- Konu Sahibi cayvekahve
-
cnm ZAMAN herşeyin ilacıdır derler.. klasikmiş bir söz ama en doğru olanda cup diye oturanda bu konuya bu söz.. şuan okadar canın yanıyorki bu sözler seni tatmin etmez bilirim.. millet söyler unutursun cart curt, biri gider diğeri gelir derler böyle davranıyorsa seni haketmiyor zaten derler, böyle adama gözyaşı değmez derler,.. ama senin için içini yer uzaktan konuşan ne bilsin yaşamayan anlamaz bu üzüntüyü acıyı diyorsundur kaç yılın yaşanmışlığı hatırası var diyorsundur çok iyi tahmin ediyorum.. aynısı başıma geldi okadar can yakıcı birşeyki.. senin için ferhat misali dağları delecek gibi hareket eden adam birden buzdolabı gibi olur seni şutlar.. hazmedilemez birşey bu ama bu kalleşliğine rağmen özlersin tekrar sana dönsün istersin.. ama gerçekten bu yoğun duygular 3 ay içinde hafifliği geçmiyor ama canınıda yakmıyor.. bence umutta besleme bir kere kayış koptumu geri düzelmiyor.. bugünleri atlatacaksın ağladığın günlere yanıcaksın bir zamn sonra dediklerimin hepsini harfiyen yaşıyacaksın eminim. hiç birşey senden kıymetli değil unutma...
(ha şöyle bir durum olabilir ilerleyen günlerde bence kesin 1-2 hafta sonra yada kısa birzamn sonra pişmanım ayaklarına geçip özür falan dileyecek ama yine farklı olmayacak sana olan hareketleri alışkanlığın vermiş olduğu bir olay bu da)
cnm benm ılk ılıskm pek bılmıyorum cahılım braz ben onun duskunlugunu goruyordum ya ona gore yorum yapıyordum kendı kafamdan olmuyormus bak:85:
merhaba son zamanlarda tartışmalarınız sıklaşmışmıydı ? yazdıklarınızı okuyunca biten ilişkim aklıma geldi..iki buçuk yıllıktı.. erkek arkadasımla cok fazla tartışıyorduk birbirimize aşıktık ama saygı kalmamıştı..saygı olmadan ne sevginin ne aşkın hiç bir anlamı kalmıyor..o da benden pat diye ayrılmıştı..7ay her gün ağladım gözüm hiç bir şeyi görmüyordu ailemi arkadaslarımı herkesi çok kırdım hiç geçmez sanıyordum boğazımdaki o düğüm..ama inan ki yavaş yavaş geciyor..istemesen de zaman denilen kavram unutturuyor sana herşeyi..şu an yapman gereken eğer barışmak için hiç bir umut yoksa acını sonuna kadar yaşayıp hayatına devam etmek..maalesef ki acı cekmeden unutulmuyor..biraz karamsar oldu kusura bakma..
