- Konu Sahibi cayvekahve
-
kızlar sizi benim kampa almam lazım..onları dize getirmeniz için
kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum..iyi geceler..aramayın o hayırsızları
terazi:S.....................
kızlar sizi benim kampa almam lazım..onları dize getirmeniz için
iyi geceler canm
bu arada porti nerde yahu
Gecms olsun tatlmmm.bnm durumumda bi dgsklik yok tatlm en son brownienin derdni knstk svglsyle
Kwga etmslerdi uzlmustu kizcegiz:) sen neler yapiosun nerdesin.
Kizlar bu arada ben dun oglenden beridir giremyrm face hata verip duruodu snra deneyn diodu dedm
Herhlde site yenilenio bugn arkdsm faceni nie kapadn diye msj atms e ben sok tabi.faceim gecici olrak dondurulmus sanrm:S of diyorum hic sansm yokk arkadas engeli vardi bnde fake prfllere krsi aldklari onlemlerms 1-2 gune aclr diyolar ama bzilari 1 ay bile kapatablrler diyorlar.sinir oldummmmmm
Bozuk glba hala aralarii tatlm gelnce son gelsmeleri alirizz:).ay bilmiyorm ki bu yeni onlemlerms facein aldgi dun oglnden beri dondrulmus hesabm acilir hrhlde 1-2 gune diye umuyrm.yok cnm sfresni degsmstm sanmiyorum ugrastginii :) ben cok bahtszm yahu ondan byle oluo biliyorum.su an okdr cok
Tatile ihtycm varkikske gidebilsem porti sen gdiomsn tatile
Yok cnm blmiyorm tatildemi gelince dedgm hani foruma gelnce ynls anladn tatlm:)
Ah bzmklerde oyle baska yerde yatamiyorlar baskasnn yatgna baskasnn koltgna oturamiyorlar yazlgmz vardi onuda verdik
evmzdeyz artik bunada sukur napalm deglmi porticim:) gne ygmur yagio bise oluoda istanbulda cok bunaltmio serinliyorhz klima vs idare ediyoruz:)
Hehe cok sekrler:)
Ya kzlar bn cok ozldm butun gunde agladm( napicam bm dha 4 gn fln oldu bteli
Yok porticimicim yaniyor icim geri donse bile olmicgni blmek bttigini kabul etmk okdr zorki en cok bu aglattryr bni
Yok porticimicim yaniyor icim geri donse bile olmicgni blmek bttigini kabul etmk okdr zorki en cok bu aglattryr bni
Bende yeni okudum üzüldüm... Benzerini ben yaşadım hemde 3 gün evel... Bizimde uzun süreli bir beraberlik ve çok sıkıntılı günler atlattık ama kopamadık. Bundan 3 gün önce kendi kendine kavga çıkarttı uzattı, uzattı derken benim öyle canım yanıyorduki kalbime kramplar giriyordu. Ve ben içim yana yana ona ayrılalım dedim aslında yüreğim yalvarırım beni bırakma derken gururum bitsin diyordu. O benden bunu duyuna dumur oldu resmen. Benim onu bırakabileceğime inanmıyordu derken tartışmalar felan ve barıştık şuan için iyi. Sana şunu söyleyeyim ilişkide herzaman terkedilen ilk başlarda daha fazla acı çeker... Terkedende başta rahattır 3 yıllık uzun süreli bi ilişkiden çıkmış şimdi oh be rahatladım diyordur. Ama elbetteki yeni denemelerinde seni bulamayacağı için er yada geç beyni dank edip sana geri dönmek isteyecektir.. Tabi ozaman sendeki sevgi bitmezse
oooooooooff çaay off....en azından onun dönme ihtimali var pişman olup...ya ben?ben neyle teselli oliim? seviyo musun yani:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?