- Konu Sahibi cayvekahve
-
zaten siz arrsanız oda tekrar layacaktır iç güdüsel psikolojik bir şey bu psikolojide bitiyor herşey etki tepki meselesi...aslında bir kadın doğru adımlar atarsa istediği kişiyi kazanır...
ben çıkıyor olsaydım sürekli yeni kızlar eklemesine müsade etmezdim...arayış içinde gibi hiç hoş değil..
yemin ederim genç kızken aşkından ölsem bile aramadım gurur meselesi yapardım...işte dayanabilmek cok önemli aramadan
ben geldimmm.çay yeni gelişmeler var sanırım dur göz atayım
hiç arama seni ararsada kurallar koy tabiki adamı sık demiyorum ama ilişki durumu var yazmalı her önüne gelenide eklememeli...tatlım cıkmıyoruzki biz ayrıldık kendı facesını acıp kızlar eklemş.ben tanımıyorum hıcde bana kım olduklarndan bahsetmedı ona kızıyorum
yemin ederim genç kızken aşkından ölsem bile aramadım gurur meselesi yapardım...
hiç arama seni ararsada kurallar koy tabiki adamı sık demiyorum ama ilişki durumu var yazmalı her önüne gelenide eklememeli...
yemin ederim genç kızken aşkından ölsem bile aramadım gurur meselesi yapardım...
yaptığı çocukça hiç ilgilenme zaten beklemede kal arayana dek aramazssada keyfi bilir böyle birine adım atmak en büyük hata olur resmn yerlerde gezmekle aynı...sonra onun kaprislerine katlanmak zorunda kalırsın....canm sen yanls anladn galba.. bızım ortak faceımz vardı zaten orda yazıyordu ilşksı var dıye.bska face kullanmıyorduk .nzmnkı ayrıldık hemen kndı facenı acıp eklems kızları buyuk ıhtmalle ılışkısı yok yazıyordur..sinir oldugum nokta o kızları eklemesi .yoksa ılışkımız devam ederken hıc oyle ışleri yoktu
sen aradığında kıymete biniyor tabi .... hiçte aramam..beni üzecek kişi ilede hiç işim olmadı...aynen bnde öyle olmak için kendime söz verdim sanki bulunmaz hint kumaşı
bravo canımyok canm bu saaten sonra ımkanszz zaten ıstemem sevgsınde hıcbseyını batsın yanı
anladım onun nasıl bırı oldugunu...
bu gün kızın biri konu açmış sözlüymüş üç yıldır ve çok seviyormuş...
sözlüsü diyormuşki evlenince annemde bizimle yaşar..
kızda tanışmış müstakbel kayınvalidesiyle,tuvalete su dökmeye bile aciz biriymiş...
ben yazdım zorluklara gösüs gereceksen evlen..yok kaldıramam diyorsan ayrıl ..çünki evlendiğinde sözlünle bu sorunları asla aşamazsınız...
o sevgiyle aşılabileceyini sanıyo..
aynen braz mantıklı düşünmek lazım duyguyu bir kenara bırakıp
kızlar sizi benim kampa almam lazım..onları dize getirmeniz için
ben çıkar çıkmaz evlenme teklifi alırdım...hiç aramazdım genelde karşı taraftan beklerdim az arardım yani..çok memnun oluruz valla
senin gibi olucaksak ben varımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?