Terkedilmek istemiyorum

Çok çabuk atlatırsin
2 hafta hiçbir şey
1 hafta acı çekip unutursun

Eski sevgilisinin profiline bakıp acı çekip sana sarıyor işte

O kriz ani ondan

Sen bilirsin yine de

beni kendine aşık et diyosa sen bu ilişkiden umudunu kes ne o çocuk o kızı unutur nede sen ona yar olursun benden demesi

kucuk bir bunalim degil kucuk bir kacamak yapmis bence... baglanmaktan sadakattan korkuyor bence. kimbilir ne halt yedi de kendine kizdi. birakin bu adam sizi hasta eder...

Konu sahibine ne dersen de.. Tınmıyor..
Kendi bilir..
Aşkolsun tınmadığımı nereden çıkardınız ben sadece çok yeniyiz bi anda eskiyi unutması zor belki diye anlamaya çalışıyodum bide sınav zamanım olduğu için kendim hakkında da korkum vardı derslerim yüzünden.ama çoğunuz benim yaşam tecrübemden çok daha fazla tecrübeye sahipsiniz o yüzden dediklerinizin hepsini düşünüyorum.pişman olmamak adına hemen harekete geçmiycem ani karar vermiycem ama hazır görüşmediğimiz şu 3,4 gün yada daha fazla süre zarfında bu yorumların hepsini düşünücem bakarsınız tekmeyi ben atarım.

Öyle evet evli barklı çocuklu kadınlar yamuk yapan adamları yeri gelir boşarken, sevgililik döneminde böyle davranan erkeği sepetlemeyen kıza şaşırıyor insan. Vur tekmeyi gitsin ne mecburiyetin var ki, adamın biraz egosu insin biraz düzelir belki de insanlığa faydan olur bu yönden.

İnşallah o tekmeyi atarsın canım.. Adam için ha varlığın, ha yokluğun çünkü.. Otur dersine çalış.. İnan sana ekmeğini o vermeyecek, sen çalışıp kendin hakedeceksin.. O yüzden derslerini ihmal etme..

ikimizinde yaşlar 23.inanın yaşınız kaç bilmiyorum ama benim yaş aralığımda ıssız adamlık hala çok moda.benim seçimlerimde de hata var sanırım.kriterlerimi yanlış seçiyorum.şimdi herkes beni yerden yere vurcak ama haklılar bende kendime kızıyorum en çok dikkat ettiğim şey fiziksel görünüş maalesef.ve yakışıklıların hepsi inanın böyle. o yüzden benim hayatıma hep bu tip insanlar giriyo belkide.

Siz terkedin olsun bitsin.. Pıspıslamayın beyfendıyı..

yaa sonunda benim gibi birini buldum.valla bilmiyorum bizde büyü mü var lanet mi var yoksa bizim seçim kriterimizde mi hata.ama hep mi aynı tip geçmişi aşk acılı adam gelir bana.bundan önceki de böyleydi ilk iki ay aklı başkasındaymış çok sonra öğrenmiştim.ama o bunun gibi kaçmıyodu benden çabalıyodu ve bana aşık oldu sonra iki sene sürdü.ama bu çabalamıyo sırf geçmiş acısı olsa mücadele edicem ama çabası yok.bütün bayanlar haklı o sebeple.

böyle daha çok tadın kaçmıyo mu sanki bi belirsizlik sen üstüne düştükce kalkıyo bir yerleri kaçan kovalanır güzelim bu böyle ilgilenme arama sorma bak nasıl kendi dönüyo etrafında

böyle daha çok tadın kaçmıyo mu sanki bi belirsizlik sen üstüne düştükce kalkıyo bir yerleri kaçan kovalanır güzelim bu böyle ilgilenme arama sorma bak nasıl kendi dönüyo etrafında
ayrılmasam ama artık ses seda çıkarmasam, ilgilenmesem ,ara sıra bende onun gibi bunalımlara girip kendi köşeme çekilsem bi etkisi olur mu sizce ? yoksa ayrılmam şart mı? off

ayrılmasam ama artık ses seda çıkarmasam, ilgilenmesem ,ara sıra bende onun gibi bunalımlara girip kendi köşeme çekilsem bi etkisi olur mu sizce ? yoksa ayrılmam şart mı? off
ayrılmak istemiyosun ama sana değer verip vermediğini ancak böyle anlayabilirsin canım kendini onun avcunun içinde hissttirme sen böyle yaptıkca nasıl olsa bi lafıma döner diye düşünmesin sende arama sorma neden derse rahat bıraktım dersin hiç üstüne düşme bırak o seninle ilgilensin inan bana böyle devam ettikce kıymetin kalmaz yanında daldaki kus eldeki kuştan her zaman daha çok dikkat ceker daldaki kuş ol

Bırakın bu taktikle aşk yaşama mevzularını yaa! seven adama taktik gerekmez kardeş, sen gel bırak bu adamı gençliğine yazık.. Başka adam mı yok ?

Ay okurken bile daral geldi,bırak güzünü seveyim bu adamı.Tribal enfeksiyon.Çok canın yanar

Gayet iyi gidiyormuş hersey zaten ilişkinin cicim aylari..O halde aşık olmamış bence kaçma kovalama oyunu istiyor.
Kırıcı olmadan ayrıl ve beklemede kal.
Sinavlarıma yoğunlasmam lazım dersin :)

İliskide kim daha rahatsa ipler onun elindedir.
Sizden rol çalmış adam resmen.Onun yaptiğinı siz yapmaliydiniz..
Bağımlı davranırsanız zaten çok kısa surede terkedileceksiniz.Bugünü kurtariyorsunuz şuan sadece.Geniş düşünün,ayrılın..
Çabalasın bakalım nasıl aşık olur

nasıl yani ayrılırsam aşık olma ihtimali var mı? ayrıl ayrıl diye diye gaza geldim mesaj atasım var

Sana Seda DİKER 'in sende Şeytan tüyü var kitabını tavsiye ediyorum 3 kuruşluk adamlar için bu kadar düşürmeyin haysiyetinizi

Sanki aklima bir sey geliyor da günahini almiyayim durduk yere.
terk edilmek istemiyorsaniz terk edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…