Terkedildim....

üzülmeyim diye ara verelim diyen adama tamam cicim mi deseydi

üzüntüde hayatın bir parçasıdır

üzüntü gurursuzluktan iyidir

gurursuzluk yapsın diyen oldu mu arkadaşım? ara verelim diyen adamdan alttan almasını beklemekle tamam cicim demek arasında ne fark var söyler misin? k.bakma ama canım birçok ilişkinin daha enn başındayken gurur bi kenara bırakılıyor duygular ve mantık konuşuyor... arkadaşın kalbini kırmak istemiyorum sana cevap verirken.. yine söylüyorum yangına körükle gidilmemeliydi...bu da benim fikrim. ben kimsenin fikrini alıntılayıp ,sorgulamıyorum..öyleyse fikrime saygı bekleme hakkına sahibim...

uyuyamdm hıc canım bılıomsun ama o dırek ben yatıyorum dedı ve yattı.nasıl sıcak davranayımkı degilmi POLTERGEIST arkadaşm

Canimsin ya
Arkadas dedigi gibi harbiden okuz iste. Gecenlerde bi arkadasim burda bisi yazmisti:
Yuz daha versen yuz uman yuzler bilirim...
Yokuslara kardes olan duzler bilirim...
Dunya okuzun ustunde derler ama,
Dunyanin ustunde nice okuzler bilirim... :)

saygısızlıkmı yapılmış pardon
niye dedin demedimki
ama olan olmuş ayrılık mesajı gelmiş
madem üzülecektin şunu yapsaydın demekle ne faydamız olacak konu sahibine
ayrılan o değil ki
karşıdaki öküz

haklsın canım derler ya ne ekersen onu bıcersın.heh bı zaman gelıcek ve o bu yaptıklarının karslıgını fazlasyla alacak.bilmiyrm dogrumu yaptm ama cok krgn ve aglama krızındeyken murabek mırac kandılıde bugun hakkımı ona helal etmedm

aynen olan olmuş yapılan yapılmış yapçak bişey yok
keşkelerle yaşasaydık ohhhhhooo

uyuyamdm hıc canım bılıomsun ama o dırek ben yatıyorum dedı ve yattı.nasıl sıcak davranayımkı degilmi POLTERGEIST arkadaşm

haklısın belki de ben çok önemsiyorum karşı tarafı...ya da ifade edemiyorum kendimi..ben sana tamam canım deseydin herşeyi unutsaydım demek istemedim..ama hani ne biliym ahh...normalde ohh iyi yapmışsın derdim ama sonu böyle oldu diye keşke tavır koyarken daha dikkatli olsaydın demeye çalıştım:44: seni kırmak istemedim yanlış anlamaa

bu hayırlı gecenin suyu hürmetine hakkında ne hayırlıysa onu yaşa diyelim ozamn cnm.. çabuk ve hafif derecede atlat bu süreci inş.. tabi senin yaşadıkların zor bir süreç geçiriyorsun ama çokta katı olma hele de bu mübarek gecede.. Allah'a havale et doğrusunu ondan iste.. zaten herkes hakkettiğini yaşar elinde sonunda yaşar.. iyi geceler cnm

tamam canım anladm ben demek ıstedgnı...tesekkr ederım yorumun ıcınde cnm ama olmadı gectı gttı ama dıyorum ben de yumusak davrnsaydm belkı ama snra dıyorum bska bı trtsmada gene patlak verırdı .cnku o bır bahaneydı tartsmalarmz cok fazla saygı ve sevgmzı kaybetmeden bıtırmek hyrlısı gbı bısyler dedı cnm .

INŞALLAH cnm.tesekkr ederm yorumlarn ıcın ıyı gecler sanada

karşıdaki öküz evet bu noktada hemfikiriz o da dengesizmiş zaten ama onu da kötülemek fayda sağlamayacaktır konu sahibine..

haklısın canım onu senden daha iyi tanıyamam tabii...dediğin gibi geçti gitti.

kırılmamış olana sevindim

POLTERGEIST arkadaşım kızlar bana yol gosterıyorlar ne yapmalym dıye actm bu konuyu acımı nsıl hafıfletebılırm dıye..onlarda bana bır seklde yardmcı olmaya calısyorlar .karsıdakı ınsanın okuz oldgunu bnde soyluyorum benı ortada bırkp pat dıye ayrıldı ıyı mı yaptı sence o kotu bırı deglmı bır seklde benı rahatlatmaya calısıyorlar

o lafın fayda amaçlı olduğunu kim söyledi ki

benim her söylediğim fayda sağlayamaz o kadar iddialı değilim

ama olanla ölene çare yok.

benim lafımın fayda amaçlı olduğunu söyleyen de olmadı.. kimsenin lafı fayda sağlayamaz zaten şu saatten sonra..dilerim zaman unutturur yaşadıklarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…