Terkedenler birgün geri döner mi?

büyük konuşma hayatım,bende böyle derdim gerçekten aşık olmadan önce ama affediliyo.benimki bana neler neler yaptıda yine affettim.onun için değil sadece kendim için ama kendimi mutlu etmek için,düşündüm,o olmadığında daha mutsuzdum hayata küsmüştüm depresyondaydım resmen.niye kendime bu eziyeti yapim dedim azcık burnunu sürttükten sonra affettim.ama şuda bi gerçekki yine yine yapıyolar aynı hataları tarih tekerrürden ibaretmiş:)))

Evet evet tekrar başlamak için önce olayların biraz soğuması lazım. Erkek arkadaşın biraz sensiz kalsın, kafasını toplasın, bence dönecek. Baktın aramadı gerekirse ararsın da, ama biraz daha beklemelisin.

genelde dönmez
zaten gönülden bir uzaklık oluşmuş
görmemek ayrı kalmak daha da bi ayrılık getirir
unutur insanlar nankördürler

ama bazen de hayat süprizleriyle çıkar karşımıza ya hiç belli olmuyor ne olacağı :1closedeyes:

Kısaca hikayemi anlatayım kızlar... Ben eşimi sıkıp bunalttım biraz, çok üstüne düştüm, hep ilgi bekledim. Bunlar benim hatalarım. Bana dedi ki "bana biraz zaman ver, bu kadar üstüme düşme, ben seni seviyorum ama yapı olarak gösteremiyorum." vs vs. Ben kendimi tutamadım, eleştirdim, ayrılmak istedim sürekli, eşyalarımı topladım, hep koştu arkamdan bana gitmeyeyim diye ağladı hatta bir kere bayılmış taklidi yaptı sırf gitmeyeyim diye. Sonra... 1,5 hafta önce "artık dayanamıyorum, senin davranışların sürekli ilgi beklemen bendeki sevgiyi azalttı, soğudum ve artık birlikte olmamız imkansız" dedi, çekip gitti ailesinin yanına. Ben ağladım yalvardım ama dinlemedi. Şimdi geri çektim kendimi aramıyorum sormuyorum ama büyük ihtimalle bitecek gibi geliyor, boşanma işlemlerine başlıyoruz yakında. Düşünüyorum acaba gerçekten sevmiyor mu, yoksa hala eskisi kadar çok seviyor ama kafasını mı dinlemek istiyor diye. O kadar kafam karışık ki, ne yapsam bilemedim. Döner mi yoksa biter mi, siz ne diyorsunuz?

kafasını dinlemek istiyor

sen davranışlarını değiştirirsen ve bunu ona hissettirirsen düzeldiğine kesin kanaat getirirse geri döner

adamı fazla mı bunalttın acaba
canım üzüldüm umarım yoluna girer herşeyy.. :çok üzgünüm: a.s. :Saruboceq:

Bunalttım epey bir, eşim zaten yapı olarak çok sıcak ve romantik bir adam değildi ben aptalca davrandım hep onu değiştirmeye çalıştım. Çok ağladım, çok tartıştık, sürekli ayrılık konularını açtım ki en büyük hatam da buydu. Çok kıskançlık yaptım. Tabi onun da yanlışları oldu ama şimdi onlardan bahsetmiyorum. Şimdi diyorum ki acaba gerçekten onun sevgisi kaybettim mi? Biz birbirimize çok aşık olarak evlendik, evlenmeden önce çok mutluyduk, hep üstüme titrerdi. Ama son aylarımız çok kötü geçti ve sonuçta terkedildim. Zamanında hep ben terketmek istedim beni çok durdurdu, şimdi benim yapamadığımı o yaptı ve gitti. Çok mutsuzum ama üzülmemeye çalışıyorum. 1,5 haftadır hep kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum. Boşanma konusunda da bir adım atmıyor, kendi konumda yazdım, en son birkaç gün önce eve geldi, boşanma işlemlerini konuşurken ağlamaya başladı, ben de ağladım ve "ben çok kötü hissediyorum, daha sonra konuşalım" dedi ve gitti. Ben de dağılmış durumda kalakaldım. Ayrılmaya hala kararlı ama oturup bunu konuşamıyoruz. Karar vermek zorunda kaldım, ay başında boşanma davası açacağım. Çünkü arada kaldım, bu herşeyden daha kötü. Artık ne olacaksa olsun diyorum ama bir yandan ben onu hala seviyorum ve onun beni artık sevmediğini düşünmeye dayanamıyorum. Onu arayamamak, onu görememek çok zor geliyor ama o neler hissediyor bilemiyorum. Durum bu bende.

