Terkedildim....

kesinlikle katılıyorum POLTERGEIST e

aç face kendine gelirsin oyalanırsn hem o da senin artık onu beklemediğini anladın
bncde pişman daha da çatlasın aç aç aç aç aç aç

benden kısaydı çooooooook güldüm çoooooooooook

cimriyse zaten dur dinlen kaç

hep ewlenecez derdı yanı ewlenıcegım kadını buldum derdı canım...bırı aklna grms olablrmı cnku bı ara bı arkdşyla takılıodu onun benı pek sevdgını zannetmıyorum ama gunahınada almak ıstemem bnım aklma byle bıse geldı:44:

ay delısınız ya dusundum acmayı bı ara catlasın dıye aynı seklde. ama canım soyle bıse olcak sonra duvarım aaa noldu ayrıldınzmı???? sorularyla dolup tasıcak oda canımı sıkıyoo

bi başkasının aklına girmesine izin veriyosa zaten pek de umursanacak biri değilmiş salla

ay delısınız ya dusundum acmayı bı ara catlasın dıye aynı seklde. ama canım soyle bıse olcak sonra duvarım aaa noldu ayrıldınzmı???? sorularyla dolup tasıcak oda canımı sıkıyoo

arkadaşlarının duvarına yazmasını istemiyosan ayarlardan kapatırsın yalnızca senin paylaştıklarını görürler :81: gönderilerine yorum yapmalarını istemiyosan onu da ayarlarsın :79::79:

kesın bır bılgım yok tatlım ben oyle hıssettm. bana bıse demedı bıseyınıde yakalamadm ama yakında cıkar kokusuda

daha iyi ya işte :) benim bi arkadasm vardı sevgilisi ayrılınca face actı kız açmadı hep onu bekledi döner die yooook çocuk kendi havasında kızlarla fln konusuo face te kız bi gün karar verdi açtı face çocuk çatladı sen erkekleri nasıl eklersin aranızda bişey mi var neden face actın beni unutttun mu onlarla aranda bişey mi var die çatladııııı sonra çocuk mutlu rahat görünümünden çıktı hep duygusal şeyler paylaşmaya fln başladı
ayy çok komikti
oh olsun
aç sende

arkadaşlarının duvarına yazmasını istemiyosan ayarlardan kapatırsın yalnızca senin paylaştıklarını görürler :81: gönderilerine yorum yapmalarını istemiyosan onu da ayarlarsın :79::79:

ay kafama yatmaya basladı bucok fenasnz kanıma gırıosunuz zaten hesabım var ama bombos ne resm ne bıse var nede arkadaşş

aç aç aç aç aç aç aç aç aç aç aç aç aç nolur nolurrr hatta onun beğendiği bi foton varsa ne güzel çıkmışsın bayılıyorum buna falan dediği onu da profil yap

oo tecrube edılmış bıdee canım ben acarsam eklemem onu ya faceıme oda benı eklemez herhlde.zaten bız cıkarken ben face acmstm ama ılıskı ksmını doldrmamstm abımlerı kuzenlerımı eklıcem dıye resmen cıldrmıstıı gercekten catlayabılırr

o seni face te twitte fln görürse
hayatına kaldığı yerden normal bi şekilde devam ettiğini yani
rahatsız olurrrrr gıcık olur

twiitm var tatlmm onunda varr .ama kapamadm yanı aynen yazmaya devam ancak kendı twıtlerım kılıtlı onunkıde aynı seklde .sildim ben onu hemen ordan zaten koyduysa oda koymustur ıllakı..

evlenceeem falanda demiş anaaaaaaaaaaaam tam öldürmelik ya bu erkekler neden bu kadar duygsuzlar,biz seni seviyorum derken altına binlerce anlam yükleriz onlar bu kelimeleri ya da evlenmek kelimesini çok basit görüyolar aşkım bile onlar için günaydın gibi bişey. vur vur vur vur öldür ödlüröldür ebruuuu bak gör geri dönme mesajları atıcak sana

çok piss heyecan yaptımm var yaaaaaa eklemezse eklemesin illa ki ortak arkadaşlarınızdan birini eklersin ya da arkadaşınız ekler :44: o söyler ilişkin olduğunu hem ben zaten arkadaşın olmayanlar da görebilsin ilişki durumunu herkese aç diyoruummm düşünsenee

aynen bnde çok fena heyecan yaptım ahahahahhah

canım o anı beklıyorum tatlm ipler bı benm elıme gecsın cok aglıcakk oldurmekten beter edecem onuu.ne diyoruzz denenmısı denemek yok hiç olmadı kıtabımda olduramassınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…