- Konu Sahibi cayvekahve
-
Canimsinnnnnnn
Bende uyumaya gidiyorum sabah ders varEbru "hah giz", dogru yataga bakemmm
Allah rahatlik versin kizlarrrr, iyi gecelerrrrrrrrrrrr
Beni ozleyin anacim bayyyyyyyyyyy
cok saol canım bnmsu an gokten yere degıl bodoslama kanalızasyona falan ındım kendımı toparlayp goklere cıkıcam ama tek basıma unutmayalm ıstıkbal goklerdedırr(ay kızlar sacmalıyorum ama k.bkmayn )
kopuyoruzzzz degılmııoh yandan yandan.cok saol cnm sende bır gelışme olursa yazarmmmmm oh rahatladm ıyıkı varsnzz
tamam tatlım uyu hadi sende dinlen biraz üzülmeeee sakın düşünmemeye çalış öptüm çok çok hep böyle güçlü ol
tartsmalarmz oluyordu ama bır seklde baglıyorduk .sabah bana askım ,tatlım dıye konusan ınsan yaptı bunu
Veda mesajı demişsin,,
Mesajında ne yazmıştı tam olarak?
merhaba kızlar.bütün gece uyuyamadm içimde cok buyuk bır ofke başladı oyleki karsısna cıkıp onun agznı burnunu dagtmak istiyorum .
canm tam olrak hatrlayamıyorum ama uzun bır msj attı.iyi dileklerde bulundu iyi birisisin inşallah daha iyisini bulursun vs gbi.ama bu tartsmalarmz bızı daha kotu yapmadan aramzdakını yıtırmeden daha kotu seklde btrmek yerıne hanı smdı btsın gıbı bseyler yazdı.ondan nefret ediyorum
canm tam olrak hatrlayamıyorum ama uzun bır msj attı.iyi dileklerde bulundu iyi birisisin inşallah daha iyisini bulursun vs gbi.ama bu tartsmalarmz bızı daha kotu yapmadan aramzdakını yıtırmeden daha kotu seklde btrmek yerıne hanı smdı btsın gıbı bseyler yazdı.ondan nefret ediyorum
aynısı benim başıma geldi yaşadığının sabah bana hayatım tatlım aşkım diyen insan akşamına olmuyo acca ayrılalım demişti.senin ne kadar çok acı çektiğini tahmin edebiliyorum.Erkekler kafalarında çok şey düşünüyolar bana göre erkek arkadaşın da biraz pinpirikli bi tipse biriktirip biriktirip sonıunda taşmış olabilir,o aşkııım hayatım laflarınada asla inanma ruhsuzlar o kelimelerde hiç bi anlam hitap etmiyomuş gibi kullanabiliyolar,benimki öyleydi 1 hafta sonunda tekrar geri dönmek isticektir mesaj atar bizzat yaşadım affettim ardından tekrar kavga eski konuların açılması vs gene bitti.sana tavsiye onu unutmaya çalış şans falan da verme sakın çünkü senin kalbin bi kere o acıyı hissetti.
Hiç tasalanma seni kesin arayacak bu mesaj bunu gosterıyor sen kendını ona hatırlatacak hıc bır sey yapma cunku banada boyle seyler yazmıstı 2 ay sonra herı dondu 10 sonra yanı nısandan 3 ay sonra gene aynısını yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?