Terkedildim :(

bende 3 yıllık sevgilimden 1 ay önce ayrıldım 2 ay sonra sınava girecem.. 1 ayım boşuna gitti hiçbişi yapamadım kendimi toparlamaya calısıyorum ama bugun baska bi kızla dolastıgını ögrendim en başa döndüm sanki. nefret etmem gerekirken tam tersi duyguları hissediyorum bana bunu nasıl yapar diye kendimi yiyorum. Allahın izniyle inşallah toparlanacaz..

bende 3 yıllık sevgilimden 1 ay önce ayrıldım 2 ay sonra sınava girecem.. 1 ayım boşuna gitti hiçbişi yapamadım kendimi toparlamaya calısıyorum ama bugun baska bi kızla dolastıgını ögrendim en başa döndüm sanki. nefret etmem gerekirken tam tersi duyguları hissediyorum bana bunu nasıl yapar diye kendimi yiyorum. Allahın izniyle inşallah toparlanacaz..

Seninki kotuymus canim yaa 3 yilin yaninda 8 ay ne ki dimi :S Ins. canim ins Allahim senin yaninda olur da unutursun yasananlari...
canım toparla kendini

kafanı dağıtacak şeyler bul en önmlisi derslerine odaklan
Onceden de pek ders calismayi sevmiyordum simdi derslerime odaklanamiyorum bile kafa dagitacak hic biseyim yok

Destegin icin tesekkurler canim. Allah izin verirse unutucam onu. Geri gelirse de soyleyecek iki cift lafim olacak ona.

Hehe sagol canim Fistik gibi kizim onun gibi asagiliga mi kaldim ayol dimiii

Üzüldüğün dibe vurduğun günler de olacak ama kalkmayı bileceksin, zaten aramaz sormazsan kendi gelir emin ol erkekler tuhaf yaratıklar, o senden kaçtıysa sen hiç arkana bile bakma eminim dönecek

Ins. canim :) ah keske donse.. oyle laflar edicem ki ona bida karsima cikacak yuzu kalmayacak

Evet bundan sonraki felsefem: SALLA GITSIN

Aslinda hayir. Sadece kendimi rahatlatmak icin soyluyorum
Ama aslında tam tersi oluyor, daha da üzülüyorsun dimi.Burada böyle şeyler diyeceğine içinden geleni yap canım ağlamak mı istiyorsun ağla en azından hafiflersin biraz.Konuşmak mı istiyorsun bana yazabilirsin iyi dinleyiciyimdir elimden geldiğince yardımcı olurum.Ama burada böyle sözlerle pekte rahatlamaz aksine üzüntülerini birazcık olsa ertelersin,biraz zaman sonra yeniden geliverirler yine kötü olursun..

Aslinda haklisin canim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…