- 7 Haziran 2011
- 279
- 2
- 318
- 36
- Konu Sahibi cayvekahve
-
canım öfkeyle kalkan zararla oturur demişler bence hiçbişey yapma sonrasında neler olucanı bilmiosun belki barışıcaksınız ve sen bu öfkeyle bişeyler söleyip sonradan pişman olucaksın ve tükürdüğünü yalamak zorunda kalıcaksın seviyosun çünkü. sen bi çaba göstermedikçe sakin kaldıkça o daha da çıldıracaktır emin ol. sonra en sonunda da dayanamayıp o arayacak ve hiç olmazsa haksız duruma düşen sen olmıcaksın. ilerisini düşünüp öyle hareket et canım sonradan bi de gururun girer işin içine daha fena olur bu sefer. hiçbişey yapma eğer seviyosa seni emin ol hatasını anlayıp arayacaktır seni. üzülme hiç
canım bütün mesajları okudum, kızlar çok güzel destek olmuşlar sana, ilk sayfalarda ben de üzüldüm çok, son sayfalarda ben de gülümsedim... ama dediğin gibi, seni böyle bir anda sebepsiz yere ve kısacık bir mesajla bırakan bir adam için de üzülmeye değmez, üzülmemeye çalış, ne kadar zor lduğunu hepimizi biliyoruz ama bir süre sonra geçeceğini de biliyoruz canım... üzülme
mrb greenebru öncelikle şunu söylemek istiyorum hayatta bazen felaket zannettiğimiz şeyler bizim için çok hayırlı sonuçlar doğurabilir..........karşına belki öyle biri çıkacak ki bu insanın olmadığına şükredeceksin.belki o insanın ne kadar iyi olduğunu görebilmen için bu insanla tanıştın kimbilir..............acını mutlaka çekeceksin bu bir süreç zaten bu acı seni olgunlaştıracak........zaten olacaksa dönüp dolaşır gene seni bulur bunu düşün..........zaman herşeyin ilacı belki de ondan kurtulmak şu anda göremesen de hayatının şansı olabilir.........bence olaya bu tarafından da bak...........
umarım oyle olurrbnde artık yavas yavas soyle dusunmeye basladım ya cok daha sonra devam edıp bıraksaydı ... daha cok yıkılırdım su an ıyım aglamıyorum salya sumuk ama hazmedemıyorum o devam edıyor.hayatta devam ediyor umutluyum gelecekten..19 yasındayım cunku
amaaaaan face te naparsa yapsın.boşver ne yaptığını bilmio bnce
hiç düşünüomu ben üzdüm mü bu kızı die acaba
kafasını dağıtmaya çalışıo işte aptal (kusura bakma çok sinir oldum akşamdan beri:))))
bilmem ki canım daha ıyım bugun aglmadım hıc...bıraz bogazım dugumlenıyor su face ısını dusununce..sen nasılsın ıyımıısn:)
iyiiiiyim kuzucuğuuumseninde iyi olmana sevindim boşver face i ne var boğaz düğümlenicek sen çoooook güçlüsün ben senin gibi olsaydım ne isterdim ama olamadım işte alttan almaya alışmıştım o yüzden keşke öyle yapmasaydın dedim sana da sakin kafayla düşündüm de sen çok haklısın kimse için üzülmeye değmez barıştık mıı pekii
canım istedgını söyle hepsını hakedıo cnku benım dedıklerımı duysan byle olursunıcımden dıyorum tabı onun hıc uzulmemesıde zoruma gıdıyor
bir anda pat dıye yaptıgımız tartsmaları bahane ederek yaklask 3 sene suren ılıskmızı daha kırılmayalm diyerek bıtırdı....alttan almadı hiç..su an okdr garıpki ınanamıyorum hıc uzulmedı emınm ayrıldgmız gıbı face nı acmıs onuda tesaduf gördum...insan bu kadar degişebilirmi ayrılma dıyınce kaybetmekten korkan ınsan bana duskun ınsan yaptı bunları.okadar koydukı bu yaptıgı ben suan napacagm hıc bılmıyorum canım acıyorben nası aşıcam bu durumu bu acı gecer mı kızlar ılk defa byle bır sey oluyor sız neler yaptınız kafamı hıc bırseye veremıyorum gogsumun acısı gecmıyor gecmıyor hersey cok taze belkıde ondan
yasımı bıle tutmadı ama bı uzulseydı barı ayrıldgmz gıbı 1 saat ıcınde acmıs o haltıküs degildikki canım ben alınmadım sana hıc gonlun kalbın rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?