- Konu Sahibi cayvekahve
-
yok canm aramam hc sesnı duymak bıle ıstemyrm ..ayrılıkta hedıyeler gerımı verılır bn suratnı grmek ıstemyrm napmalym ataymmı kzlar
sildim canım herseyden zaten faceım yok.bırde utanmadan bana dıyorkı sıfrelerimı degstrdm sankı o an cok umrumdaydı benm senın sıfrelern...yok canm hıc acıtasyon yapmadm gyt normal knstm bana yakısanı yaptım...çok kalıtesızmıs bunu anladm..
belki gurur yapmıştır dicem ama? ahh keşke sabah sende unutsaydın...alışamadık odunlara...onlar güzel mesaj yazıym diye düşünemez kiiiiiiiiiiiiiiiii
gerçekten güçlü bir kızsın acına rağmen bu duruşun bence takdir edilecek birşey.. yaşayarak değilde düşünerek hareket etmek daha iyi bu kadar yormaz insanı.. herkes benim gibi duygularının esiri olmamalı..aman yılların hatrı var bir şans versem ne kaybederim düşüncesi kişiyi dahada harap etmekten başka birşeye yaramıyor.. KEŞKE buna izin vermeseydim demek kadar acı birşey yok sanırım..
bıde utanmadan ıstermı kıtamam kızlar atmıyım ozaman kalsınlar bı kosede..
ben olsam hediyeleri kendim götürürdüm belki yüzünü görünce herşey düzelir...sende istiyorsun barışmak istemesen acı çekmezdin arkadaşımm
pireye kızıp yorgan yakmaa bi götür hediyeleri belki gönlünü alır
Arkadas oyuncak degil ki, adam ara verelim demis, askim cicim diyecek hali yok ya... Magdur durumdayken suclu durumuna getirmeyelim
canım ne iş yapıyodu bu bu bu öküz diycem kusura bakma
Arkadas oyuncak degil ki, adam ara verelim demis, askim cicim diyecek hali yok ya... Magdur durumdayken suclu durumuna getirmeyelim
aynen ...canım soğuk davrandım die pişmanlık yaşama tabiki öyle davranıcaksın bnde olsam aynen öyle yapardım.ama galiba sen ilişkide braz soğuksun ilgisizsin sanki onu ima etmeye çalışmış ???
üzüleceğini bile bile sabah tavır koymamalıydı bence..kimseyi de suçlu duruma getirmedim ayrıca.daha dikkatli okuyalım olur mu
ayrılıktan snra sansmı verdın canım.bir arkadaşmda byle bır sey yaptı ve cocuk 1 hfta bıle olmadan kızı tkrar bıraktı....
verdim tabi pişmanım seni kaybetmek istemiyorum anladım falan filan e bende zaten dünden razı acılar içinde kıvranıyorum.. ve noldu 15 gün sonra tekrar soğuk sözler aramamalar terslemeler.. konu konuyu açıyor ve noldu eski sevgilisne döndü ondan da kısa bir süre sonra ayrıldı ah kalır mı insan da.. of eski günleri hatırlamak acı hele o enayi olan durumuna bilerek girmekk daha acı.. yinede günahını almıyı herkesin ilişkisi farklı ama ben yaşadıklarımdan yolaçıkarak sana yazıyorum dikkatli ol kendini ezdirmediyorum
üzüleceğini bile bile sabah tavır koymamalıydı bence..kimseyi de suçlu duruma getirmedim ayrıca.daha dikkatli okuyalım olur mu
Taviri koyacak tabiki, ara verelim sonraki gun askim cicim diye mesaj atti, karsiliginda neyi bekliyordu? Kim yedirir bunu kendine? Allah bilir o gece nasil zor bi gece gecirmistir. Bi insan oncelikle kendine deger vermeli uzulecekse bile :89:yoksa istedigi degeri hic bi zaman alamaz.
tesekkr ederım bıtanem tavsyen ıcın bu erkekler aynı baksana benm arkdşlarmda arayıp sakın sans verme sakın pişman olcak dedıler.sende uzulme ...bn dıyorumkı hep o bulamaz benım gbısını dıyorum kendımı avutuyorum oyle...
tesekkr ederım bıtanem tavsyen ıcın bu erkekler aynı baksana benm arkdşlarmda arayıp sakın sans verme sakın pişman olcak dedıler.sende uzulme ...bn dıyorumkı hep o bulamaz benım gbısını dıyorum kendımı avutuyorum oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?