döner niye dönmesin aradığını bulamamıssa kendine daha iyi bir hayat yaratamamıssa boşlugaa düşmüşse terkettiği kişiyi hazır asker gibi herzaman kabul eden kul köpek gibi gördüyse döner.niye dönmesin.eşeğin bol oldugu yerde semer vuran cok olur.insan kendini aldatmamalı dönse neye yarar ki bence..ama uygulamada insan kendine hakim olamıyor ayrı malesef

bir evlilik danısmanına gitmeye ikna etsen..yada zaman istesen bosanma islemlerine baslamadan bir sure zaman verelim birbirimşze de cunku burda karsı tarafın sucu degil sadece olanlar seninde payın olmus aman zaten kotuydu bosver denecek bir evlilik degilmis

Yok canım, gitmez eşim, çünkü ayrılmak istediğini söylüyor. Bu evliliğin yürüyeceğine dair bütün inancını kaybettiğini, yorulduğunu, artık çaba göstermeyeceğini söylüyor. Beni artık eskisi kadar sevmiyormuşmuş. Düzeleceğine inanmadığı için danışmana da gitmez.

zaten duzelcegine inanmadıgın zaman gidersin doktora ve yol gosterir duzeltirsin sıkılmıs bunalmıs suan kotumser olması cok normal..zamana bırak bosanma davası acmadı henuz dedin sanırım belkide kafasını dinliyordur su aralar

Böyle saçma bi sebepten ayrılık boşan mı mı olurmuşşş klava:klava: :mymeka: ohaoldumsmile

nickin hri mata hariden mi yazını yeni gördüm canım...çok zor bir dönem sevgiliyken bile ölüp diriliyoruz evlilik biyerde...iyi düşünün cıkarken baskada evlilikte yüzgöz olmak cok yorucu bişey...hem sevgi varsa bitmez..aglayıp kötü olan adam sevmez olur mu hiç kolay mı o kadar eğer sen kendinden eminsen sahip cık sevginize bence keskeler cok daha fazla can yakar

Ben de bitirmek istemiyorum ama eşim kesinlikle düzeltmeyi kabul etmiyor. Böyle bir durumda ben daha ne yapayım ki? İçim kan ağlaya ağlaya bitişe doğru ilerliyoruz işte. Yapabileceğim ne var ki benim? senağlama

Ben de bitirmek istemiyorum ama eşim kesinlikle düzeltmeyi kabul etmiyor. Böyle bir durumda ben daha ne yapayım ki? İçim kan ağlaya ağlaya bitişe doğru ilerliyoruz işte. Yapabileceğim ne var ki benim? senağlama

Yapabilecegn hiç birşey yok mu?
yuva kolay mı kuruluyor yapmayın yaaa valla eyvahedigeldismile :mymeka: biraz ayrı kalın belki o zaman seni özler falan işteee hemen boşanmak da neyinm nesiii yasakkelime

senide anlıyorum elimden geleni yaptım istemiyor diyorsun haklısın aslında ama adımı sen atma madem bosanmak istiyor gitsin davayı o acsın.. bence ozaman tanıyor evlilige

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…