portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
cevabiniz icin tesekkurler oncelikle.30 yaşındayım.ben bile kötü oluyorum.böyle durumlarda.2ayda toparlarsın kendini.bende sonradan okulumu bitirebildim.sınava 2 ay kala kendini salma.ben bunu becermemiştim zamanında.yalnız derslere konsantre olmak işini kolaylaştıracaktır.en azından deneme çözerken soruya odaklanırsan kafan dağılır.2 yıllık bitirmiştim.sonra 25 yaşından sonra tamamlamak zor oldu.herkes hayatında ilerlemiş.bunları düşünmek ders çalışmakta seni motive eder umarım.
Gercekten ya umarim kisa surede unuturum. Zaten onunla cikiyorken bi takim kisitlamalar vardi simdi onlar da yok tadini cikaririm artik dimiAman istesen de istemesen de geçiyor, bende böyleydim bi aralar, ölürüm onsuz, yaşayamam, ne yapıcam onsuz diye çırpınıyordum, kızlar iyi bilirler, geçiyor mutlaka, geçmiyor diye bişey yok, sen sadece kendini üzmekle kalıyorsun, başka hiç bişey yapmıyorsun, o hayatına devam ediyor, sen ağladığınla kalıyorsun, bu erkek milleti çok tuhaf anacım, bide kadınlara derler, kadınları anlamak zor diye, asıl onları anlamak çok zor, dengesiz yaratıklar, erkek milletini kim anlamış ki zaten, biz anlayalım.Hayatına devam et, kendini geliştir, gez, toz, eğlen, keyfine bak, tadını çıkar, onlar yapıyorlar, biz niye yapmayalım ki, 2 ay sonra aklına bile gelmez, inan ki, emin ol.
Tamam, bundan sonra aklima o geldikce bu cumleyi kurucamkendine de ki, su sinavlar gecsin sonra bool bool uzulucem. O zamana unutursun zaten :)
Yorum yapack yokmu
kısa sürede anlatırsın canım umarım
ben üniversite sınavından 2 hafta önce ayrılmıştım ve sınav günü o benim arkamda oturuyordu düşün yani. o benim bulunduğum salona girdiğinde bi şok geçirdim zaten birde geldi arka sıraya oturdu.o soruları nasıl çözdüm sınav nasıl geçti hiçbirini hatırlamıyorum bile
Seninki daha kotuymus yaa
Bazen de diyorum ki ya atlatamazsam. Ya hersey daha kotuye gider de onu gercekten sevdigimi anlayip uzulmuyorken birden uzgun durumuna dusersem.. icim icimi yiyor boyle :106:ayrıca çok fazla üzülmedim yazmışsın bence sen şu an sadece boşluk yaşıyorsun. bunuda kısa sürede atlatırsın emin ol
neden üzülüyorsun ki? sen söylemişsin halledilebilecek bir konuyken terketmeyi seçti diye.. ondan daha ne hayır bekliyorsun ki? tabii konunun içeriğini tam olarak bilemiyorum o da kendince haklıdır belki de ama yine de sana bi madde vereyim bunu hayatına uygula...
madde 9999: S A L L A
bu maddeyi unutma şekerim.. Seni sallamayanı, yüzüstü bırakanı sen de sallamayacaksın.. kim için, ne için üzülüyorsun? alışkanlıklardan vazgeçmek zordur.. seviyorum, aşığım deme.. sevip, aşık olunacak sapasağlam bir adam gerekli başta..
sen sınavlarına odaklan, hayatın tadını çıkarmaya bak.. bak ne güzel bir hayat sahibi olacaksın sonra ne kadar kaliteli ilişkiler, aşklar yaşıcaksın..
şuan canını sıkmak yapacağınn en son şey olmalı
Gun gectikte daha kotu oluyorum sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?