Terkedildim....

canım ben sevgılerının bırbırlerıne o.. çocugu dedıklerını görmuştum bı yerde boyle kalmstm ahanda boyle

canım ben sevgılerının bırbırlerıne o.. çocugu dedıklerını görmuştum bı yerde boyle kalmstm ahanda boyle

bayılıorum senin o mimiklerine

çok çirkin ya bi erkeğin kıza böyle şeyler söylemesi hele çok iğrenç
benim gibi duygusalçabuk affeden bbi tip olunca böyle eziliosun işte

yok artıkkızlar size ablanız olrak ve nacizhane tecrubelerime dayanarak tavsiyem böyle adamlardan ne köy olur ne kasaba..aile erkeği olmaz macera arıyorsanız bayağı macera yaşarsınız.....

kusura bakma canımda bunun nesi affedilebilirki...insan şerefi haysiyeti için yaşar...

yok artıkkızlar size ablanız olrak ve nacizhane tecrubelerime dayanarak tavsiyem böyle adamlardan ne köy olur ne kasaba..aile erkeği olmaz macera arıyorsanız bayağı macera yaşarsınız.....

evlenince daha nazik daha sakin olmuolar dimi

çok merak ediorum erkek evlenince iyi yönde değişir mi

bunun tıpı aynı benım tıpım
tatlım bncede ıgrenc bısı ya . ben en uc nokta bunu gormustum valla aklma geldı paylaşaym dedım .kıyamam sana kırıldıgnı ondan byle yapınca sogudunu falan soylesen yola gelmezmı

ben de çok duygusalım ama biz duygusal olmaya devam ettikçe sevgililerimiz de odun olmaya devam edecek.

kusura bakma canımda bunun nesi affedilebilirki...insan şerefi haysiyeti için yaşar...

doğru söylüyosun
ama bn hadi sinirle söylemiştr neyse diorum
ama yine de olmuo kabul edemiorum o lafları duymayı çok yüz verdim çok pişmanım basta taviz verdim aptallık baska bişey deil o kimki

söyledim umruunda olmadı sinirli olunca canavar oluo
alışkanlık benimki bi bitse çok rahatlıcam belki basta üzülcem ama ...
bitemioda devam da edemio

ayrılık zor zanaat :44: onu goguslemek daha zor eger sevıyorsan cok.ben cok sevmıodum cok yıpranmadım yaptıklarının koyması dısında bı sorunum yok
ya bıde su telefona sureklı bakıp msj gelmşmi alışkanlıgımı bıraksam super olacam:18:

benımkı ıkızlerdi...ıkızler erkegı cok uyuz olurmuş bı arkdşm bana allah kolaylk versın demstı bnde dedm yok ya bz ıyı anlasıyoruz hönk yanılmışım bak

aslında erkek flört döneminde az çok kendini ele verir...bunlar benim için sorun değil diyorsan no problem...evlilikte kadında çok iş bitiyor...erkekte evliliği yürütmeye kararlı olacak tabi..eşim küfür etmedi bana sevgiliyken evlenincede etmedi..bende küfür çok nadir ederim..trafikte etmiyor değil bazen...yani biri yanlış sürüyorsa çok sinirlenir ama... çocuğu gibi şeyler yinede söylemez...

ne güzel
doğrusu bu olsa gerek zaten

canım kocan guzel ahlaklı yetısmıs bencee.farkedıyormusunuz bılmıyorum ama bı olay anlatıcaklar dıyelım gecen gun yemege gttık dıcek. a..... koy.... gecen yemege gtıık a..... koyıyım yemek boyledı a....koyıym. agızlarına dolanmıs ozellıkle bu laf cok tıksıncc

evlenince daha nazik daha sakin olmuolar dimi

çok merak ediorum erkek evlenince iyi yönde değişir mi
insanın canı çıkar huyu çıkmaz diye bir laf var biliyorsunuzdur kızlar benim kızkardeşim biraz agresifti evlendi değişir dedik değişmedi bebeği oldu değişirmi dedik değişmedi...genelde insanlar zor değişir...

evet güzelim yanınd bir hanım var değilmi ne olursa olsun kibar olmalı yoksa yanındaki hanımı adam yerine koymuyor demektir bence...

benımkı ıkızlerdi...ıkızler erkegı cok uyuz olurmuş bı arkdşm bana allah kolaylk versın demstı bnde dedm yok ya bz ıyı anlasıyoruz hönk yanılmışım bak

benimki de ikizler. 1 senelik ilişkimizde 50 defa "ayrılmak istiyorum" senden deyip ertesi gün pişman olmuştur. yani seninki de kesin pişman olur. zaten ikizler erkeği çabuk sıkılır ani karar alır, sonra pişman olur. ah sen bana sor ikizleri bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…