- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Çok çabuk atlatırsinayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.
Aşkolsun tınmadığımı nereden çıkardınız ben sadece çok yeniyiz bi anda eskiyi unutması zor belki diye anlamaya çalışıyodum bide sınav zamanım olduğu için kendim hakkında da korkum vardı derslerim yüzünden.ama çoğunuz benim yaşam tecrübemden çok daha fazla tecrübeye sahipsiniz o yüzden dediklerinizin hepsini düşünüyorum.pişman olmamak adına hemen harekete geçmiycem ani karar vermiycem ama hazır görüşmediğimiz şu 3,4 gün yada daha fazla süre zarfında bu yorumların hepsini düşünücem bakarsınız tekmeyi ben atarım.Konu sahibine ne dersen de.. Tınmıyor..
Kendi bilir..
Doğru aslında, ama ne biliyim ben genç kızlara şaşıyorum, böyle pisikopatları sahiplenmelerini, evli kadınların gözünden bakınca, çocuk için yada harcanan emek ve yıllar için böyle soruları normal, bir umut, kendi akıllarına gelmeyen varmıdır diye.. Genç arkadaşların dertsiz başına dert almaları üzücü.. Kendi dertlerini bırakıp elin az gelişmiş karakterini adam etmeye çalışmaları, yada o hatayı yapan arkadaşların yaptı etti affettim nişanlıyken sevgiliyken demelerini istemiyor insan..
İnşallah o tekmeyi atarsın canım.. Adam için ha varlığın, ha yokluğun çünkü.. Otur dersine çalış.. İnan sana ekmeğini o vermeyecek, sen çalışıp kendin hakedeceksin.. O yüzden derslerini ihmal etme..Aşkolsun tınmadığımı nereden çıkardınız ben sadece çok yeniyiz bi anda eskiyi unutması zor belki diye anlamaya çalışıyodum bide sınav zamanım olduğu için kendim hakkında da korkum vardı derslerim yüzünden.ama çoğunuz benim yaşam tecrübemden çok daha fazla tecrübeye sahipsiniz o yüzden dediklerinizin hepsini düşünüyorum.pişman olmamak adına hemen harekete geçmiycem ani karar vermiycem ama hazır görüşmediğimiz şu 3,4 gün yada daha fazla süre zarfında bu yorumların hepsini düşünücem bakarsınız tekmeyi ben atarım.
ikimizinde yaşlar 23.inanın yaşınız kaç bilmiyorum ama benim yaş aralığımda ıssız adamlık hala çok moda.benim seçimlerimde de hata var sanırım.kriterlerimi yanlış seçiyorum.şimdi herkes beni yerden yere vurcak ama haklılar bende kendime kızıyorum en çok dikkat ettiğim şey fiziksel görünüş maalesef.ve yakışıklıların hepsi inanın böyle. o yüzden benim hayatıma hep bu tip insanlar giriyo belkide.Issiz adam modasi bikac sene oncesinde kaldi diye hatirliyorum. Yas kac acaba hem sizin hem onun. Ergenlik bunalimi resmen. Ilgi goreyim pohpohlaniyim arkamdan kosulsun. Ya asktan anladigi buysa siz de o da yanlis yolda. Keske insanlar azicik mutlu olmaya calissa.
yaa sonunda benim gibi birini buldum.valla bilmiyorum bizde büyü mü var lanet mi var yoksa bizim seçim kriterimizde mi hata.ama hep mi aynı tip geçmişi aşk acılı adam gelir bana.bundan önceki de böyleydi ilk iki ay aklı başkasındaymış çok sonra öğrenmiştim.ama o bunun gibi kaçmıyodu benden çabalıyodu ve bana aşık oldu sonra iki sene sürdü.ama bu çabalamıyo sırf geçmiş acısı olsa mücadele edicem ama çabası yok.bütün bayanlar haklı o sebeple.Canim son zamanlarim moda adamlari bende senin gibi nerde boyle kendini bilmez dengesiz adamlar var beni bulurlar ben de senin gibi artik lanetlimiyim neyim hep mi beni bulur boyle adamlar diyorum birak gitsin ne hali varsa gorsun olmuyo emin ol sen zorlicaksin sen mesaj aticaksin o cani isteyince doncek birak ne hali varsa gorsun bosver arama yazma
böyle daha çok tadın kaçmıyo mu sanki bi belirsizlik sen üstüne düştükce kalkıyo bir yerleri kaçan kovalanır güzelim bu böyle ilgilenme arama sorma bak nasıl kendi dönüyo etrafındaayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.
ayrılmasam ama artık ses seda çıkarmasam, ilgilenmesem ,ara sıra bende onun gibi bunalımlara girip kendi köşeme çekilsem bi etkisi olur mu sizce ? yoksa ayrılmam şart mı? offböyle daha çok tadın kaçmıyo mu sanki bi belirsizlik sen üstüne düştükce kalkıyo bir yerleri kaçan kovalanır güzelim bu böyle ilgilenme arama sorma bak nasıl kendi dönüyo etrafında
ayrılmak istemiyosun ama sana değer verip vermediğini ancak böyle anlayabilirsin canım kendini onun avcunun içinde hissttirme sen böyle yaptıkca nasıl olsa bi lafıma döner diye düşünmesin sende arama sorma neden derse rahat bıraktım dersin hiç üstüne düşme bırak o seninle ilgilensin inan bana böyle devam ettikce kıymetin kalmaz yanında daldaki kus eldeki kuştan her zaman daha çok dikkat ceker daldaki kuş olayrılmasam ama artık ses seda çıkarmasam, ilgilenmesem ,ara sıra bende onun gibi bunalımlara girip kendi köşeme çekilsem bi etkisi olur mu sizce ? yoksa ayrılmam şart mı? off
Bırakın bu taktikle aşk yaşama mevzularını yaa! seven adama taktik gerekmez kardeş, sen gel bırak bu adamı gençliğine yazık.. Başka adam mı yok ?ayrılmasam ama artık ses seda çıkarmasam, ilgilenmesem ,ara sıra bende onun gibi bunalımlara girip kendi köşeme çekilsem bi etkisi olur mu sizce ? yoksa ayrılmam şart mı? off
Ay okurken bile daral geldi,bırak güzünü seveyim bu adamı.Tribal enfeksiyon.Çok canın yanarHanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
nasıl yani ayrılırsam aşık olma ihtimali var mı? ayrıl ayrıl diye diye gaza geldim mesaj atasım varGayet iyi gidiyormuş hersey zaten ilişkinin cicim aylari..O halde aşık olmamış bence kaçma kovalama oyunu istiyor.
Kırıcı olmadan ayrıl ve beklemede kal.
Sinavlarıma yoğunlasmam lazım dersin :)
İliskide kim daha rahatsa ipler onun elindedir.
Sizden rol çalmış adam resmen.Onun yaptiğinı siz yapmaliydiniz..
Bağımlı davranırsanız zaten çok kısa surede terkedileceksiniz.Bugünü kurtariyorsunuz şuan sadece.Geniş düşünün,ayrılın..
Çabalasın bakalım nasıl aşık olur
Hanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
boynuz mu yiyorum sizce? sanmıyorum ya bence problem eski sevgilisini unutamaması.Sanki aklima bir sey geliyor da günahini almiyayim durduk yere.
terk edilmek istemiyorsaniz terk edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?