Terkedildim....

haklsıın çok hemde
ama istemeden çatlıorum işte bu gune kdr ben bitsin skldım deyip duruyoodum kendime ama sallanmayınca çok sinirlendm
yine insan gibi konusmaya calıstımm ama değmezmiş aptalım işte aptal

hoşgeldın canım
bende nzl ya katılıyorum canm cekme msj artık bekle kendını dahada ezdırme bunlara ıyılık yaramaz sen uyuz takmayan olacaksın bak nası kıymete bınıyorsun

cnm ayrıldnzmı şmdi yoksa kusmusunuz ben anlamadm sizi

2gün önce kavga ettik çok ağır şeyler söyledi ben sinirden bugün ona baya bi msj attım içimi döktüm ,bitti artık gercekten istemiorum seni gibisinden seyler söyledim rahatladım ama yapmam gerekiomuş
ama hiç sallamadı hiç cvp vermedi normalde bazen böyle bikaç gün kavga sonrası sinir yatısma durumumuz olurdu ama o yne dayanamaz özür fln dilerdi şimdi hiç umrunda deil yani canım ne yapçağımı bilmiorum
beklemem cool olmam gerekir onu biliorum hatta belki ayrılsam çok iyi olur benim için sana anlatmıstım biliosun dün ama çatlıorum nerde fln:18:

Cnm bn gri donme ihtmali bile vermemeye basladm diyorum untmus bni sevmekmi ozlmkmi blmiyrm ama kalbmde aci var gttgni kabullnmyrm olmamaliydi bu bize dyorum ona uzuluyorm porti

belli olmaz... unuttuğunu nerden biliyosun ki? onda göre de sen unuttun? sen de mesaj atmıyosun sonuçta beklemede kalalım derim...

oow ne yazdın ki mesajda sakıncası yoksa yazabilir misin? bozma moralini yemek yiyemiiicek bişey yok...ihmal etme kendini..üzülme lüzumsuz şeylere ben niye kavga ettiğinizi anlamadım:44: sebep neydi ki:44:

bekle bence madem eninde sonunda özür diliyodu belki bu defa daha çok sinirlenmiştir sakinleşmek istiyodur....hani acaba sinirliyken ağır şeyler söyleyip pişman olan bi tipse sorun yaşamak istemiyo olabilir mi :44: bende sinirlenince kendimi kaybediyorum sonradan ne gerek vardı abartılıcak ne vardı falan diyorum :44:

cnm bnm 3 senelk bı ılıskı bu kdr koly btmz bzde sureklı trtsyrz sevglmle armrgmz zamnlrda olyo merk etme kacan kovalnr sen onu arama sadece bı yoklgnda olşck boşlgu hsstmelı bnce bı anlsn bklm dunya kac bucak ya tılkınn donp dolşcgı yer kurkçu dkknı bılıorsn boşvermeyı dene ıllakı senden ses cıkmynca doncektr.tkma kafana

msjda hakaret dolu şeyler yazdım açıkçası içimi baya bi döktüm çok snirliydim ama sallanmadım tabikiii
saol tatlım yok şimdi üzülmüorum artık beklemek zorunda oldugumu biliorum msj atarak daha da alçaltmamam lazım kendimi haklısınız:44:

kızlar süpersiniz ya.. böyle güçlü kadınlar gördükçe hayran kalıyorum gerçekten.. keşke ben de bu kadar güçlü olabilsem diyorum.. ben sanırım biraz daha brownie gibiyim :) 2 senelik bi ilişkim var benim ve çok sık tartışırız,, çok sık küseriz.. bitti kelimesini bu zamana kez bir defa kullanmıştık.. ama çok ciddi bir problem yaşamıştık arada başka etkenler vardı.. sonrasında zor da olsa düzeldik.. sanırım aramızdaki bağ sadece sevgiye dayalı bir şey değil.. aramızda güçlü bir arkadaşlık bağı da var ve sanırım biraz da alışkanlık.. o yüzden ne yaparsak yapalım kopamıyoruz.. benimkinin şöyle bir huyu var,, çok agresiftir, hemen sinirlenir bir şeylere,, pire için yorgan yakar.. ben de onun damarına basarım sinirlendiririm,, ama onu alttan almayı onu dizginlemeyi bilirim.. küslük dönemlerimizde de o kadar ağlayıp üzüldüğümle kalırım daha 3 gün önce kavga ettik ve ilişkimiz boyunca ikinci kez bitti dedi.. durduk yere değil tabi.. söylediğim sözleri yanlış anladı ve kırıldı bana: özür diledim ve bekliyorum şimdi sakinleşsin diye.. ama beni yanlış anlamış olması hemen sinirlenip bir anda gözü dönmesi çok üzüyo beni.. sonuçta 2 senenin yaşanmışlıkları var.. ha bir de şunu söyliyim,, ben alttan alıyorum sürekli filan diyorum ya,, sanmayın ki kör aşığım,, huyum böyle,, her türlü ilişkimde,, arkadaşlarımla ailemle ilgili konularda da böyleyim yüreğim dayanmaz karşımdaki hatasını anlayıp özür dilediyse kin tutamam.. ama çok pis trip atıp karşımdakini suçlu hissettirebilirim işte böylee ben de çok bunalmıştım bir kaç gndür.. bu konuyu okuyup da sıcak paylaşımlarınızı görünce hoşuma gtti ve ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim.. bi de bu erkeklerin kafasını koparasım var şu an,, çok anlayışsız ve dik kafalılar

