlü bir kızım ben, o olmasa da olur imajıyla hatırlasın beni isterim. ( Beni zayıf görmesin, hala beni düşünüyordur gibi bir şeyi geçirmesin aklından. Çok gururluyum. Böyle şeylere tahammülüm yok. Karşıma çıksa onu hiç umursamıyor gibi davranıp, çok neşeli bir hal içinde olabilirim mesela. Çok mutlu bir ifadeyle dolanırım ama yalnız kalınca ağlamaktan bitkin düşebilirim. Böyle yani. Onu özlediğimi bile hissetmesin, artık unuttum, bitti gitti diye düşünsün; ki böyle olursa da dönme ihtimali hiç kalmaz o da ayrı mesele. Aklından neler geçtiğini tahmin edemiyorum malesef. Olacağı varsa olacaktır. Önüme bakarım ben. Yapacağım bir şey yok. Eğer gelecekse de bu vicdan azabından olmasın. Allah korusun. Onu mutlu ettiğimi hatırlayıp gelsin, beni özlediğini hissettiği için gelsin vs. Tabi çok geç olmadan olursa iyi olacak. sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle erkekler dengesiz ve duygularını bizim kadar tartmayı beceremeyen varlıklar oldukları için terkedip sonra geri dönmek istiyorlar. Ama bunu ne zaman yapıyorlar biliyor musunuz? Siz onu umursayıp ağlarken, Allahım geri dönsün diye üzülürken, siz sürekli onu düşünürken dönmüyorlar. Ama ne zaman ki, siz son göz yaşınızı silip onu kafanızdan tamamen çıkardığınızda, artık onu hiç düşünmediğinizde, hayatınıza devam ettiğinizde ve hatta hayatınıza yeni bir insan girdiğinde geri dönmek istiyorlar. Bir şekilde siz onsuz da tekrar mutlu olmaya başladığınızda bunu farkediyorlar ve tekrar hayatınıza girmek istiyorlar. Acımasız olun siz de, tıpkı onlar gibi...

senin nasıl oldu ve ne kadar gecti ayrılıgın ustunden
3 yıl olmasına 1 ay kalmıştı, durup dururken ayrılmak istedi sıkılmış benden ve hayattan.Yalvardm neler yaptım ama son bir şans verdi, ondan birkaç gün sonra verdiği şansı da bitirip terketti gitti.Bu sefer soğukkanlı kaldım, arkadaş kalmak bile istemedi.19 gün oldu.O günden beri konuşmuyoruz işte mesaj atar diye bekliyorum ama atmadı.Ben atmak istiyorum ama atacak yüzüm yok çünkü adam sıkıldım dedi gitti :S Facebook'ta görüyor beni gayet mutlu normal görünüyorum.Acaba bu şekilde devam edersem mesaj atmazsam eninde sonunda mesaj atıp falan bir şekilde adam atar mı, yoksa daha mı çok unutur beni mesaj atmalı mıyım bilemiyorum.

Kader ortaklarıyız demek ki benneyaptımki Gelişmeler oldukça paylaşalım kızlar a.s
Evet kızlar haberleşelim birbirimizi ancak biz anlarız..Benimki akşam eğlenmeye çıkmış tek öğrendiğim bu, ortak arkadaşlarımıza bile sormuyorum onu çünkü sorduğumu öğrenir diye.Ben üzülür sanıyordum o eğleniyormuş ama düşündümkü sevgilisinden ayrılan bir erkeğin de ilk yapacağı şey budur, üzmeyim kendimi diyorum işte..

benim erkek arkadasım 3 haftadan sonra geri donmustu..zamanla daha fazla ozlem olur..mesaj atma cunku atarsan oda senin ona mesaj atmanın rahatlıgıyla nede olsa beni hala dusunuyor deyip gene seni uzecek seyler soylerse ayrıldıgın ilkgunku acıyı tekrar yasarsın..gercekten seviyorsa zaten seni merak edip arayacaktır..3 yıllık bir iliski kolay kolay atılmaz bi kenara

Bana da öyle geliyor işte bilmiyorum içimde 3 yılı elbet hatırlar diye düşünmenin verdiği bir rahatlık var hadi bakalım hayırlısı..
Seninki dönmüş canım ne oldu barıştınız mı senin hikayeni biraz okumuştum.

