- Konu Sahibi akli_karisik
-
Dönebilir bence.Ben terkedildim sırf adam sıkıldı diye, ama kendi hatamı da kabul ediyorum onu sıktım diye.Bu durumda belki ben adım atsam falan diye düşünmüyorum da değil yani tekrar başlamak için.Ama yapmıyorum sabrediyorum sıkılan adama daha çok erken bu tür şeyler için.
Senin sebebine bağlı olarak dönebilir.Ama ben kadın olarak düşünüyorum erkekler malesef bu kadar ince düşünmüyorlar.
burdayız canımmm sende bir gelişme var mı?herkez içini döküyor sende dök...
döner ama senin hal ve hareketlerine baglıı
Peki canım, ne gibi hal ve hareketler içine girmeliyiz? Mesela hiç arayıp sormamak gibi mi? Ne yapmak gerek bu durumda?
Kısaca hikayemi anlatayım kızlar... Ben eşimi sıkıp bunalttım biraz, çok üstüne düştüm, hep ilgi bekledim. Bunlar benim hatalarım. Bana dedi ki "bana biraz zaman ver, bu kadar üstüme düşme, ben seni seviyorum ama yapı olarak gösteremiyorum." vs vs. Ben kendimi tutamadım, eleştirdim, ayrılmak istedim sürekli, eşyalarımı topladım, hep koştu arkamdan bana gitmeyeyim diye ağladı hatta bir kere bayılmış taklidi yaptı sırf gitmeyeyim diye. Sonra... 1,5 hafta önce "artık dayanamıyorum, senin davranışların sürekli ilgi beklemen bendeki sevgiyi azalttı, soğudum ve artık birlikte olmamız imkansız" dedi, çekip gitti ailesinin yanına. Ben ağladım yalvardım ama dinlemedi. Şimdi geri çektim kendimi aramıyorum sormuyorum ama büyük ihtimalle bitecek gibi geliyor, boşanma işlemlerine başlıyoruz yakında. Düşünüyorum acaba gerçekten sevmiyor mu, yoksa hala eskisi kadar çok seviyor ama kafasını mı dinlemek istiyor diye. O kadar kafam karışık ki, ne yapsam bilemedim. Döner mi yoksa biter mi, siz ne diyorsunuz?
Bunalttım epey bir, eşim zaten yapı olarak çok sıcak ve romantik bir adam değildi ben aptalca davrandım hep onu değiştirmeye çalıştım. Çok ağladım, çok tartıştık, sürekli ayrılık konularını açtım ki en büyük hatam da buydu. Çok kıskançlık yaptım. Tabi onun da yanlışları oldu ama şimdi onlardan bahsetmiyorum. Şimdi diyorum ki acaba gerçekten onun sevgisi kaybettim mi? Biz birbirimize çok aşık olarak evlendik, evlenmeden önce çok mutluyduk, hep üstüme titrerdi. Ama son aylarımız çok kötü geçti ve sonuçta terkedildim. Zamanında hep ben terketmek istedim beni çok durdurdu, şimdi benim yapamadığımı o yaptı ve gitti. Çok mutsuzum ama üzülmemeye çalışıyorum. 1,5 haftadır hep kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum. Boşanma konusunda da bir adım atmıyor, kendi konumda yazdım, en son birkaç gün önce eve geldi, boşanma işlemlerini konuşurken ağlamaya başladı, ben de ağladım ve "ben çok kötü hissediyorum, daha sonra konuşalım" dedi ve gitti. Ben de dağılmış durumda kalakaldım. Ayrılmaya hala kararlı ama oturup bunu konuşamıyoruz. Karar vermek zorunda kaldım, ay başında boşanma davası açacağım. Çünkü arada kaldım, bu herşeyden daha kötü. Artık ne olacaksa olsun diyorum ama bir yandan ben onu hala seviyorum ve onun beni artık sevmediğini düşünmeye dayanamıyorum. Onu arayamamak, onu görememek çok zor geliyor ama o neler hissediyor bilemiyorum. Durum bu bende.
Yok canım, gitmez eşim, çünkü ayrılmak istediğini söylüyor. Bu evliliğin yürüyeceğine dair bütün inancını kaybettiğini, yorulduğunu, artık çaba göstermeyeceğini söylüyor. Beni artık eskisi kadar sevmiyormuşmuş. Düzeleceğine inanmadığı için danışmana da gitmez.
Yok canım, gitmez eşim, çünkü ayrılmak istediğini söylüyor. Bu evliliğin yürüyeceğine dair bütün inancını kaybettiğini, yorulduğunu, artık çaba göstermeyeceğini söylüyor. Beni artık eskisi kadar sevmiyormuşmuş. Düzeleceğine inanmadığı için danışmana da gitmez.
Ben de bitirmek istemiyorum ama eşim kesinlikle düzeltmeyi kabul etmiyor. Böyle bir durumda ben daha ne yapayım ki? İçim kan ağlaya ağlaya bitişe doğru ilerliyoruz işte. Yapabileceğim ne var ki benim? senağlama
Ben de bitirmek istemiyorum ama eşim kesinlikle düzeltmeyi kabul etmiyor. Böyle bir durumda ben daha ne yapayım ki? İçim kan ağlaya ağlaya bitişe doğru ilerliyoruz işte. Yapabileceğim ne var ki benim? senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?