Terkedildim....

_____seni üzmek istemem ama bence yüreğinde aklında başka biri var gibi geliyor.inşallah yanılırım.:44
:herşeyin hayırlısı olsun umarım yakında herşey anlaşılır

canım nekdr guzel demssn ..hıc beklemıyorken olması dahada fecı bırsey.ayrılık bır nebze uzulmusken tkrar facebknu acıp hayatna hcbsey olmams gbı devam etmesı o nası koydu bı bılsen herkes oyle dıyor pısman olcak dıyor ama ben bıdaha o kısye gerı donmem ben bana gerı donmesını degıl verdgı bu acıyı nası hafıfletıcem onu dusunyorum cnm kaldıkı suratını bıle gormek ıstemyrm

cnm benm ılk ılıskm pek bılmıyorum cahılım braz ben onun duskunlugunu goruyordum ya ona gore yorum yapıyordum kendı kafamdan olmuyormus bak:85:

kendine zaman tanı.toparlanacaksın
ve sana yaşattığı bu günü unutma
unutma ki aynı acıyı yaşamayasın

canım sıklasmıstı ama oyle ustunden gelınmıcek seyler degldı ıkı tatlı lafa bakardı oda ınat bnde ınat...zaten umursamaz bır garıp hallerı vardı

_____seni üzmek istemem ama bence yüreğinde aklında başka biri var gibi geliyor.inşallah yanılırım.:44
:herşeyin hayırlısı olsun umarım yakında herşey anlaşılır

ona bunu sordgumda buyuk tepkı gosterdı sacmalama falan dedı gercekten etrfnda hıc kız yok yanı ıhtmal veremıyorum ama olmıcak dıye bırsey yok. amın canım

canım sıklasmıstı ama oyle ustunden gelınmıcek seyler degldı ıkı tatlı lafa bakardı oda ınat bnde ınat...zaten umursamaz bır garıp hallerı vardı

konuştukça sen aslında pat diye olmadığı ortaya çıkıyor biliyomusun

sen anlamak görmek istememişsin bazı şeyleri

ona bunu sordgumda buyuk tepkı gosterdı sacmalama falan dedı gercekten etrfnda hıc kız yok yanı ıhtmal veremıyorum ama olmıcak dıye bırsey yok. amın canım

çok büyük tepki gösterdiyse bu suçluluk psikolojisindendir

ama senin için farketmemeli

böyle bir adamdan kurtulduğuna sevinirsin

öyledir öyle bilmem mi hiçbirşey olmamış gibi muhabbetler arkadaşlarıyla, tınlamıyorum cinsinden paylaşımlar.. demek erkeklerin hepsi aynı model harfiyen.. sana bir tavsiye kesinlikle o dakika karar ver ve msn, face, tel sil cevap verme o ona nasıl koyar bir bilsen tınlamıyrm ayaklarında bulunurken.. şuan seni terketti ya canının yanması ona haz verir ha sakın acıtasyon müslüm baba tarzında sözler ve videolarda paylaşma çünkü o bunu bekliyor emin ol umursamıyorum tarzında da davranma.. ona bu zevki yaşatm. bi yerlerini kaldırma.. az çok tecrübem var bu hatalara düşme sakın cnm

o rahat face açmış diosun sen burda perişansın yazık değil mi sana,ilk ilişkin die ilk defa bu acıyı yaşıyorsun die daha da ağır geliodur sana,gercekten klasik olcak ama zaman herşeyin ilacı he bu zaman nasıl geçicek ki bana ilaç olucak dersen kendini bişeylerle oyalamaya çalış biliyorum şuan gözün hiçbişey görmüo aklın sadece onda acı çekiosun ama kendine en az zararla bu evreyi atlatmalısın gel forumda takıl içini dök bişeyler oku müzik dinle sakın duygusal şeyler dinleme oyalan işte şu an yapçak bişey yok braz bekle bakalımmm

özür dilerim ama akşamdan ara verelim diyen adama sabah niye soğuk davrandın üzüleceksen...bak işte sabah alttan almaya başlamış aşkım cnm cicim demiş...alttan alsa ayrılmazdık hiç umrunda olmadı demişsin kusura bakma ama sen de benim gibi fazla kaprislisin..çok sinirlendin belki de..ben de sinirlenince sağlıklı düşünemem...önce bi ortalığın yatışmasını bekle derim ben...sonra duruma göre bişey yaparsın..yaz yine kk ya akıl akıldan üstündür...ve nolur üzülme fazla emin ol herşey düzelecek...

sildim canım herseyden zaten faceım yok.bırde utanmadan bana dıyorkı sıfrelerimı degstrdm sankı o an cok umrumdaydı benm senın sıfrelern...yok canm hıc acıtasyon yapmadm gyt normal knstm bana yakısanı yaptım...çok kalıtesızmıs bunu anladm..

sakın arama
daha çok kırılırsın
resmen senin sabahki soğukluğunu bahane etmiş
gel burdaki bayanlarla konuş
ama sakın onunla muhatap olma

cnm alttan alma degldı o bıse olmams gbı davranmaydı. hıc knslmams gbı yapmaydı ama kalbımı kırıp hc knsmams gbı yapmak karsı tarafı aptal yerıne koymak deglmıdır.guzel bır msjla alablrdı gnlumu ama yapmadı ıste

sakın arama
daha çok kırılırsın
resmen senin sabahki soğukluğunu bahane etmiş
gel burdaki bayanlarla konuş
ama sakın onunla muhatap olma

yok canm aramam hc sesnı duymak bıle ıstemyrm ..ayrılıkta hedıyeler gerımı verılır bn suratnı grmek ıstemyrm napmalym ataymmı kzlar

Pffff yemissim sifresini, adamin dusundugune bak ya

belki gurur yapmıştır dicem ama? ahh keşke sabah sende unutsaydın...alışamadık odunlara...onlar güzel mesaj yazıym diye düşünemez kiiiiiiiiiiiiiiiii

yok canm aramam hc sesnı duymak bıle ıstemyrm ..ayrılıkta hedıyeler gerımı verılır bn suratnı grmek ıstemyrm napmalym ataymmı kzlar

hayır sakın atmaa hediyeleri sonra gelip isterse ya ne yapacaksın o zaman bekle biraz.sonra bi arkadaşınla yolla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…