Ah tatlm bnde inanamiyorum bni bukdr seven adam
Nasi yapti birakti gtti diyorum dedgn gbi tatlim bnde o bosluk anini bekliorum cok acicak kalbi ben olmiynca..tesekkr ederm yorumun icin bi glsme olrsa yazacam hemen yrn 1 hfta olcak:S

Mervegun hosgeldin canim:) .bzm aramzdaki sznki gbi arkdslk ask baglilik hersey vardi bn
Sdce svglmi dgl ykn arkdsmda kaybetms gbi hssdeyrm siz gene bitti demis ama
Toplamssnz ne guzel.bizimkisi ilk ve hala ses yok.. Sende bnm gbi yufka
Yureklisin glba :) bnde dayanamam byle kmsyi uzmye hatta bgn
Msj atip cokmu bunalttm seni ozr dilerm sktmmi gbi bseyler yazcaktm
Tuttum..gururum araya grdi..toplarsnz cnm mrk
Etme sennki saknlessin knsrsnz adam
Akilli.

çaykahve nerdesinn ya senin topignde senin bize ihtiyacın olması gereken yerde benim size ihtiyacım var bu gece nie yoksunuz portakal da yok

Çaykahve, üzüldüm durumun için ama belki de biraz düşünmeye ihtiyacı vardır. Ama içinden soru sormak nedenini öğrenmek geçiyorsa ne olup bittiğini bilmek istiyorsan araman sana gururunu kaybettirmez. En kötü ihtimalle vedalaşmış olursun cevap gelse de gelmese de. Zaten şu anda ayrı değil misiniz yani her türlü aynı kapıya çıkacak. Ama mesaj atıp iletişim kurup belki de ilişkini kurtaracaksın. Aşkta gurur olmaz. Sana kişiliğine hakaret etmedikçe ve seni aşağılamadıkça senden ayrılıyorum demek gururun içinde yer almasa daha güzel olur. Belki senden adım bekliyordur. Boş ver unut gitsin demek istemiyorum koca üç sene geçirmişsin üstelik hala bir sevgin var kolay değil dışarıdan bizlere aman, salla, boş ver, seni istemeyeni sen de isteme gibi şeyler duyabilirsin ama yaşayan kişi için olayın baş rolündeki kişi için bunlar hiç kolay şeyler değildir. Elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra istemiyorsa seni o zaman durumu kabullenmek daha iç rahatlatıcıdır. Geriye döndüğünde hatırladığında keşke demeyiz neden yapmadım demeyiz. Ayrıca bizler kadınlar bayanlar ayrılıyorum senden dedikten sonra erkeğin peşimizden koşmasını isteriz (tabi bu durum hani ayrılıyorum ama peşimden gelirsen dönerim sana gibi duygular içerisindeki bir ayrılma durumu) ve peşimizden gelince ya çok seviyor beni diye düşünüp içimizi okşarlar. Aynı şey erkekler içinde geçerli. Bazen onlar da kızlar peşlerinden koşsun istiyorlar
Arkadaşın ayrılma konusunda ne kadar ciddiydi bunu düşün ona göre adım at derim. Nacizane benim düşüncelerim. Işık seninle olsun.

Akamalik arkdsm nkdr gzel syler yazmssn. Tskkr ederm vktgni ayrdgn icin..yazdklarnda haklsn cnm inan cok dsndm msj atmayi bnada biraz sklms gbi geldi benden. bilmiyorum o an ayrlgn sokuyla neydi derdn skldnmi diyemedm .kabul evet bnde inatci ve zor bir insan olabiliyorum ama 3sndr boyleyim smdi bunu ileri surup trtsma ckryrsun diyip ayrlmasi bni cok krdi ..ama inanrmsn ofkem gecti ozledm Onu..bn pesne dusersem
Sanki bn istedgm icn glck gbi geliyor ve tkrar birakr diye cekiniyorum ondan bir adim bklmk bni daha rahatlaticaktr sanrm.bu arada ayrlrkn vya ilskde kslgmle ilgili bir hakaret bise etmedi sadce sorun ckaryorsn gbi seyler syledi ama hakarete goturmedi.su an dsnuyorm
Msj atip iltsme gcicek olsam ne diycm nasil baslicam okdr karmasgmki..Bide hep dusunuyorum unuttumu bni diyorum neden aramiyo diyorum ben onun kdr seven olmadm iliskde hrzaman ddm snradan svdm onu ama bn bile ynip tutsrken onun suskun kalmasida zoruma gdyor..msj atrsam cvp gelmesse bn dha kotu olurum kndmi biliyorum cnku ondanda korkuyrm cnm karmasgm baya

yok yok beklemek en kötü şeymiş
napsam ki okul başlasa oyalanırım bari dersler falan
sen nasılsın

Aynym cnm beklemek hmde nkdr kotu.bnde diyorum okul baslasa okul git gel aklmdan cikardi belki evde surrkli factn bkip resmne ic cekyrm of dahada bter ediyo bni resmne bakip knsyrm delirdimmk acaba:) soylicek seylermi resmne soyluyorum sanrm:)

Aynym cnm beklemek hmde nkdr kotu.bnde diyorum okul baslasa okul git gel aklmdan cikardi belki evde surrkli factn bkip resmne ic cekyrm of dahada bter ediyo bni resmne bakip knsyrm delirdimmk acaba:) soylicek seylermi resmne soyluyorum sanrm:)

aaaaaaaa sakn resmlere bakma canm ya daha kötü oluo insan
aynen okul açılsında belki şu erkekler konusunda braz deneyim kazanırız bölüm itibariyle
bnde özledim senin gibi işte msj atıp enim gibi cvp alamamak cok koyuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…