terkedildim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhaba kızlar çok kötüyüm terkedildim bugün :(
3 gün önce doğumgünümdü hatırlamadı ben söyleyince kutlamıştı.
Trafik cezası yemiş,borcu varmış beni rahat bırak arama diyip terketti.
Bi daha aramaz dimi?bu cuma da kimliğimde yazan d.günm olacak
beni o günden önce mi bırakacaksın dedim.Evet dedi gitti :43:

Erkek işte düsünmeden bir sürü laf söylüyor. Üzülme canım. Helede uzun zamandan beri bi ilşkinz varsa kesnlkle pişman olur emin ol

canım daha yeni olmuş olay biraz bekle bakalım belki gönlünü alır ? bu arada nezamandır ilşkiniz var yaslarınız kaç ?

belki sinirle söylemiştir canım hakkında nasıl güzel olacaksa öyle olsun inşallah

astım hastasıyım bu akşam atak geçirdim. aradı sürekli ama hastaneye götüreyim mi demedi.anneni
arayım o götürsün dedi.sabah olunca evinin önüne gitmeyi düşünüyorum.sabaha kadar uyuyayamam
ben sabah olsun istiyorum.bir an önce. gidip yüzyüze konuşmak istiyorum:43: gidiyim mi?

eğer bu ilişki uzun süreliyse kesin arar üzülme canım:34:

astım hastasıyım bu akşam atak geçirdim. aradı sürekli ama hastaneye götüreyim mi demedi.anneni
arayım o götürsün dedi.sabah olunca evinin önüne gitmeyi düşünüyorum.sabaha kadar uyuyayamam
ben sabah olsun istiyorum.bir an önce. gidip yüzyüze konuşmak istiyorum:43: gidiyim mi?

kapısına gitmek mi:26: hiç tavsiye etmem , akışına bıraksana , niye bu kadar üstüne gidiyosun:26:

seni istemeyen adamdan ne istiyorsun.......

Canım sakin ol ve bizi dinle ondan ses çıkmadığı sürece sen sakın bir girişimde bulunma sakın!

ya hiç aramazsa ? ne yapcam o zamn?ayrılmak istemiyorum:43:

Çok kötüsün anlıyorum ama pişman olursun gerçekten rahat dur tüm samimiyetimle söylüyorum..
İlk önce o arasın sen arama meselesi değil sadece ararsan üzerine gidersen sıkarsın zaman gerçekten önemli..
En azından şu anda bir şey yapma.:26:

sen üstüne gittikçe nazlanacak kendini birşey sanacak evinin önüne gidip barısmasını sağlasan da yarın obur gun gururuna yedıremeyıp kendi kendini yiyeceksin sakın ama sakın arama
zaten bu erkekler kaybetmeden değer bilmiyorlar
eğer senin kabullendiğini düşünürse yediremez kendine ayaklarına bıle kapanır emın ol. ama önce sakin ol. asıl sen onu istemiyormussun gibi davran
ayrıca ne haddine ya sana bir anda bitti diyebiliyor kendi hatalarını sana yüklüyor ezdirme kendini

12 ay oldu.her sabah günaydın diye arardı işe gitmeden önce bu sabah aramaz artık dimi?

12 ay uzun bir süre değil ama kısa da değil sevginin güçlendiği alışkanlık yapacak bir dönem yani arayacaktır çok büyük ihtimal 3 5 günlük bir ilişki değilmiş biraz gevşe:31:

Çok kötüsün anlıyorum ama pişman olursun gerçekten rahat dur tüm samimiyetimle söylüyorum..
İlk önce o arasın sen arama meselesi değil sadece ararsan üzerine gidersen sıkarsın zaman gerçekten önemli..
En azından şu anda bir şey yapma.:26:

bugün hiç aramadı beni hep ben ardım.
telefonun detay şifresini biliyordum onuda bu akşam değiştirmiş.

kapisina gitmek mi?

yapmayin Allah askina neden bu kadar kendinizi hafife aliyorsunuz,

senin canin yaniyorsa ayriliktan onunda yanmasi gerekir,zaten yanmiyorsa kapisinda sabahla umurunda olmaz

bugün hiç aramadı beni hep ben ardım.
telefonun detay şifresini biliyordum onuda bu akşam değiştirmiş.

Bence aramayı kesmelisin :20:
Sakin ol kendini tut,gerekirse telefonunu kapa bir şey yap ama bunu sürdürme.
Senden soğur ve gözünde küçülürsün..
O an istemediğim bir insan beni arasa aramaya ısrarla devam etse ben şahsen iyice uzaklaşırdım biraz empati kurr:34:

bence aşkta gurur olmaz kural olmaz samimi bir sevgi varsa ortada yok o geldi bu geldi kapıma o aradı ben aradı olmaz böyle şeyler ergenlikte olur olgun insanlar ortada bir problem varsa oturup düzgün bir şekilde medenice konuşur.
belli ki bir probleminiz var eğer birbirinizi gerçekten gerçek bir sevgiyle seviyorsanız dünya yansa ayrılamazsınız
8 yıldır süren bir ilişkim var seneye evleneceğiz birçok problem atlattık tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki seviyorsam eğer ve karşımdakinin sevgisinden eminsem haklı olduğum durumda bile haksızmış gibi davranabilirim ama sağlam bir ilişkiyse tabi ondan ötesi başka düşünülmeye sebep olur.nacizane görüşlerim bunlar tatlım

İyi de konu ilk önce o arasın ya da o aramasın meselesi değil.
Şu anda aramamalı çünkü karşısındaki uzaklaşmayı seçmiş.
Devamlı aramaya devam ederse çocuğun yaklaşacağı varsa da uzaklaşır..
Uzun süreli ilişkide denendi yaşandı test edildi ve onaylandı..
Nacizane fikrim ondan ses çıkana kadar uzak kalman ama ille de arayacağım diyorsa biraz zaman geçsin olay soğusun sonra sakin kafayla arasın.

Son düzenleme:
bence aşkta gurur olmaz kural olmaz samimi bir sevgi varsa ortada yok o geldi bu geldi kapıma o aradı ben aradı olmaz böyle şeyler ergenlikte olur olgun insanlar ortada bir problem varsa oturup düzgün bir şekilde medenice konuşur.
belli ki bir probleminiz var eğer birbirinizi gerçekten gerçek bir sevgiyle seviyorsanız dünya yansa ayrılamazsınız
8 yıldır süren bir ilişkim var seneye evleneceğiz birçok problem atlattık tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki seviyorsam eğer ve karşımdakinin sevgisinden eminsem haklı olduğum durumda bile haksızmış gibi davranabilirim ama sağlam bir ilişkiyse tabi ondan ötesi başka düşünülmeye sebep olur.nacizane görüşlerim bunlar tatlım

sevdiğini biliyorum şimdiye kadar hastalandığımda beni hastaneye o götürdü hep ama bir tek bu akşam gitmedi.
daha geçtiğimiz cumartesi bana süpriz yapıp evden aldı beni ne olduysa o günden sonra oldu zaten aramadı hep ben ardım.
nasıl bugün bunları söyleyebiliyor aklım almıyor:/4 günde insan değişir mi?kapısına gitmekle sadece yüzüme baksın söylesin
istiyorum. beni istemiyorsa yüzüme söylesin istiyorum.ama o telde söyledi.borcum var param yok diyor.param olunca görüşürüz diyor.
bahane mi bunlar?

Back
X