• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terkedildim

yasamak06

kün feyekün
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
74
65
98
Merhaba 6 yıllık sevgilim beni terk etti. hemde ortada hiçbir sebep yokken. uzulmemem için bunu bile bana soyleyemedi başkasına söyletti.15 günden sora dün aradı beni ben seni hiç sevmedim dedi.onu unutmak için ne yapabilirim kızlar ?

Merhaba 6 yıllık sevgilim beni terk etti. hemde ortada hiçbir sebep yokken. uzulmemem için bunu bile bana soyleyemedi başkasına söyletti.15 günden sora dün aradı beni ben seni hiç sevmedim dedi.onu unutmak için ne yapabilirim kızlar ?
nasıl insan 6 yıl çıktığı kişiyi hiç sevmemiş olur ya? yalan! yaşlarınız kaç?

Sebepsiz ayrılık olmaz-olamaz.
Sebebi vardır.
Büyük ihtimalle gönlü başka birine kaymıştır.
Ani ayrılık vakalarında böyle olur genelde.
Bir de belki sevgilin sana sinyalleri veriyordu ayrılmak adına ama sen göremedin ve bu yüzden sebepsiz sanıyorsun.

Sebepsiz ayrılık olmaz-olamaz.
Sebebi vardır.
Büyük ihtimalle gönlü başka birine kaymıştır.
Ani ayrılık vakalarında böyle olur genelde.
Bir de belki sevgilin sana sinyalleri veriyordu ayrılmak adına ama sen göremedin ve bu yüzden sebepsiz sanıyorsun.

son güne kadar seni seviyorum dedi. bi değişiklik yoktuki.

son güne kadar seni seviyorum dedi. bi değişiklik yoktuki.

Bir birikim olmuştur mutlaka sevgilinde.
Düğünden birkaç gün önce terk eden adamlar da var sonuçta.
Patlak vermiş sizinkinde de ama neden vermiş?
Bir açıklama bile yapmadı mı sana? Sen sormadın mı?

Bir birikim olmuştur mutlaka sevgilinde.
Düğünden birkaç gün önce terk eden adamlar da var sonuçta.
Patlak vermiş sizinkinde de ama neden vermiş?
Bir açıklama bile yapmadı mı sana? Sen sormadın mı?

hiçbirşey söylemedi. sevmedim dedi. soramadm sinirden. Allah yüreklerimize rahatlık huzur versin. artık başka bişey istemiyorum.

Bende terkedildim canım 4 yıl deli gibi sevdim. Sevildiğimide sanıyordum :)
Onsuz nefes alamam sanmıştım hep hiçbişey yokken gitti sebebi soğudum olmustu. (inanmasamda)

Şimdi ne mi oldu Onsuz ben daha mutluyum daha güzelim daha huzurluyum iyiki çıkmış hayatımdan. Aklıma gelmiyormu tabiki geliyor ama eskilerden hiçbir farkı yok, böyle dedim diye çok uzun zaman geçti sanabilirsin belki ama sadece 1 bucuk ay geçmiştir...

Dua et canım sadece dua et içindeki sıkıntı gitsin. İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda huzur verir çıkarır onu gönlünden.

Bende terkedildim canım 4 yıl deli gibi sevdim. Sevildiğimide sanıyordum :)
Onsuz nefes alamam sanmıştım hep hiçbişey yokken gitti sebebi soğudum olmustu. (inanmasamda)

Şimdi ne mi oldu Onsuz ben daha mutluyum daha güzelim daha huzurluyum iyiki çıkmış hayatımdan. Aklıma gelmiyormu tabiki geliyor ama eskilerden hiçbir farkı yok, böyle dedim diye çok uzun zaman geçti sanabilirsin belki ama sadece 1 bucuk ay geçmiştir...

Dua et canım sadece dua et içindeki sıkıntı gitsin. İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda huzur verir çıkarır onu gönlünden.

unutucam inanıyorum buna. Allah senin de benimde yardımcın olsun canım. geri döndümü peki sana sonra ?

Amin canım.. Şuanlık dönmedi ilerde ne olur bilemem. Ama dönmemesi onun için daha iyi olur:1:

Sakın Sakın üzme kendi Hiçbirşey senden daha değerli değil !

zaten insan öğreniyor yemek yiyemiyosun yemeye başlıyosun unuttuğun gülmeye başlıyosun. kader buda önüne geçilemez. bununla yıkılacak değiliz yolumuza nefes almaya yaşamaya devam ediyoruz çok şükür. iyi geceler canımm. Allah içimizi rahatlatsın..

Back
X