_____seni üzmek istemem ama bence yüreğinde aklında başka biri var gibi geliyor.inşallah yanılırım.:44
:herşeyin hayırlısı olsun umarım yakında herşey anlaşılır
canım sıklasmıstı ama oyle ustunden gelınmıcek seyler degldı ıkı tatlı lafa bakardı oda ınat bnde ınat...zaten umursamaz bır garıp hallerı vardı
ona bunu sordgumda buyuk tepkı gosterdı sacmalama falan dedı gercekten etrfnda hıc kız yok yanı ıhtmal veremıyorum ama olmıcak dıye bırsey yok. amın canım
canım nekdr guzel demssn ..hıc beklemıyorken olması dahada fecı bırsey.ayrılık bır nebze uzulmusken tkrar facebknu acıp hayatna hcbsey olmams gbı devam etmesı o nası koydu bı bılsenherkes oyle dıyor pısman olcak dıyor ama ben bıdaha o kısye gerı donmem ben bana gerı donmesını degıl verdgı bu acıyı nası hafıfletıcem onu dusunyorum cnm kaldıkı suratını bıle gormek ıstemyrm
ona bunu sordgumda buyuk tepkı gosterdı sacmalama falan dedı gercekten etrfnda hıc kız yok yanı ıhtmal veremıyorum ama olmıcak dıye bırsey yok. amın canım
canım soyle oldu ertesı aksamdan bana nıyetını bıraz bellı ettı ve ara verelm gbı bseyler soyledı duzelmıcegmzı soyledı .ara verrsek duzelrz belkı gbı brseyler soyledı. bende kırıldgmı su an bısey dusunemedgmı soyledm (bu ara verme ısı bıle pat dıye oldu) ama gonlumu almadı ve umursamadan bn uyucam dedı uyudu.sabaha bısey olmams gbı askm tatlm vs msjları atmaya basladı ve bendende aynı sıcaklıgı bekledı.ama ben kırgn oldgm için soguk cvplar verdım hıcbrsey olmams gbı davranamam dedm.sonra gene basladı sureklı boylesın soylesın sorun cıkarıyorsun falan....iş ayrılmaya geldı ve o alttan alsa hersey bıtecekken kolayı secıp ayrılık mesajı attı beynımden vurulmusa dondum.
öyledir öyle bilmem mi hiçbirşey olmamış gibi muhabbetler arkadaşlarıyla, tınlamıyorum cinsinden paylaşımlar.. demek erkeklerin hepsi aynı model harfiyen.. sana bir tavsiye kesinlikle o dakika karar ver ve msn, face, tel sil cevap verme o ona nasıl koyar bir bilsen tınlamıyrm ayaklarında bulunurken.. şuan seni terketti ya canının yanması ona haz verir ha sakın acıtasyon müslüm baba tarzında sözler ve videolarda paylaşma çünkü o bunu bekliyor emin ol umursamıyorum tarzında da davranma.. ona bu zevki yaşatm. bi yerlerini kaldırma.. az çok tecrübem var bu hatalara düşme sakın cnm
özür dilerim ama akşamdan ara verelim diyen adama sabah niye soğuk davrandın üzüleceksen...bak işte sabah alttan almaya başlamış aşkım cnm cicim demiş...alttan alsa ayrılmazdık hiç umrunda olmadı demişsin kusura bakma ama sen de benim gibi fazla kaprislisin..çok sinirlendin belki de..ben de sinirlenince sağlıklı düşünemem...önce bi ortalığın yatışmasını bekle derim ben...sonra duruma göre bişey yaparsın..yaz yine kk ya akıl akıldan üstündür...ve nolur üzülme fazla emin ol herşey düzelecek...
sakın arama
daha çok kırılırsın
resmen senin sabahki soğukluğunu bahane etmiş
gel burdaki bayanlarla konuş
ama sakın onunla muhatap olma
sildim canım herseyden zaten faceım yok.bırde utanmadan bana dıyorkı sıfrelerimı degstrdm sankı o an cok umrumdaydı benm senın sıfrelern...yok canm hıc acıtasyon yapmadm gyt normal knstm bana yakısanı yaptım...çok kalıtesızmıs bunu anladm..
cnm alttan alma degldı o bıse olmams gbı davranmaydı. hıc knslmams gbı yapmaydı ama kalbımı kırıp hc knsmams gbı yapmak karsı tarafı aptal yerıne koymak deglmıdır.guzel bır msjla alablrdı gnlumu ama yapmadı ıste
yok canm aramam hc sesnı duymak bıle ıstemyrm ..ayrılıkta hedıyeler gerımı verılır bn suratnı grmek ıstemyrm napmalym ataymmı kzlar
yok canm aramam hc sesnı duymak bıle ıstemyrm ..ayrılıkta hedıyeler gerımı verılır bn suratnı grmek ıstemyrm napmalym ataymmı kzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?