- Konu Sahibi cayvekahve
-
sana küfür etme cüretini gösteren kişi elbet seni sallamıyordur ve sallamayacak da boşuna bekleme derim
kendini daha fazla onun gözünde düşürme senin gururun yok mu eğer bir umut varsa o senin peşinden koşar
bırak kimle geziyorsa gezsin seni umursamayan biri için yemeden içmeden kesilmek sana zarar ...
hoşgeldın canım
bende nzl ya katılıyorum canm cekme msj artık bekle kendını dahada ezdırme bunlara ıyılık yaramaz sen uyuz takmayan olacaksın bak nası kıymete bınıyorsun
cnm ayrıldnzmı şmdi yoksa kusmusunuz ben anlamadm sizi
Cnm bn gri donme ihtmali bile vermemeye basladm diyorum untmus bnisevmekmi ozlmkmi blmiyrm ama kalbmde aci var gttgni kabullnmyrm olmamaliydi bu bize dyorum ona uzuluyorm porti
ya kızlarrr benim moralim çok bozuk
2gündür konusmuoruz daha dogruu bn aptal gibi msj atıorum ondan tık yok
minicik bi olayı büyüttü kavga ettik bugün içimi döktüm msjda bitti fln dedim ama şimdi nerde napıo kimle dün ne yaptı kimleydi nerelere gitti düşündükçe çatlıorum:18::18::18::18: çok kötüyüm yemek yiyemiorum uyuyamıorum
böyle midemde bi ağrı acı var sürekli ter basıyo sıkıntı yapıorum ve kendime kızıorum bana küfür etmesine ragmen msj attım ve benisallamıo ne kdr aptalımmmmmmm!!!!!
2gün önce kavga ettik çok ağır şeyler söyledi ben sinirden bugün ona baya bi msj attım içimi döktüm ,bitti artık gercekten istemiorum seni gibisinden seyler söyledim rahatladım ama yapmam gerekiomuş
ama hiç sallamadı hiç cvp vermedi normalde bazen böyle bikaç gün kavga sonrası sinir yatısma durumumuz olurdu ama o yne dayanamaz özür fln dilerdi şimdi hiç umrunda deil yani canım ne yapçağımı bilmiorum
beklemem cool olmam gerekir onu biliorum hatta belki ayrılsam çok iyi olur benim için sana anlatmıstım biliosun dün ama çatlıorum nerde fln:18:
msjda hakaret dolu şeyler yazdım açıkçası içimi baya bi döktüm çok snirliydim ama sallanmadım tabikiiibelli olmaz... unuttuğunu nerden biliyosun ki? onda göre de sen unuttun? sen de mesaj atmıyosun sonuçtabeklemede kalalım derim...
oow ne yazdın ki mesajda sakıncası yoksa yazabilir misin? bozma moralini yemek yiyemiiicek bişey yok...ihmal etme kendini..üzülme lüzumsuz şeylereben niye kavga ettiğinizi anlamadım:44: sebep neydi ki:44:
bekle bence madem eninde sonunda özür diliyodubelki bu defa daha çok sinirlenmiştir sakinleşmek istiyodur....hani acaba sinirliyken ağır şeyler söyleyip pişman olan bi tipse sorun yaşamak istemiyo olabilir mi :44: bende sinirlenince kendimi kaybediyorum sonradan ne gerek vardı abartılıcak ne vardı falan diyorum :44:
cnm bnm 3 senelk bı ılıskı bu kdr koly btmz bzde sureklı trtsyrz sevglmle armrgmz zamnlrda olyo merk etme kacan kovalnr sen onu arama sadece bı yoklgnda olşck boşlgu hsstmelı bnce bı anlsn bklm dunya kac bucak ya tılkınn donp dolşcgı yer kurkçu dkknı bılıorsn boşvermeyı dene ıllakı senden ses cıkmynca doncektr.tkma kafana
sevdiğinin ve senin burcunu söylermisin
Geldm tatlm dok icini varmi bi gelsme? Cvp geldimii msjna
yok yokbeklemek en kötü şeymiş
napsam ki okul başlasa oyalanırım bari dersler falan
sen nasılsın
Aynym cnm beklemek hmde nkdr kotu.bnde diyorum okul baslasa okul git gel aklmdan cikardi belki evde surrkli factn bkip resmne ic cekyrm of dahada bter ediyo bni resmne bakip knsyrm delirdimmk acaba:) soylicek seylermi resmne soyluyorum sanrm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?