Terkedildim....

Canimsinnnnnnn
Bende uyumaya gidiyorum sabah ders var Ebru "hah giz", dogru yataga bakemmm
Allah rahatlik versin kizlarrrr, iyi gecelerrrrrrrrrrrr
Beni ozleyin anacim bayyyyyyyyyyy

:) canım sanada ıyı dersler .emredersın komutanım hemen kalkıyorum tesskkr ederm hersey ıcın bnde kapatıyorum bılgısayarı artık gozlerım cıkacak
iyi geceler tatlı ruyalarr

cok saol canım bnm su an gokten yere degıl bodoslama kanalızasyona falan ındım kendımı toparlayp goklere cıkıcam ama tek basıma unutmayalm ıstıkbal goklerdedırr(ay kızlar sacmalıyorum ama k.bkmayn)

amaaaaaaaaaaaan ne üzülcen ebruşş gideni yolla isterse dönsün sonra sallaaaaaaaaaaaaaaa ardına bakma asla

tamam tatlım uyu hadi sende dinlen biraz üzülmeeee sakın düşünmemeye çalış öptüm çok çok hep böyle güçlü ol

bende optum senı tatlım herkese knumu okuyup fıkrlerını paylaşan butun arkadaşlarma teşşekrler ...herkese iyi geceler yenı bır gun demek yenı bır umıt yenı bır baslangc. bnm ıcınde aynen oyle olucak yenı bır baslangcc..

hahahha hic gülesim yoktu; biz ne enteresan kadınlarız yahu. İlk sayfada hüngür hüngür ağla modundayız, son sayfalarda kop kop

boşveerrr o bunu takmıyosa eğer sen hiç takma ki ardından yas tuttuğunu düşünüp şişmesin iyice. kop kopa devam yani anlıcağın

tartsmalarmz oluyordu ama bır seklde baglıyorduk .sabah bana askım ,tatlım dıye konusan ınsan yaptı bunu

Çok tanıdık geldi bu bana bende umarım cabuk atlatırsın ama ılk ayrıgınsa eger senı tekrar arayacaktır ama aynı seyı yapma olasılıgı cok yuksek cunku bende oyle oldu zamanla acın azalır allah yardımcın olsun cnm

merhaba kızlar.bütün gece uyuyamadm içimde cok buyuk bır ofke başladı oyleki karsısna cıkıp onun agznı burnunu dagtmak istiyorum .

Veda mesajı demişsin,,
Mesajında ne yazmıştı tam olarak?

canm tam olrak hatrlayamıyorum ama uzun bır msj attı.iyi dileklerde bulundu iyi birisisin inşallah daha iyisini bulursun vs gbi.ama bu tartsmalarmz bızı daha kotu yapmadan aramzdakını yıtırmeden daha kotu seklde btrmek yerıne hanı smdı btsın gıbı bseyler yazdı. ondan nefret ediyorum

merhaba kızlar.bütün gece uyuyamadm içimde cok buyuk bır ofke başladı oyleki karsısna cıkıp onun agznı burnunu dagtmak istiyorum .

aynısı benim başıma geldi yaşadığının sabah bana hayatım tatlım aşkım diyen insan akşamına olmuyo acca ayrılalım demişti.senin ne kadar çok acı çektiğini tahmin edebiliyorum.Erkekler kafalarında çok şey düşünüyolar bana göre erkek arkadaşın da biraz pinpirikli bi tipse biriktirip biriktirip sonıunda taşmış olabilir,o aşkııım hayatım laflarınada asla inanma ruhsuzlar o kelimelerde hiç bi anlam hitap etmiyomuş gibi kullanabiliyolar,benimki öyleydi 1 hafta sonunda tekrar geri dönmek isticektir mesaj atar bizzat yaşadım affettim ardından tekrar kavga eski konuların açılması vs gene bitti.sana tavsiye onu unutmaya çalış şans falan da verme sakın çünkü senin kalbin bi kere o acıyı hissetti.

Hiç tasalanma seni kesin arayacak bu mesaj bunu gosterıyor sen kendını ona hatırlatacak hıc bır sey yapma cunku banada boyle seyler yazmıstı 2 ay sonra herı dondu 10 sonra yanı nısandan 3 ay sonra gene aynısını yaptı

Hiç tasalanma seni kesin arayacak bu mesaj bunu gosterıyor sen kendını ona hatırlatacak hıc bır sey yapma cunku banada boyle seyler yazmıstı 2 ay sonra herı dondu 10 sonra yanı nısandan 3 ay sonra gene aynısını yaptı

canım bırıkttırme olayı olmuş olabılır.yanı okdr ıyı bır ınsandı kı anlayslı,sevgi dolu ,sabırlı ya ben ınanamıyorum hala nası degstı dıye...yok canm kendısınde dedm dunyayı tersıne cevr ben sana bıdha asla donup bakmam dedım..biraz kinci bir insanım bana kotuluk ypan ınsanların kotulugunu unutamıyorum..ben bana yaptıgını asla unutmıcam hatta su an o ofke, ıntıkam duygularıı benı ayakta tutuyor cok ayıp ettı butun etrfmdakıler ayrıl sana yakısmıyor derdı ama kulagmı tıkadım önume baktım ama o benı bıraktı

aslında ben arasın ıstıyorum ve soylemek ıstedgım sozlerı soyleyıp bu sefer acı cekme sırasının ona gelmesını ıstıyorum hanfendılıggmı bozmadm kırmadm onu ama artık dayanamıyorum içimdeki btuun ofkeyı kusup rahatlamak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…