P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Princess
-
canımm çok zor bir durum,
hernekadar ağır şeyler söylemiş olsanda
telafi etmek ıcın cabalamıssın we ağlamışsın bile..
sen bunu haketmedin..
ama sundanda eminimki..
seni istemeyeni,seni aldatanı sen hıc ısteeme..
umursamaz tavırlarda bulun bu onu delirtecektir.
en buyuk ceza olacakdır eğer gerçekden sevıyorsa..
intikam almayıda hiç düşünme..
allahın adaletine bırak..a.s.
o cici çocukla tanıştığını mutlu olduğunu aşık olduğunu duyması bile bir intikam olur
seni anlamadığımı sanma anlıyorum ama diyorum ki yüreğini kolay kolay soğutmaz intikam
ha o geri dönsün de ben artık seni sevmiyorum istemiyorum diyeyim diye düşünüyosan tamam
ama o diğer intikam planı boş,kof sana söyleyim ben
canımm böyle planlar yapılıyo :)
hemde 6 da...
sence ne kadar sağlıklı..
Bırak bence kendi yaptıgının acısını kendisi çeksin..
bu da etkili olmaz çünkü sen çaba sarfetmiş olacaksın geri dönmesi için
sen çaba sarfetmeden dönmeli ve sen o zaman seni istemiyorum sevmiyorum dediğin zaman gerçek intikam olur
ki bu adamın konuşmalarından bir ayrılık eşiğinde oldukları anlaşılıyor
uzun zaman seninle msn den irtibat kuramayınca daha da kurt düşecek içine
ha ama o zaman akadar hayatına biri girerse senin O nu sevmediğini söylemene bile gerek kalmaz
bence engelini kaldırma ve bekle bakalım zaman neler gösterecek
kimsenin söyleyemediğini ben söylemek istiyorum kendine bile itiraf edemiyorsundur belki ama sen terk edildin bu olayı bu kadar büyütme bence intikam felan da alma seni gerçekten seviyorsa bekle eminimki dönecektir de ama sakın intikam alma gözünden düşersin eğer akıllı bir bayansan kendine de güveniyorsan intikam alırsan kaybetmeye mahkumsün ama bence biraz zamana bırak herşeyi olurmu arkadaşım yazını takip ediyorum iyi günler
bence sevgisine güvenip adamın sabrının son damlasına kadar tüketmişsin adamı..onunda artık sana sabrı kalmamış ve kendin tüketmişsin adamın içindeki duyguları..nasıl olsa beni bırakamaz deyip üzerine gittikçe gitmişsin...doğru bu yazdıklarım değilmiii??,
o halde sende artık arama onu demekki bitmiş bi şeyler yoksa sana dönerdi..açardı telefonlarını,barışırdınız..sana beni arama demezdiii.....
ben kalbini kırmak istemedim üzmek incitmek istemedim ama hayat o kişiye bağlı değil o nasıl unuttup bir başka bayanla oluyorsa sende kendi hayatına bakmalısın ben çok eminimki kesin sana dönecek ama inşallah döndüğünde seni eski sen olarak bulur belki karşına biri çıkar onda farklı bişe bulursun ona aşık olursun biraz da o ızdırap çeker o zaman ne dersin...........
şimdi konuyu baştan sona bütünüyle değerlendiricem..
canım bu düşündüklerinde haklısın ve onu suçlamakta..ama bence hala ona olan zaafın devam ediyor..
affetmem asla diosun biliyorum affetmezsin de..
ama ona verilecek en büyük ceza nedir diye soruyorsan;sana döneceğini daha önce sölemiştim ve hala adım gibi eminim..
işte en büyük intikam budur;sana döndüğünde söylediğin her kelime bir ok misali saplanır onun yüreğine..
msn inden silip silmeme konusuna gelince;ben olsam sanırım silerdim;intikamımı daha erkene almak açısından..yoksa her zaman msn ini açtığında senin orda olacağını bildiğinden bu sana dönme olayı biraz gecikebilir..
intikam mı?sonuna kadar..
ben kendi adıma konuşayım intikam için yapmayacağım şey nadirdir..açıkça söylemeliyim bazıları intikamla egonu mu tatmin ediceksin demişler..
evet ben ederim..karşımdaki bana acı yaşatıyorsa en büyük acıyı yaşamasına ramak kalmış demektir..
ama sakin ve akıllı adımlar atmak gerekir..
her zaman yanındayım canım..mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?