Terkedilenler..

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Arkasına bile bakmadan sizi hiç düşünmeden, size sırtını dönüp, sizi terkedip giden, öylece ortada bırakan sevgiliniz aradan belirli bi süre geçtikten sonra mesela (7 ay sonra, 2 yıl sonra) geri dönmek istedi mi ? Hani bi söz vardır yaa kızlar, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır diye, işte o misal.

Son düzenleme:
rosemarry konun hayırlı olsun canım :)

ilk cevabı ben vereyım gerı donup de cok pısman olan oldu ama ınan hıcbısey eskısı gıbı olmuyor...

senınkı ne durumda konusuyormusunuz ?

rosemarry konun hayırlı olsun canım :)

ilk cevabı ben vereyım gerı donup de cok pısman olan oldu ama ınan hıcbısey eskısı gıbı olmuyor...

senınkı ne durumda konusuyormusunuz ?

Sağol canım, teşekkür ederim. (:

Yok canım ne konuşması, konuşmak istemiyorum artık ben onunla, yeteri kadar konuştum herşeyi zaten.

canım böyle bir duruma henüz yaşamadım ama bekliyorum:1: ayrıca bir yanlışlık olmuş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır diye olacak

canım böyle bir duruma henüz yaşamadım ama bekliyorum:1: ayrıca bir yanlışlık olmuş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır diye olacak

Bende bekliyorum canım, bende bekliyorum sabırla. Evet canım şimdi fark ettim yanlış yazmışım.:1: Kafa kalmadı ki artık, ne yazdığımı da görmüyorum.

Bende bekliyorum canım, bende bekliyorum sabırla. Evet canım şimdi fark ettim yanlış yazmışım.:1: Kafa kalmadı ki artık, ne yazdığımı da görmüyorum.
seni anlıyorum canım çok iyi anlıyorum hemde :1:
biz gerçekten sevip emek veriyoruz bir gün elbet karşılığını alacağız:43:

Sağol canım, teşekkür ederim. (:

Yok canım ne konuşması, konuşmak istemiyorum artık ben onunla, yeteri kadar konuştum herşeyi zaten.

anacım sen bosver bu ayrılık gerı donme ıslerını fılan bosverr herkez hakettıgını bulur baska seylerle ılgılen

anacım sen bosver bu ayrılık gerı donme ıslerını fılan bosverr herkez hakettıgını bulur baska seylerle ılgılen

Koyverdim canım artık zaten, boşverdim. Kendimi yıprattığımla kalıyorum. İlgileniyorum canım zaten sürekli meşgul olmaya çalışıyorum bişeylerle, kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Doğru diyorsun, kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Koyverdim canım artık zaten, boşverdim. Kendimi yıprattığımla kalıyorum. İlgileniyorum canım zaten sürekli meşgul olmaya çalışıyorum bişeylerle, kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Doğru diyorsun, kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

bı söz duydum ınsan yaptıgı bıseyı cekmeden dunyadan gıtmezmıs ıns oyle olur hayat bu bızım canımızı yakanlar sonunda beter olurlar ınsallah:50:

eskilerden biri kapıyı tıklattı. ama malesef ne ben o kapıyı açarım ne de o bir daha içeri girebilir. çünkü ben onu kalbimden çoktaaaaannnnnn kovdum.

insanın içindeki o geri dönmeleri istemek duygusu gitmiyor
çünkü yıkılan gururumuzu biraz olsun tamir etmek istiyoruz :ssz:
daha dönmedi ben de dönerse belki bi gün yazarım buraya :ssz:

Back
X