ah ah ben terkedilmedim terkettim ama sabrım kalmamıştı
görüşücektik belki yeniden birlikte olma gibi durumu vardı ama oda yok artık
mesaj attım kızgınlıımı belirtmek için ama tesadüf şu ki kardeşine bir şey olmuş
resmen bana haketmediğim sözler söyledi sanki ben onun o durumda olduğunu
biliyordum da bilerek yaptım..sırf onu sevdiğm için özür diledim birde hastalık bu diye
o söylediği sözler karşısında haklısın geçmiş olsun dedim.ama cvp yok
bende zaten bir şey yapamıyorum yerin dibine soksaydı daha iyi
onun yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum bir daha o sözler karşısında bana bu kadar koydu
zaten konu açmıştım aşk hikayelerimiz dertlermiz bölümüne sizce ben mi hatalıyım?
diye herkez beni haklı buldu...aslına bakarsınız haklı haksızlık değil konu
ben onunla her şeyimi paylaşırdım ayrı bile olsak sanki ayrılmamışız gibiydik
morelim bozuk olduğunda aklıma ilk o gelirdi..ama onun öyle değilmiş
sadece benmişim böyle hisseten...sırf sevdiğim görebilmek dakikalar saatler zor geiyorken
sorf bu yüzden kızdım sadece iş olduğunu düşündüm ama anlayışsıızın teki oldum
yazıklar olsunmuş bana birde üstüne tüh sana ne diyim ki
ben zaten böyle kardeşinin o durumuda olduğunu bilseydim onu sıkarmıyım
akisne destek olmaya çalışırdım elimden ne geliyorsa yapardım
ama bana ihtiyacı yokmuş en acısıda bu zaten:gitme:

İnanmıyorum yaa, aynı şeyleri yaşamışız! Benimki de bir şans verdi, ben çok ağladım ama ertesi gün o şanstan da vazgeçti ve defolup gitti. Biz arkadaş kalmayı konuştuk, hayatım boyunca ne zaman istersem dost olacağını söyledi ama ben istemem öyle dost. Biz de 1,5 haftadır ayrıyız, biz evli olduğumuz için mecburen konuşuyoruz ama boşansak sanmıyorum konuşacağımızı. Sevgisi azalmışmış, soğumuşmuş. Senin anlattıklarını yaşadım yani. Sakın arama, mesaj atma bence o arayacak eninde sonunda. Sıkıldım diyen adam aranmaz canım, boşver biraz havasını alsın sonra dönmek isteyecektir muhtemelen. Facebook'umu bile kapatmayı filan düşündüm ama özellikle yapmadım, hayatıma devam ettiğimi görsün diye. Sakın mesaj atma, en azından şimdilik bekle, 1 ay filan olsun, ondan sonra duruma göre bakarsın.

Evet canım erkekler biraz farklı. Biz ağlarız, içimize kapanırız ama onlar içleri kan ağlasa da o kadar belli etmezler, erkek arkadaşlarına bile pek anlatmazlar. Sakın dolaşıp gezmesine filan üzülme, o şimdi eğlense de takmıyormuş gibi yapsa da seni düşünüyordur, üzülüyordur, sevmediğini sıkıldığını söylemiş ama kesinlikle seni özlüyordur. 3 yıl bu ya dile kolay, insan öyle unutamaz. Ama tekrar yazıyorum bak sakın arama, mesaj atma. Ben de eşimi hiç arayıp sormuyorum artık. Ne hali varsa görsün diyorum, istediği kadar gezsin dolaşsın eminim üzülüyordur aklından çıkmıyordur. Bence senin sevgilin kesin arayacak, dönmek isteyecektir. Bir gelişme filan olursa da konuşalım burada, destek olalım birbirimize. Tut kendini rapunzel'cim, arama onu.

Son düzenleme:
benim boyle durumlar icin cevremdede ornek cok bosanmanın ardından da bir erkegin neler yasadıgını az cok gordum o yuzden vicdanınız rahat olsun..terkedenler degerini bilmeyenler birgun pisman olup donerler:umursamaz:

Aynılar ya ben bunu öğrendim geç de olsa.Onların dosluklarına muhtaç değiliz en iyisini yapmışsın canım.Ben saf gibi onu tümden kaybetmemek adına arkadaş kalmak istemiştim ama kabul etmedi işte, iyiki kabul etmemiş şimdi merak etsin beni.Sevgileri de nasıl azalıyor bir türlü aklım almıyor ya düzene girmiş bir ilişkiden daha ne beklerler.Gezsin eğlensin bakalım bol bol, doygusal boşluğa elbet düşecektir.Mesaj atmıyorum işte inada bindi iyice benimki.

Peki kızlar sizce terkedilen terkedene geri dönermi? Ama terkedenın haklı bir sebebi varsa..
Dönebilir bence.Ben terkedildim sırf adam sıkıldı diye, ama kendi hatamı da kabul ediyorum onu sıktım diye.Bu durumda belki ben adım atsam falan diye düşünmüyorum da değil yani tekrar başlamak için.Ama yapmıyorum sabrediyorum sıkılan adama daha çok erken bu tür şeyler için.
Senin sebebine bağlı olarak dönebilir.Ama ben kadın olarak düşünüyorum erkekler malesef bu kadar ince düşünmüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…